Şimdi Ara

TOBB Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam burslusu geçen yıl ilk 711 kişiyi almış. MF-3'ten 785. oldum. Sizce benim sıralamama düşmesi olası mı? Girme şansım ne kadar?

(Neden hacettepeyi direk yazmıyorsun diyenler olabilir. Öncelikle İngilizcesi muhtemelen olmayacak. Türkçede de Bozok ve Kastamonu Üni.'den gelenler olduğu için sınıflar oldukça kalabalık oluyormuş. Bazen oturacak yer bulunamıyormuş. Fakat elemedim. TOBB'la ikisi arasında gidip geliyorum.)

TOBB Tıp hakkında bilgili olanlar benimle bilgilerini paylaşır ise sevinirim

• Up
  • hocam taban puan olarak önündeki okulların kontenjan değişimlerini hesaplarsanız bir nebze fikir oluşturabilir kafanızda
  • Hocam o işlerden pek anlamıyorum. Zahmet olmazsa bir bakabilir misiniz? Çok makbule geçer
  • khems kullanıcısına yanıt
    58 kontenjan azalmış önünde hacettepe dahil
  • Oturacak yer bulamama olayi şehir efsanesi. Zaten ilk bir aydan sonra amfide en fazla 30-40 kisi kalıyor. Bu sene Bozok Uni. gidiyor diye biliyorum bu arada. Yani yeni girenler Yozgat'ta okuyacak.

TOBB daha yeni açıldı, o yuzden yazmak istememistim bem. Yoksa burslari gayet cazipti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen özellerde ani değişim oluyor ya. Belki piyango vurur mu diye merak ettim İlgilendiğin için teşekkürler.
  • Ben de Bozok gitmedi diye biliyorum ama tam emin değilim.
    Ben TOBB'un başarı çizelgesini Koç'a benzetiyorum.
    Koç Tıp
    2011: 600 küsür
    2012:600 küsür
    2013:200 küsür
    2014:96

TOBB Tıp
    2013:900 küsür
    2014:711
  • khems kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an ben de Hacettepe - TOBB ikilemindeyim. TOBB'un tek eksik yanı daha mezun vermemiş yeni bir üniversite. Tıp Tanıtımında Selçuk Tunalı adlı efsane bi hoca var ( hacettepe'den istifa edip TOBB'a gelmiş. ) bi görmeni tavsiye ederim.
  • chaoticer C kullanıcısına yanıt
    Seçeneğin ne olacak peki? Aklına yatan ve yatmayanları iyice açar mısın?
  • Takipteyim benim de kafamın bi köşesinde tobb tıp var ama okul hakkında bilgi edinemiyorum hiçbi yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.