Şimdi Ara

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mevzuat

Başkent hukuk genel olarak çok rağbet görmez hukuk eğitimi açısından.Bir ankara,gazi,istanbul,9 eylül,marmara seviyesinde değildir.Hakim-savcı çıkarma oranı çok çok düşüktür özel sektöre yönelik bir okul

Dipnot:Eskişehir yolunda 15 dakikada bir servisi geçiyo spesifik olarak tek bildiğim bu

2. soruyu unutmuşum.Mezun sayısı çok önemli değil ya piyasayı belli başlı okullar götürüyo benim gördüğüm.

teşekkürler cevabınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

tm 1 sıralamam 77 bin.alandışı girdim. istanbul yada marmara iktisat 2. ögretim gelme olasılıgı nedir arkadaşlar? sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

Yanlış bakmadıysam biri 97 biri 102 binnle alıyo. bence rahat girersin gibi, en fazla ne kadar değişebilir ki sıralama?

kardesim alan dısı girdim ama. 0.12 ile carpılıyor ya sıralamaları farklı. ist üni 96 bin istiyor marmara 80 bin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Benım TM 1 sıralamam 23.444 sıralamam ıse
    1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye
    4 - Istanbul Ingılızce Iktısat bunlar sadece Tm 1 tercıhlerım tm 2 ve tm 3 de eklenecek sızce bunlar arasında hangısı tutar ?

hacettepe iktisat gelir gibi duruyo gecen sene 27.100'le almış en fazla 2 bin kişi oynar bence.

Cok pardon ya ben onu Hacettepe Ingılızce Iktısat yazdım aralarında ıstegım IU Ingılızce Iktısat gelır mı sence ?

gecen sene 23.800'le almış sınırdasın yani. %50 şansın var bence Dua et tercih edilmesin o zaman :)

ben 3-4k öndekiler gelir diye umut ediyorum sen 1000 kisi %50 diyon

• geçen yıl tm1 313bin le kapatmış bir bölüm benim tm1 sıralamam 263bin bu bölüme girememe şansım varmıdır sizce yani en sona yazsam bu bölümü açıkta kalmam değil mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Aha da sonucum İlk tercih 9eylül hukuk 8100den almış geçen yıl gelme ihtimali nedir size göre arkadaşlar kesin diyebilir miyiz ?

Bence hiç düşünme kesin girersin demiyorum ama %95 ordasın % 'lik ihtimal ancak önündeki bütün sayısalların hukuka yüklenmesi durumunda gerçekleşebilir. Hatta zorlasan Marmara hukuk bile gelebilir tabi düşünürsen :)

Dokuz eylül hukuka çok yakınım evim izmirde zaten onun için istanbul düşünmüyorum ama dokuz eylülden sonra ne yazıcam onuda bilmiyorum.Hayırlısı bakalım daha süre var düşünücez artık umarım dokuz eylül olur da çok rahat olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: kill4me

arkadaslar yeditepe hukuk en son 60bin ile kapatmış geçen sene burssuz ben 76 bindeyim ilk sıraya yazmayı planlıyorum gelme sansı nedir?

Büyük ihtimalle gelmez. Her sene yükseliyor hukuklar zaten.
  • tm-1 sıralamam 83bin.

marmara iktisat 69000
    istanbul iktisat(iö) 97000
    marmara iktisat(iö) 102000

sizce hangisi gelir? herhangi birinin gelmeme durumu var mıdır? kritik mi çok?
  • quote:

Hukuk yazacaklar varsa sorusunu alabilirim soracak olan olursa bu mesajı alıntı yaparak sorsun.

tm 2 sıralamam 10566 marmara 2. ogretim hukuk gecen sene 10935 le kapatmıs olur mu sence ?

Bide istanbulda kalmak istiyorum eger marmara olmazsa beykent, ist. ticaret, dogus gbi universitelerin burslu hukuklarını yazıyımmı yoksa cokmu kalitesiz bu okulların egitimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim tm-2 : 7040 sıralama
    başkent burslu hukuk ( 8240) veya istanbul hukuk İÖ (9200) gelirmi bir de gazi hukuk(5260) olma ıhtımalı varmı ? lütfen yardımm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeraslan

quote:

Hukuk yazacaklar varsa sorusunu alabilirim soracak olan olursa bu mesajı alıntı yaparak sorsun.

tm 2 sıralamam 10566 marmara 2. ogretim hukuk gecen sene 10935 le kapatmıs olur mu sence ?

Bide istanbulda kalmak istiyorum eger marmara olmazsa beykent, ist. ticaret, dogus gbi universitelerin burslu hukuklarını yazıyımmı yoksa cokmu kalitesiz bu okulların egitimi ?

Açıkcası gelir diyemem ama gelemez de diyemem marmara iö için artık o kader O okulların hukuk kalitesini bilmiyorum sadece hakim-savcı sınavında çok başarısız olduklarını biliyorum kesin olarak bir bunu söyleyebilirm

• quote:

Aha da sonucum İlk tercih 9eylül hukuk 8100den almış geçen yıl gelme ihtimali nedir size göre arkadaşlar kesin diyebilir miyiz ?

ygs netlerinide yazar mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peynir ekmek karpuz

arkadaslar ben tmcym ygs4 ıle terch yapabılıyormuyum yaptıgıımda alan ıcı mı oluyo alan dısı mı bı yardım edebılır mısınız lutfen

hayır , ygs4 sözeldir..Tmciysen ygs 5 ve ygs6 ilgilendiriyor seni. Ygs3 ve Ygs4 alandışı senin için.

tamam arkadasım sagolasın
  • Y-TM-1 270,033 0376519
    Y-TM-2 282,353 0348551
    Y-TM-3 297,121 0315808

Y-TS-1 317,031 0146676
    Y-TS-2 332,786 0148476

Eşit ağırlıkçıyım. İstanbul İktisat-İşletme-Maliye uzaktan eğitim yazıcam. Başka nereler olur nasıl bir yol izlemeyelim yardımcı olurmusnuz
  • Psikoloji eğitiminin Türkçe verilmesi taraftarı olmama rağmen (yabancı dili başka bir yolla geliştirmek kaydıyla) size Tam Burslu ODTÜ KKK Psikoloji'yi düşünmenizi öneririm. Hem istediğiniz bir bölümü okumuş olacaksınız hem de ODTÜ mezunu...

Ayrıca başarı sıranız sanıyorum 25.000 lerde... Eğer 25.000'in altında iseniz yurtta ücretsiz olacaktır.

"Çakma ODTÜ" diyenlere itibar etmeyin. Dünyanın en iyi üniversitelerinin bile başka yerlerde kampüsü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zf_istanbul

puanım 440. ben psikoloji istiyordum ama korkarım ki giremiyorum. ne yapmalıyım fikri olan var mı??

Psikoloji eğitiminin Türkçe verilmesi taraftarı olmama rağmen (yabancı dili başka bir yolla geliştirmek kaydıyla) size Tam Burslu ODTÜ KKK Psikoloji'yi düşünmenizi öneririm. Hem istediğiniz bir bölümü okumuş olacaksınız hem de ODTÜ mezunu...

Ayrıca başarı sıranız sanıyorum 25.000 lerde... Eğer 25.000'in altında iseniz yurtta ücretsiz olacaktır.

"Çakma ODTÜ" diyenlere itibar etmeyin. Dünyanın en iyi üniversitelerinin bile başka yerlerde kampüsü vardır.

Kusura bakmayın dalgınlıkla alıntı yapmamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

quote:

ygs netlerinide yazar mısın?

yazayım

tr 37.5
    mat 26.75
    sosyal 30
    fen 6.75

• arkadaşlar dip notum 66,81 okul yaklasış 51 ver miş ham sıralamalar 54 k dan 69 k gerilemiş bu normal mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oeraslan

quote:

Açıkcası gelir diyemem ama gelemez de diyemem marmara iö için artık o kader O okulların hukuk kalitesini bilmiyorum sadece hakim-savcı sınavında çok başarısız olduklarını biliyorum kesin olarak bir bunu söyleyebilirm

benim tm-2 : 7040 sıralama
    başkent burslu hukuk ( 8240) veya istanbul hukuk İÖ (9200) gelirmi bir de gazi hukuk(5260) olma ıhtımalı varmı ?

• ARKADASLAR MERHABA MALUMUNUZ LYS SONUCLARI AÇIKLANDI ...SİZİN PUANLARA BAKINCA BİRAZ MORELİM BOZULDU :) AMA BENDE PUANIMI YAYINLAYARAK SİZDEN GİDEBİLEĞİM YERLER HAKKINDA YARDIMCI OLMANIZI BEKLİYORUM... BİR ŞANS DA OLSA YANİ KESİN GİLEBİLCEK YERLER YAZARSANIZ SEVİNİRİM İSTEGİM MALİYE MUHASEBE VE İŞLETME GİBİ YERLER BOS KALIP BİR DAHA DERSANEYE GİTMEK İSTEMİYORUM...
    CEVAPLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

• quote:

Orijinalden alıntı: titta

tm-1 sıralamam 83bin.

marmara iktisat 69000
    istanbul iktisat(iö) 97000
    marmara iktisat(iö) 102000

sizce hangisi gelir? herhangi birinin gelmeme durumu var mıdır? kritik mi çok?

Fikir verebilcek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.