Şimdi Ara

TMO Kavarulmuş fındık 500 gr 75 TL, Kuru üzüm 500 gr 20 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
4.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TMO Kavrulmuş İç Fındık 500 gr - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/tmo-kavrulmus-ic-findik-500-gr-p-519432436

www.pttavm.com
    TMO Kuru Üzüm 500 gr - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/tmo-kuru-uzum-500-gr-p-579946262

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bunlardan alışveriş yaptım, o kadar kötü bir paketleme idi ki 3 ürünüm eksik ve 1 ürünüm de kırık çıktı kutudan.Mağaza TMO idi) Ya tmo 3 ürünü eksik gönderdi ya yolda ptt kargo hacıladı, düşürdü, kırıp çöpe atıp tekrar bantladı.

369 tl sepet yaptım, kargo ücreti ödedim. Satan devletin kurumu TMO, getiren ptt kargo, site pttavm. Hepsi devletin kurumu. 5 iş günüdür her gün arıyorum, her gün çözülecek aciliyrt bildiriyoruz deniyor. Resmen unutmamı bekliyorlar. Hiç kimse bir şey yapmıyor. Yazıklar olsun diyorum. Yorum yapıyorum, onu da yayınlamıyorlar. Mağazaya mesaj da attım. Pttavmye mail de gönderdim.

Ben yandım, siz yanmayın.
  • 65 idi 75 mi olmuş?

• sabah 65, akşam 75, yarın 85 seçimden sonra 195...

• Arkadaşlar bunlardan alışveriş yaptım, o kadar kötü bir paketleme idi ki 3 ürünüm eksik ve 1 ürünüm de kırık çıktı kutudan.Mağaza TMO idi) Ya tmo 3 ürünü eksik gönderdi ya yolda ptt kargo hacıladı, düşürdü, kırıp çöpe atıp tekrar bantladı.

369 tl sepet yaptım, kargo ücreti ödedim. Satan devletin kurumu TMO, getiren ptt kargo, site pttavm. Hepsi devletin kurumu. 5 iş günüdür her gün arıyorum, her gün çözülecek aciliyrt bildiriyoruz deniyor. Resmen unutmamı bekliyorlar. Hiç kimse bir şey yapmıyor. Yazıklar olsun diyorum. Yorum yapıyorum, onu da yayınlamıyorlar. Mağazaya mesaj da attım. Pttavmye mail de gönderdim.

Ben yandım, siz yanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 4 Ağustos 2023; 15:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu fındıklardan almıştım, taze - güzel çıktı.

paketlemede vs herhangi bir sorun yaşamadım.

sadece fındık aldım bu arada.

• Ben de satış ofisinden almıştım geçen hafta. 65 liraydı. Fındıklar güzel ama bazıları çok ufak yani bu fiyata daha iyisini beklemek zor zaten fiyat olarak uygun.

• dün 65'e aldım, önceki gün 75 gözüküyordu sonra yine 65'e düştü. sepete ekleme limiti 2ydi ben alırken onu 4 yapmış

• Tarım kooperatif lerde 65 TL'ye satılıyor şu an kargo da ödemezsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üründe kargo bedava yazmasına rağmen sepete atınca neden 17,85 tl kargo çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 4 Ağustos 2023; 16:28:46 >

• Çizgili tişörtlü dayilardan bize kalmıyor ki.

Sabahın köründe gelip topluyorlar
    .
    Onlar da yiyor fındığı üzümü sonrası malum.
    Daha bugün haberi vardi

• TMO Kavrulmuş İç Fındık 500 gr - PttAVM.com bu linkte hala 65₺ az önce 3 tane sipariş verdim. 17.85₺ kargo var bu arada. Pazarda kilosu 210 lira falandı geçen sorduğumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 4 Ağustos 2023; 19:17:45 >
  • Evet, fiyat güncelleyip 65 TL’ye düşürmüşler fındığı. Ben eklediğimde 75 tl idi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende aldım 1 er kg deneyelim. Fiyat iyi.

• Tkk marketlere de geliyor ama aynı gün bitiyor genellikle. Kuru üzüm de 500 Gr 20 TL. Ondan halen bolca mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 75 TL olmuş sanırım

• Bana Çarşamba teslim edildi ..ayni satıcı 65'ten aldım ...

• Tarım Kredi marketlerinden 65 TL ye ya da Trendyol Market Tarım Kredi yi seçip 70 TL ye sipariş verebilirsiniz.

• Kuru üzümü deneyen var mı? Manisa / Salihli görünüyordu.

Fındığı beğendik biz. Hatta iki tane daha alayım..

• Üzüm ve fındıkların SKT. nedir acaba alan arkadaşlar paylaşabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.