Şimdi Ara

tofaş????hakkında yardım istyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • doğanla şahin arabaları arasındaki fark ne acaba bilen arkadaşlar yardımcı olsun

• motor farkı var;aksesuar farkı var;görünüm farkı var az da olsa.
    kısaca böyle özetlenebilir.
  • motor farkı varderkn doğanın motor gücü dahamıı fazlaa bnların 200modelleri nekadardırr bn arıyorumda temiz bişeyy
  • mesela düz şahin ler 80 hp'lik 1.6 eski karbüratörlü motora sahiptir ama doğan sl-slx ise tempra 1.6 motorludur ve 96 hp güce sahiptir.
    slx 1.6 i.e ise 96 hp gücünde fakat çevre emisyonlarına uygun bir araçtır(euro 93)

bulunduğun şehre göre fiyatalr değişiklik gösterebilir mesela istanbul gibi biyerdeyse şahin-doğan arabası çok para etmez ama anadolu'da gerçekten fazla değer biçiliyor bu araçlara hele ki temiz bir 2000-2001 model doğan slx 1.6 i.e için bi 10 milyarı rahat gözden çıakrmak gerekiyor.
  • yardımın için sağol ben duydumkii bunların parçları dayanıklı değilmiş uzun yola gtmes fln diyolarrr kafam karıştıı bn osamn doğan slx 1.6 i.e leri arştrdımm (internet 9-10 milyardan aşağı değill )
  • uzun yola gelmez lafları hikaye.87 model doğanla çoğu şehir dışı olmak üzere 9 ayda 24.000 km yaptım. hiç te yolda kalmadım. ben yürür halde olan her arabayla uzun yola çıkarım.

Peki tofaşlar kendilerine verilen paraları hak ediyorlar mı? tabiki hayır.
  • Doğanla şahin arasında en gıcık olduğum fark şahinin yandaki hava girişleri direk dışardan alır havayı, yani sıcak hava üfürmez,o yüzden araç kullanırken sol tarafın üşürken ortadan sıcak hava üflediğinden sağ tarafın sıcaktır.Bide uzun yola gelmeyen araba olmaz sadece uzun yolda rahat olan veya rahatsız olan araba olabilir yoksa yüzlerce km yi nasıl yapabilirlerdi.
  • İNTERNETTEKİ ARABA FİYATLARI DOĞRUMUU ORDA ARABALAR ÇOK PAHALI EN UYGUN HANGİ AYDA ARABA ALINIRR (MART İYMİ)
  • benim düşüncem 2001 model doğana 10 milyar vermektense aynı fiyata 2.el fordun opelin vwnin biraz daha eski arabalarından alırım
  • MOTOR GÖRÜNÜMM VE LÜXS ŞAHİNE GÖRE DOĞANDA MEVCUT ARADAKİ TEK FARKLAR BUNLAR..
  • OPELLE FORDUN PARÇLARI PAHALI DİYOLAR ondan tofaş almak istyorummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurullah01

OPELLE FORDUN PARÇLARI PAHALI DİYOLAR ondan tofaş almak istyorummm

çok mantıksız. Eğer opele ya da forda paran yetiyosa şahinle işin ne? Sigorta yaptırırsın parası senden çıkmaz kaza yaparsan
  • bucakli kardeş yanlış biliyorsun doğan slx i.e. 86 beygirdir.
    http://arabam.milliyet.com.tr/testArsiv.aspx?rowid=204

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

mesela düz şahin ler 80 hp'lik 1.6 eski karbüratörlü motora sahiptir ama doğan sl-slx ise tempra 1.6 motorludur ve 96 hp güce sahiptir.
    slx 1.6 i.e ise 96 hp gücünde fakat çevre emisyonlarına uygun bir araçtır(euro 93)

bulunduğun şehre göre fiyatalr değişiklik gösterebilir mesela istanbul gibi biyerdeyse şahin-doğan arabası çok para etmez ama anadolu'da gerçekten fazla değer biçiliyor bu araçlara hele ki temiz bir 2000-2001 model doğan slx 1.6 i.e için bi 10 milyarı rahat gözden çıakrmak gerekiyor.

• quote:

OPELLE FORDUN PARÇLARI PAHALI DİYOLAR ondan tofaş almak istyorummm

Tamam da doğan her sene 10 arıza çıkarırsa opel,ford 1 arıza çıkarır.
  • quote:

doğanla şahin arabaları arasındaki fark ne acaba bilen arkadaşlar yardımcı olsun

aslında saymakla bitmez doğanda renkli tampon ve aynalar ayrıca (daha sağlam tamponu) otomatik camlar, sis farı ,arka kol dayama,kap içlerinde kadife döşeme,daha iyi yalıtım (ses) ve motor.Doğanın eski lakabı yerli mercedes'miş bunu duymuştum tabi 13-15 sene öncesinde söylkenen bi söz
  • Birde çelik jant var,şahinde sadece plastik jant kapağı varken doğanda orjin çelik jant var
  • motor ve donanım farkı var.TOFAŞ TEKNİK TABLO diye aratırsan ordanda motorlarını inceleyebilirsin.

quote:

doğanla şahin arabaları arasındaki fark ne acaba bilen arkadaşlar yardımcı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.