Şimdi Ara

Tiyatro oneriniz varmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek tiyatroya gidemiyorum. Belki yilda bir kez ! Bu son aylarda gidip begendiginiz bi tiyatro oyunu varmidir Istanbul veya eskisehirde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up en azından internetten izleyebileceğimiz tiyarolar söyleyin :D .
  • hocam eskişehirdesin ve şehir tiyatrolarına gitmiyor musun?

bana kalırsa Türkiyedeki en iyi oyuncu topluluğuna sahip şehir tiyatrosu eskişehir bu kriterlere devlet tiyatroları da dahil. içlerinde en iyisi esk. şehir tiyatroları oyunlarından kötü sıkanını görmedim . şuan lüküs hayat oynuyor ama kapalı gişe bilet bulurmusun bilemem. kanlı nigar da iyi. bi göz at derim sen diğer oyunlarada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauss13.7

Pek tiyatroya gidemiyorum. Belki yilda bir kez ! Bu son aylarda gidip begendiginiz bi tiyatro oyunu varmidir Istanbul veya eskisehirde ?

İstanbul devlet tiyatrolarına bilet bulmak zordur. Profesyonel oyunu eğer bu sene de varsa mutlaka izle. Ferhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler gösterisi fena değil. Tam bir tiyatro olmasa bile Sunay Akın'ın tek kişilik gösterisi "iki kitap bir heves" harika. Kısacası İstanbul'da gidebileceğin çok tiyatro var ama Eskişehir'i bilemem hiç gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: Krauss13.7

Pek tiyatroya gidemiyorum. Belki yilda bir kez ! Bu son aylarda gidip begendiginiz bi tiyatro oyunu varmidir Istanbul veya eskisehirde ?

İstanbul devlet tiyatrolarına bilet bulmak zordur. Profesyonel oyunu eğer bu sene de varsa mutlaka izle. Ferhan Şensoy'un Ferhangi Şeyler gösterisi fena değil. Tam bir tiyatro olmasa bile Sunay Akın'ın tek kişilik gösterisi "iki kitap bir heves" harika. Kısacası İstanbul'da gidebileceğin çok tiyatro var ama Eskişehir'i bilemem hiç gitmedim.

Ankaradayim ben istanbuldaki oyunlari suan pek bilmiyorum ama profesyonel turnesinde gitmistim gayet guzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.