Şimdi Ara

Tiyatrocu olmak isityorum ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben akdeniz üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 1. Sınıfta okuyorum. sinemayi , filmleri, tiyatroyu cok seviyorum.
    Aslinda yeni girdigim ortamlarda cok utangac biriyim ama tiyatrocu olmak isityorum ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forumdan çık akdeniz univ. tiyatro topluluğuna gir

• quote:

Orijinalden alıntı: ergenius

forumdan çık akdeniz univ. tiyatro topluluğuna gir

Beni boş ver de sen burada harcaniyosun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhnsbt

quote:

Orijinalden alıntı: ergenius

forumdan çık akdeniz univ. tiyatro topluluğuna gir

Beni boş ver de sen burada harcaniyosun :)

ben burda ölücem galiba sen kaç kendini kurtar

• Bende istiyorum kitap falan alıp okumalı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Simo Hayha

Bende istiyorum kitap falan alıp okumalı bence

Nasıl kitaplar ?
    Tavsiye edebilecegin birşey var mi acaba ?

• Özdemir Nutku'nun kitaplarını okuyabilirsin.
    Macide Tanır'ın Tiyatro Cadısı adlı kitabı,Sevda Şener kitapları,Eric Morris'in kitapları,Yılmaz Arıkan'ın Uygulamalı Tiyatro Eğitimi adlı kitabı başta olmak üzere tüm kitaplarını okuyabilirsin.
    Devekuşu Kabare vardı eskiden,onun videolarını internette bulup izleyebilirsin.
    Tiyatrocuların röportajları var,onlar yararlı olabilir.
    Fırsat buldukça devlet tiyatrosunun ve özel tiyatroların oyunlarına gitmelisin.Oyun provalarına katılma şansın olursa mutlaka bunu değerlendirmelisin.Çok işe yarıyor.
    Tiyatro dergilerini takip etmeni öneririm.Ben Yeni Tiyatro dergisini takip ediyorum mesela.
    Opera,bale,müzik gibi konularda da bilgi edinmek çok önemli ayrıca.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Ben lisedeyim ve konservatuvar sınavına gireceğim,şimdiden hazırlanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Memur olmak isteyen var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sene belli üniversitelerin özel yetenek sınavları oluyor onlara katılmayı dene. Tiyatro güzel sey

• Konservatuar sınavlarına katılabilirsin. Ben daha önce Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde eğitim aldım. Oranında eğitimi iyidir. Hem açarlar seni. Orada istemesen bile zorla açıyorlar insanı. Açılmamak için çok inatçı olman gerekiyor. Sadece kitap alıp okuyarak bir şey elde edemezsin. Bol bol tiyatroya gitmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhnsbt

Ben akdeniz üniversitesi okul öncesi öğretmenliği 1. Sınıfta okuyorum. sinemayi , filmleri, tiyatroyu cok seviyorum.
    Aslinda yeni girdigim ortamlarda cok utangac biriyim ama tiyatrocu olmak isityorum ne yapmaliyim?

Üniversite'nin tiyatro topluluğu varsa katılmalısın. Girdiğin gibi oyun oynayacaksın diye bir şart yok, her şey zamanla olur. Tiyatro çok güzel ve faydalı bir sanat, çok seviyorum.

Ayrıca Can Dündar'ın resmi sitesine girip ''Zaten Tiyatro Dediğin Nedir Ki'' belgeselini mutlaka izle. Ve tabi Devlet Tiyatrolarına mutlaka git. İzlediğin adını sanını duymadığın kişiler yarının Engin Günaydını, Tuncel Kurtiz'i, Müşfik Kenter, Yıldız Kenter'i, Çetin Tekindor olacak ve hepsi orada. O oyunculukları görünce tv'de dizi izlemekten bıkacaksın eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 25 Şubat 2014; 20:06:46 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.