Şimdi Ara

Tiyatro yapabilmek içn yetenek gerekirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tiyatro yapmak istiyorum ama yeteneğim yok galiba.

• Yetenek + Çalışmak. Tabii nereye gelmek istediğine bağlı. Yoksa sadece çalışarak da olabilir
  • Yetenek tabiki gerekli yetenek olmadan tiyatrocu olmak zor iş hatta imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenek şart biyerde dostum ancak kendini geliştirebileceğin bir alan kendine güvenin varsa başlamayı denemelisin. Kendine güvenin iyiyse yapadabilirsin ancak tiyatro eğitimi aldığımda bize söylenen %5 yetenek %95 yalan söylemektir tiyatro derlerdi aklında bulunsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonkilobimilyon

Yetenek şart biyerde dostum ancak kendini geliştirebileceğin bir alan kendine güvenin varsa başlamayı denemelisin. Kendine güvenin iyiyse yapadabilirsin ancak tiyatro eğitimi aldığımda bize söylenen %5 yetenek %95 yalan söylemektir tiyatro derlerdi aklında bulunsun dostum

Ben fazla çok yalan söylemem ama yapabilirim galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: şahin...

quote:

Orijinalden alıntı: limonkilobimilyon

Yetenek şart biyerde dostum ancak kendini geliştirebileceğin bir alan kendine güvenin varsa başlamayı denemelisin. Kendine güvenin iyiyse yapadabilirsin ancak tiyatro eğitimi aldığımda bize söylenen %5 yetenek %95 yalan söylemektir tiyatro derlerdi aklında bulunsun dostum

Ben fazla çok yalan söylemem ama yapabilirim galiba

Dostum kendine güven çok önemli dediğim gibi birde kendine güveniyorsan yapabilirsin biz 3-5 arkadaş grubu katıldık sıkıntıdan 4 yıl tiyatro hayatım oldu gerçekten hayatına çok şey katıyor başarırsan zaten sigara gibi bağımlılığı oluyor ancak özel tiyatro ile başlaman tercihimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: şahin...

Tiyatro yapmak istiyorum ama yeteneğim yok galiba.

Sahne Sanatları öğrencisi olarak ben yardımcı olmaya çalışayım hocam, belki de salt yeteneğe gerek duyan tek şey tiyatro. Geliştirilebilinir mi? Geliştirilebilinir. Fakat inanılmaz zor bir dönem. Diyafram ve Diksiyon geliştirmek (özellikle diyafram) tiyatronun zaten olmazsa olmazı. Yetenek evde kendi kendine bir şey oynamakla veya TV'de gördüğümüz rolü hemen odamıza koşup ayna karşısında aynısını yapmakla ne yazık ki gelişmiyor. Bunun için "işinin hakkını veren" eğitim kurumlarından eğitim alabilirsiniz, size tavsiyem Sadri Alışık Kültür Merkezi olacaktır, ben de orada eğitim aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar çalışırsan çalış yeteneğin yoksa tökezliyorsun
  • Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
  • Yetenek olmazsa harcanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.