Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyidir gerçekten. 1 den fazla bitirdiğim nadir oyunlardan.

herhangi bir uncharted oyunundan bir gömlek üstündür. şimdi ps bölümünde böyle söyledim diye linç edilebilirim. ama ne yazıkki durum böyle. İçerdiği sertlik, şiddet, oynanış stilininin ölümüne akıcı ve uncharted dan daha zengin olması, nispeten eklenmiş rpg öğeleri oyunu benim gözümde değerli kılıyor. Benim gibi 30 una merdiven dayamış old school kafalar ne demek istediğimi anlarlar.

Ha bu arada oyunu ps4 ya da xone da almanıza gerçekten gerek yok. önceki nesilde gayet iyi duruyordu. oyuna ufak efektler dışında hiç bir şey eklenmemiş. ne yeni bir hikaye ne de bir şey var. Anlamsız bu konsollar için alınıp tekrar bitirilmesi. boşa masraf. lara croft un saçını da tel tel görmeyelim bari o kadar olsun.

• kubillian kullanıcısına yanıt
    Ps4üm olmasina ragmen sirf türkce oldugundan pc de oynayacagim tabi zaman bulabilirsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu younu 2 gun sonra alacagım almak ısteyen varsa msj atsın kardes olalım
  • Akşam olsa da oynasam diye düşünmeye başladığım oyun.

Pompalı elimde bowum belimde

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER

Crystal Dynamics:"Yeni Tomb Raider daha RPG ağırlıklı olacak ayrıca gizlilik de büyük önem taşıyacak ve sinematik olarak daha yoğun işlenmiş bir hikayeye sahip olacak."

Kısaca, The Last of Us düzeyine getirmeye çalışacaklar.

Tomb Raider'ı ilk oynadığımda, oynanışı hayli övmüştüm, "UC'nin olmuş hali" dediydim. Ancak 3 ay sonra Last'ın çıkması talihsizlik oldu, Naughty yapacağını yaptı gene

• Oyunu ilk çıktığında PC'de bitirmiştim, şimdi de PS4'te başladım. PC'dekinden daha güzel görünüyor grafikleri. Lara'nın detayları vs. bile iyice elden geçmiş. Yeniden oynamaya değermiş doğrusu.
  • Oyunun sonu çok güzeldi bence. İkinci oyunu iple çekiyorum . Ayrıca Lara'nın detayları muhteşem olmuş. Canım Lara nasılda tatlı
  • Ps3 de oynama firsatim olmamisti.oyun gayet basarili olmus.oynamayan arkadaslayra siddetle tavsiye ederim

• Aynen oynamayan mutlak oynasın bu oyunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Aynen oynamayan mutlak oynasın bu oyunu.

Aynen bende katılıyorum ,ps3 te oynayıpta ps4 e geçenlerede tavsiye ederim oynamalarını, direk ps4 olanlarada şiddetle tavsiye ederim ,oyunu oynarken hem akıcığın hemde 1080p oyun oynamanın kefine varıyosun
  • Gaza geldim ismarladim bugün. Iki gün icinde elimde olur. Ha yarin birde Watch Dogs gelecek. Artik Driveclub ve Call of Duty'ye kadar oyun yok.
    Umarim iyidir Tomb Raider...

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Gaza geldim ismarladim bugün. Iki gün icinde elimde olur. Ha yarin birde Watch Dogs gelecek. Artik Driveclub ve Call of Duty'ye kadar oyun yok.
    Umarim iyidir Tomb Raider...

İyi az gelir bu oyun için muhteşem muhteşem..

Yalniz lara acayip iyi :)

• tomb raider 2 gibi bi oyun yapsalar keşke şu grafiklerle. son oyundan hiç zevk almadım
  • Oyunu öylesine hiç beklentim olmadan aldım ama PS4'te şimdiye kadar oynadığım en eğlenceli ve en fazla içerikli oyun oldu.

• Dün akrabayla şöyle bir baktık acayip sarıyor, film tadında oyun yapmışlar. Ayrıca sesleri de grafikler kadar muhteşem.

• Kutulu tertemiz istanbul elden teslim satış gerçekleştirebiliriz.

• Ps3'de bitirmiştim tadı damağımda kalmıştı şimdi az önce psn indirimden aldım bu sefer ps4'de deneyimliycem bu harika oyunu.

ps: rise of the tomb raider çıktığı anda koleksiyon sürümü direkt sıpariş verilecek
  • sahsı gorusum bu oyun uncharted dan cok daha ıyı bır oyun en azından konuyu ısleyıslerı cok daha karanlık daha gercekcı duruyor
  • oyunu %75 ıle bıtırdım sımdı gerıye kalan ıvır zıvırı toplayıp oyunu %100 ıle bıtırmeye calısıyorum %88 yaptım bıle bugun yarın bıtırırım oyunu tamamen gonul ısterdıkı platın alayım ama platın ıcın gereken trophyler akıl karı degıl multıde 60 level(en yuksek level) olmamızı ıstıyorlar kusura bakmasınlar okadar zaman ayıramam multısıne oyunu %100 yapıp bırakacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 17 Eylül 2014; 22:23:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.