Şimdi Ara

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
15.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler burda başlık açtım henüz cevap gelmedihttp://forum.donanimhaber.com/m_50979320/tm.htm
    hukuk ilgili yardımlarınızı bekliyorum

ist hukuk (i.ö) , uludağ hukuk, anadolu üni hukuk, 9eylül hukuk bunlardan hangisini önerirsiniz sıralamamı başlıkta yazdım buraların gelme ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denis Diderot

quote:

Orijinalden alıntı: zf_istanbul

puanım 440. ben psikoloji istiyordum ama korkarım ki giremiyorum. ne yapmalıyım fikri olan var mı??

Psikoloji eğitiminin Türkçe verilmesi taraftarı olmama rağmen (yabancı dili başka bir yolla geliştirmek kaydıyla) size Tam Burslu ODTÜ KKK Psikoloji'yi düşünmenizi öneririm. Hem istediğiniz bir bölümü okumuş olacaksınız hem de ODTÜ mezunu...

Ayrıca başarı sıranız sanıyorum 25.000 lerde... Eğer 25.000'in altında iseniz yurtta ücretsiz olacaktır.

"Çakma ODTÜ" diyenlere itibar etmeyin. Dünyanın en iyi üniversitelerinin bile başka yerlerde kampüsü vardır.

Kusura bakmayın dalgınlıkla alıntı yapmamışım.

26bindeyim ben .sanırım kıbrısta bu üniverste. orda yaşam şartları zor değil mi? kafam çok karışık doğrusu.. hiç bi fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denis Diderot

quote:

Orijinalden alıntı: zf_istanbul

puanım 440. ben psikoloji istiyordum ama korkarım ki giremiyorum. ne yapmalıyım fikri olan var mı??

Psikoloji eğitiminin Türkçe verilmesi taraftarı olmama rağmen (yabancı dili başka bir yolla geliştirmek kaydıyla) size Tam Burslu ODTÜ KKK Psikoloji'yi düşünmenizi öneririm. Hem istediğiniz bir bölümü okumuş olacaksınız hem de ODTÜ mezunu...

Ayrıca başarı sıranız sanıyorum 25.000 lerde... Eğer 25.000'in altında iseniz yurtta ücretsiz olacaktır.

"Çakma ODTÜ" diyenlere itibar etmeyin. Dünyanın en iyi üniversitelerinin bile başka yerlerde kampüsü vardır.

Kusura bakmayın dalgınlıkla alıntı yapmamışım.

26bindeyim ben .sanırım kıbrısta bu üniverste. orda yaşam şartları zor değil mi? kafam çok karışık doğrusu.. hiç bi fikrim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetadonDiaz

beyler burda başlık açtım henüz cevap gelmedihttp://forum.donanimhaber.com/m_50979320/tm.htm
    hukuk ilgili yardımlarınızı bekliyorum

ist hukuk (i.ö) , uludağ hukuk, anadolu üni hukuk, 9eylül hukuk bunlardan hangisini önerirsiniz sıralamamı başlıkta yazdım buraların gelme ihtimali var.

i.ö olmasına rağmen istanbul üniversitesini öneririrm ben , mezun olduğunda diplomanda i.ö yazmayacak sonuçta cok avantajlı bence. ama eğer i.ö okumak istemiyorum dersen dokuz eylülü tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: titta

quote:

tm-1 sıralamam 83bin.

marmara iktisat 69000
    istanbul iktisat(iö) 97000
    marmara iktisat(iö) 102000

sizce hangisi gelir? herhangi birinin gelmeme durumu var mıdır? kritik mi çok?

Fikir verebilcek olan var mı?

istanbul iktisat örgün öğr. sıralaması kaç?? i.ö kesin gibi duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayça993

benim tm-2 : 7040 sıralama
    başkent burslu hukuk ( 8240) veya istanbul hukuk İÖ (9200) gelirmi bir de gazi hukuk(5260) olma ıhtımalı varmı ?

Başkent burslu hukuk gelir gibi duruyor.İstanbul (i.ö)'ye aşırı yüklenme olmazsa o da kesin gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: rocker2323

quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Benım TM 1 sıralamam 23.444 sıralamam ıse
    1 - Ankara Iktısat
    2 - Hacettepe Iktısat
    3 - Ankara Malıye
    4 - Istanbul Ingılızce Iktısat bunlar sadece Tm 1 tercıhlerım tm 2 ve tm 3 de eklenecek sızce bunlar arasında hangısı tutar ?

hacettepe iktisat gelir gibi duruyo gecen sene 27.100'le almış en fazla 2 bin kişi oynar bence.

Cok pardon ya ben onu Hacettepe Ingılızce Iktısat yazdım aralarında ıstegım IU Ingılızce Iktısat gelır mı sence ?

gecen sene 23.800'le almış sınırdasın yani. %50 şansın var bence Dua et tercih edilmesin o zaman :)

ben 3-4k öndekiler gelir diye umut ediyorum sen 1000 kisi %50 diyon

Kesin bir şey diyemem. rağbet meselesi sonuçta..ben bile 10 bin olduğum halde 12 binlik yer gelir mi diye içim içimi yiyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alenderonn

tm 1 sıralamam 77 bin.alandışı girdim. istanbul yada marmara iktisat 2. ögretim gelme olasılıgı nedir arkadaşlar? sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

Yanlış bakmadıysam biri 97 biri 102 binnle alıyo. bence rahat girersin gibi, en fazla ne kadar değişebilir ki sıralama?

kardesim alan dısı girdim ama. 0.12 ile carpılıyor ya sıralamaları farklı. ist üni 96 bin istiyor marmara 80 bin.

o zaman gelir herhalde. Alandışı hakkında pek bir bilgim yok doğuştan eşit ağırlıkçıyım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Aha da sonucum İlk tercih 9eylül hukuk 8100den almış geçen yıl gelme ihtimali nedir size göre arkadaşlar kesin diyebilir miyiz ?

ygs netlerinide yazar mısın?

yazayım

tr 37.5
    mat 26.75
    sosyal 30
    fen 6.75

çok sağol

• tm3 puanı 15k olan biri nerelere girebilir arkadaşlar kontenjan artmaları falan denmiş ama pek bilgim yok. pdr yada psikoloji istiyo kendisi nereler gelebilir? kontenjanların artması bi nebze olsun sevindirdi beni dürüst olmak gerekirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: caut

tm3 puanı 15k olan biri nerelere girebilir arkadaşlar kontenjan artmaları falan denmiş ama pek bilgim yok. pdr yada psikoloji istiyo kendisi nereler gelebilir? kontenjanların artması bi nebze olsun sevindirdi beni dürüst olmak gerekirse

psikoloji&pdr kontenjanları ne kadar artmış bilgin var mI??
    Abant İzzet Baysal Psikoloji glebilir bnce..
  • tm 1 90bin
    tm2 74bin
    tm3 64bin bi öneri de ben alıyım arkadaşlar ank ve çevresi için tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *cedric

tm 1 90bin
    tm2 74bin
    tm3 64bin bi öneri de ben alıyım arkadaşlar ank ve çevresi için tşkler..

hangi alandan tercih yamayı planlıyosun??
  • sınıf istiyordum asslında ama çok zor iibf ancak yetiyor puanım ve sıralamam. sosyoloji hakkında ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *cedric

sınıf istiyordum asslında ama çok zor iibf ancak yetiyor puanım ve sıralamam. sosyoloji hakkında ne düşünüyorsunuz

iş olanaklarını hakkında pek bilgim yok ama iyi bir üniversite mezunu iyi yerlere gelebilir bence.Bir de sosyoloji mezunlarının tarım ve köy işleri bakanlığında calıştığını duymuştm, eğer düşünürsen hayatın boyunca ' sosyoloji köy işleri bakanlığı ne alaka lan?' sorusunu duymaya hazırlıklı ol bence :)

Sosyoloji Hacettepe Üniversitesi (Ankara) 45.200 TM-3 419.300
    Sosyoloji Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (İstanbul) 54.900 TM-3 409.972
    Sosyoloji Ankara Üniversitesi 57.600 TM-3 407.653
    Sosyoloji Ege Üniversitesi (İzmir) 58.000 TM-3 407.344
    Sosyoloji Uludağ Üniversitesi (Bursa) 64.600 TM-3 402.167
    Sosyoloji Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) 68.600 TM-3 399.302
    Sosyoloji Selçuk Üniversitesi (Konya) 78.900 TM-3 392.586

gecen senenin sıralamalarından bunlar gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker2323 -- 23 Temmuz 2011; 16:35:03 >

• tşkler. iibf ler sosyolojiden önce yazmak daha mantıklı olur değil mi yani ank çevresi düşündüğüm için gazi iktisat , işletme iö leri de dahil gelme olasılığı var mı
  •  TM'CİLER İÇERİ! SIRALAMANIZ VE YERLEŞME OLASILIKLARI..

Bu puanlarla Hukuk istiyorum. Vakıfların %50 lerini falan tercih ediyim mi sizce?
  • quote:

quote:

quote:

tm-1 sıralamam 83bin.

marmara iktisat 69000

57000 istanbul örgün.

Benim merak ettiğim açıkta kalma ihtimalim var mı? 102binden alan yer bu sene yükselebilir mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

tm-1 sıralamam 83bin.

marmara iktisat 69000

57000 istanbul örgün.

Benim merak ettiğim açıkta kalma ihtimalim var mı? 102binden alan yer bu sene yükselebilir mi?

kalmazsın bence istanbul iktisat(i.ö) ya da marmara iktisat (i.ö) gelir..

• ARKADAŞLAR TM 2 DEN 138,535 SIRALAMAM GECEN SENE 142.000 LE KAPANAN YERE GİRME ŞANSIM NEDİR ????
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.