Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4'te crash sorununu çözebilen var mı arrkadaşlar? Tek save ile gittiim için bütün emek çöp olacak sanırım. Bir türlü kaldığım yerden başlamıyor. Sürekli crash verip ana menüye dönüyor.
  • ps3te bitirmiştim, genelde bitirdiğim bir oyun istediği kadar iyi olsun tekrar oynamak gelmez içimden, futbol, dövüş veya yarış oyunu gibi olmuyor çünkü, 1 kez bitti mi oynayamıyorum.

Yalnız bu oyunu ps4te 1 kez daha oynuyorum ve çok keyif aldım, Uncharted tadında, grafikler de ps4 exclusive gibi resmen, inanılmaz kaliteli bir oyun bence, bu kadar ilgi görememiş olması ilginç, ilk ps3te çıktığı ve eskidiği için sanırım..
  • Gayet kaliteli bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius kullanıcısına yanıt
    Bende az önce aynı sorunu yaşadım baya olmuş ama bir çözüm bulabilmişmiydin sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Bende az önce aynı sorunu yaşadım baya olmuş ama bir çözüm bulabilmişmiydin sen?

Maalesef bulamadım. Baştan başlayıp birkaç save yaparak önlem alarak bitirdim.
  • Dostlar definitive editionı çok merak ediyorum son tombraiderı 2000 yılında oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam pcde. Akıcılığı last of us , uncharted yada mgs gibi midir?

• gepe kullanıcısına yanıt
    Ps4 te Sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 22 Ekim 2015; 23:18:27 >
  • Arkadaşlar bayağı bi gecikmiş olabilirim oyunun multisini oynayan var mi? Trophies için soruyorum. Birazcık yardim lazım.

• Dostum ben yardım edeyim sana beraber takılırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hallettim ama senin için yardıma gelirim kardeşim

• ps4 tomb raider ı çift hak arıyorum satmak isteyen olursa pm atsın
  • arkadaşlar kulaklık taktım ama voice kontrolleri beceremiyorum .. bir ayarı falan mı var =
  • Oyunu ps4te bitirdim. Çok güzeldi. Grafikler gayet başarılı bence. Tavsiye ederim

• Arkadaşlar oyunu Ps4 de oynuyorum. Oyunu oynarken sürekli kendi kendine pause
    ekranı geliyor. Start a basmadığım halde oyun kendi kendine pause yapıyor. Bu sorun neden oluyordur acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Arkadaşlar oyunu Ps4 de oynuyorum. Oyunu oynarken sürekli kendi kendine pause
    ekranı geliyor. Start a basmadığım halde oyun kendi kendine pause yapıyor. Bu sorun neden oluyordur acaba ?

Gamepad üzerindeki mikrofondan kaynaklı. Options dan kapat özelliği.

• Arkadaşlar multi trophy leri için yardımcı olabilirmisiniz

Psn nick valley4891

• Arkadaşlar merhaba oyunu oynarken sürekli sağ alt köşede TR işareti çıkıyor, bunun ne demek olduğunu bilen varmı? Tr altyazı ve tr dil desteği yok bildiğim kadarıyla, ama o uyarı ne demek anlamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• drdogan79 kullanıcısına yanıt
    Oyunu kaydediyor o anda otomatik kayıt var oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: drdogan79

Arkadaşlar merhaba oyunu oynarken sürekli sağ alt köşede TR işareti çıkıyor, bunun ne demek olduğunu bilen varmı? Tr altyazı ve tr dil desteği yok bildiğim kadarıyla, ama o uyarı ne demek anlamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

O tr save noktası geldiğinde save yapılıyor'u gösterir bir ibare olmasıyla beraber oyunun türkçe altyazı ve türkçe menü desteği mevcuttur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zencefiladam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben psn storedan indirimden aldım yeni, oyun açıklamalarında tr dil desteği ve tr altyazı yazmıyor, pc için alternatif bir çevirimi bahsettiğiniz yoksa resmi içerikte var mı altyazı ve dil desteği?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.