Şimdi Ara

Tissot saat hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bayguru

tutmayın beni alkışlayacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

quote:

quote:

Bu arada biraz alakasız bir model aldım :D burberry bu2306 modelini aldım spor ile klasik arası bir saat

ronda mekanizmalı sanırım kasa vs de çinden geliyor ..fiyatta tr 1500 ...

bu kadar tavsiyenin üzerine bu seçim ..

Swiss made yazıyo, çin nerden çıktı

Burberry Fossil'e fason üretim yaptırır (isviçrede ki fabrikasında sanırım) mekanizma 10 15 dolarlık Ronda oluyor genelde
    yani 1500 lira verdiğin saati aynı mekanizma aynı kasa kalitesi ile 150 200 dolar civarına bulursun biraz araştırma ile
    üzerinde yazan Burberry amblemi ve biraz değiştirilmiş görüntüsü için fazladan 1000 lira vermiş bulunuyorsun

Valla ben bulamadım gayet de güzel :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

quote:

quote:

Bu arada biraz alakasız bir model aldım :D burberry bu2306 modelini aldım spor ile klasik arası bir saat

ronda mekanizmalı sanırım kasa vs de çinden geliyor ..fiyatta tr 1500 ...

bu kadar tavsiyenin üzerine bu seçim ..

Swiss made yazıyo, çin nerden çıktı

Burberry Fossil'e fason üretim yaptırır (isviçrede ki fabrikasında sanırım) mekanizma 10 15 dolarlık Ronda oluyor genelde
    yani 1500 lira verdiğin saati aynı mekanizma aynı kasa kalitesi ile 150 200 dolar civarına bulursun biraz araştırma ile
    üzerinde yazan Burberry amblemi ve biraz değiştirilmiş görüntüsü için fazladan 1000 lira vermiş bulunuyorsun

Valla ben bulamadım gayet de güzel :D

o vakit yeterince araştırmamışsınız

ha yanlış anlaşılmasın tabi sevmeniz saatten hoşlanmanız en önemli etken alırken mesela uboat alacağıma seiko 5 alırım bende

ama burada "kötü yapmışsın" dememizin nedeni 1500 lira edecek kaliteye sahip olmaması o saatin 1000 lirayı burberry firmasına bağışlamış bulunuyorsun bir anlamda
    hele hele yukarıda verilen öneriler düşünülünce aceleye getirmen pek yararına olmamış

neyse iyi günlerde kullanın

• Allahım Yarabbim Tissot'tan Burberrye düşmek

edit: İmkan varsa acilen değiştirin, para iadesi istemeden Tissotu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 1 Aralık 2012; 16:44:47 >
  • Teşekkür ederim bende baya düşündüm saati güzel bir aksesuar olsun diye aldım cidden hoşuma gitmese almazdım gerçek saat alacam diye içime sinmeyen saat almadım içime sinen gerçek saat almama daha çok var para açısından
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.