Şimdi Ara

Tiyatro okumak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda istanbul kartalda oturuyorum Lise 2ye geçtim . neyse konumuza gelelim arkadaşlar ben tiyatro , sinema tarzı bişey okumak istiyorum ancak okuduğum okul etkilermi bilmiyorum.1. imamhatipte okuyorum bu konservatuar veya diğer bölümleri okumama engel değil diye biliyorum ama doğrumu biliyorum bilmiyorum.
    Tabiki bitek istemekle bitmiyor yetenekte gerekiyor bunun farkındayım yeteneğimin olduğunu duymadığım kişi nerdeyse kalmadı bi kere (kendi belediyemiz değil) bi belediyenin sinema kursuna katılmıştım ve hoca gittiğim derslerin hepsinde beni oynatmıştı filmlerde.Zaten sınıfta ve okulda yaptığımız tiyatrolardada sen niye bi kursa falan gitmiyosun demişlerdi.(ne kadar alakalı bilmiyorum ama genede sahnede olduğu için)ve okulda münazara yapılmıştı ordada 9.sınıfken 11.sınıfları bile yenmiştik.yani bazı yeteneklerimin bende farkına vardım sahne , doğaçlama , mizah ve hitabet konusunda yeteneklerim olduğunu herkesten duymaya başlayınca bende artık sanırım var demeye başladım.Arkadaşlar benim sorum şu eğer imamhatip çıkışlı bi tiyatrocu olsam ne kadar ileri gidebilirim.2. anadolu yakasında ücretsiz veya çok pahalı olmamak şartıyla gidebileceğim kurslar varmı? cast ajanslarını falan düşündüm ama onlarda çok yetenek gerekmiyormuş zaten ailemde boşver dediler.benim isteğim yeteneğimi kullanabileceğim bir yer. eğer konu hakkında fikri veya bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum

• xxeminxx1907 X kullanıcısına yanıt
    Kardesim ben de senin yasındayken müzisyen olmak istiyordum. Bu seneyi atlat senin de fikirlerin değişecek emin ol benimki gibi. Daha realist fikirlere sahip olacaksın. Bu işler o kadar kolay değil maalesef ki böyle ülkede. Yeteneğin yanında şans da gerek. Bu tarz sektörler hak ettiği ilgiyi görmüyor ve cok fazla yetenek harcanıyor. Bence önce işini sağlama al sonra dısardan okursun konservatuar. Okulun engel değil istediğin yere (şimdilik!)
  • kardeşim pek bilmiyorum ama tiyatro çok faydalı birşey.

mesleğini iyi seç, rezil olma

up
  • tiyatro için seçmelere gidecem büyük ihtimalle en azından tiyatro eğitimi alayım diyorum.çünkü küçüklüğümden beri tiyatroya çok ilgim var.eğer tiyatrocu falan olmazsamda zaten hitabetim gelişir en azından diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.