Bildirim
TÖDER REZALET!! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
100netle 270k kişiden 13k geldiyse 2milyon küsür kişinin gireceği sınavda kaç geleceğini aklım hayalim almıyor bu gidişle punagoyu nimet sayacaz -
hocam ayt netlerinizi de atabilir misiniz? -
-
Ayt netin kacti hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mat 2 veya 3 yanlış
Fen 22 net toplamda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha ne olcakti toderler teogdan beter 100 nete 1k mi bekliyodunuz o sınavda antremanlarla matematik çözen 30 net yapar ben girmedim ama video çözümden sorulara baktim
Gerçek sınavda 100 nete 3k rahat rahat verir orası ayrı ÖSYM böyle rezalet bı sınav yapmaz msüde bile güzel eleyci sorular sormuşlar msu her zaman daha kolay olur ygsden tytden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candarr77 -- 20 Mart 2018; 16:45:44 >
Ne sordular abi sınavda bu kadar kek miydi?
110 net yapan var mı o kaç k olmuş o da 5k falansa sıçtık demektir. -
110 neti ben de çok merak ediyorum yazsa birisi iyi olur kaç k olduğunu -
Biri yazmış 2.5k -
troll olan konu olabilir hocam ama cidden öyleyse durum kötü -
2.5k
attığınız fotoğrafta 24 doğru 1 yanlış gösteriyor matematik yanlış mı görüyorum acaba -
mat 25 soru
geo 15 soru -
haydaaaaa -
Katılıyorum. Matematikte örnek kitapçıkta dahi eleyici soru vardı ama bu sınavda yoktu arkadaşlar, moralinizi bozacağım belki ama.
100 netle iyi bir sıralama yapılır asıl sınavda; bu töder biraz falsolu oldu.
Ne trolü hocam adam atmış işte.100 net 13 k ise 110 net 2.5k çok doğal.Her nette 1k oynamış.Umarım sınav basitiliğinden kaynaklıdır bu durum yoksa obp'den çok canımız yanacak orası kesin -
pardon kafam gitti doğru -
katılıyorum hocam -
Umarım haklı çıkarsanız hocam.Madem bu kadar kişi katılıyor kaliteli sınav hazırlamak çok mu zor orasını anlamıyorum.Bu töder'in yaptığı iş değil gerçekten.Piyasada tekler diye iyice salıyorlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X