TIP KONTENJANLARI ARTIK DÜŞÜRÜLMELİ
-
-
abi ben seni geçen sene de görüyordum. demiroğlu oğlu tıp okuyordun bırakıcam filan diyordun neler oldu devam ediyor musun?
-
ülkenin nüfusu da artıyor + Tr çok fazla göç alıyor. o yüzden doktorluğun değerinin düşeceğini sanmam.
-
bence artmalı.
-
He aynen knk sen girerken yüksek kontenjanlı olsun sonra düşürsünler yapma yaw. Kontenjanlar artmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 2 senedir çok az arttırıyorlar buna da şükür
Son paragrafın altına imzami atarim.Kontenjanların artmasından en çok taşralılar şikayetci zaten taşra disinda ilk 10kda okuyan adamlar bir şekilde yolumu bulurum diye düşünüyor ama 20k üstü tıplar pratisyen fabrikası olduğu icin endiselenmeleri normal.Kendim de taşra tipta okuyom bu arada ama bölümdekiler kadar kasmiyorum oy issiz kalacam oy maasim dusecek diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DicleMech26 -- 17 Temmuz 2024; 13:50:44 >
tamam da dostum ben gittigim sene de düşürülmeli yazmıştım tercih yaparken
-
hocam bızde bı cok kısı uzmanlık kazanıyor ayrıca kısıye baglı bıraz okul kolay da sormuyor cıkmıs cok az.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
He aynen knk sen girerken yüksek kontenjanlı olsun sonra düşürsünler yapma yaw. Kontenjanlar artmalı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X