Şimdi Ara

TIP/DİŞ KAZANANLAR Bİ BAKAR MİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu heyet raporunu tum tıplarda istiyorlar mi? Unilerin sitelerinde bununla ilgili bir bilgi yazar mi? Hem devlet hem de ozel hastaneden alinabilir mi? Almasi ne kadar suruyor? Cevaplayan arkadaslar icin simdiden tesekkurler.

• Belirli tıplarda var tercih yaparken özel koşulda belirtiliyor.
    Evet devletten ve bazı özellerden alınıyor.
    1 gÜNDEN 1 haftaya sürebiliyor.
  • Ozel kosul numarasi kac mesela ben bulamadim o ozel kosullarda. Ayrica bu heyet raporunu illa kayit oldugumuz gun mu vermemiz gerekiyor yoksa kayittan sonra da verilebilir mi?
  • Bazı üniversiteler istiyor yök atlasta yerleşme koşullarında da yazıyor oradan bakabilirsin.
    Doktorların hepsi oradaysa 1 günde alırsın yoksa doktor gelene kadar bekletebilirler o yüzden bayramdan önce halletmek en iyisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gollume -- 6 Ağustos 2019; 22:0:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedisiylemutlu

Ozel kosul numarasi kac mesela ben bulamadim o ozel kosullarda. Ayrica bu heyet raporunu illa kayit oldugumuz gun mu vermemiz gerekiyor yoksa kayittan sonra da verilebilir mi?
    tercih listende kenarda yoksa istemez ya da şehri söyle var/Yok diyeyim
  • ya baktım özel koşullara 87 numara heyet raporuyla ilgili olan ama bende yazmıyo hatta baktım birçok fakultede yazmıyor ben de anlamadım şimdi boşu boşuna da almayayım heyet raporunu.
  • Bir de şeye bak hocam, üniversitenizin 2019 kayıt kılavuzuna. Adıyamanda özel koşullarda yazmıyor ama kılavuzda istiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.