Şimdi Ara

Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlemciye başka stres testi yapabilecegim güzel program varmı
  • Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-

cpu stres testini aida64 ile yaptım trial versionuyla 5 dakka yaptım sadece ve yanlış görmediysem yada bilmiyorsam 90-92 lere kadar çıktı hızlı bi çıkıştı bu kapattım hemen testi

görev yöneticisinden baktıgımdaysa %100 kullanılıyordu işlemci değerler bu şekilde ne diyorsunuz beyler çok mu ciddi durum ne tür bi yol izlemeliyim

• prosedur- P kullanıcısına yanıt
    islemcide sorun var ozaman bidaha test et
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    ne testi yapayım ? yaptım ya
  • arkadaşlar neyapmamı istiyorsunuz başka söyleyin yapayım çünkü monitörümü iade edecem o yüzden monitörsüz kalacam bi süre başkada monitörüm yok suan olmazsa sorun işlemcideyse onuda garantiye yollayım bu süre içinde 0 ını falan yollarlar en azından
  • olmadı garantiye vereyim belliki işlemcide sorun var sizin dediginize göre başka bi test yapmama gerek yok herhalde iade istesem yaparlarmı acaba ?
  • prime 95 testinde direk kapaniyomunmakina
  • İyi ki bu konuyu ilk açıldığında okumadım yoksa sinir krizi geçirebilirdim.

İnsan kendisinde gerekli altyapı olmamasına rağmen neden bir konuda yetkinmiş gibi yapmaya direnir? Madem sistem topluyorsun neden bir noktadan montaj dahil şekilde hizmet almıyorsun? Ya vallahi bir de insanlar "git bilene göster" sözünü hiç iplemeyip sürekli yeni şeylerle kafa bulandırman da aşırı rahatsız edici. Ben bile ilk sistemi aldığımda görüntü alamıyorum dediğim git pc bilen birine göster lafını kaayle alıp götürmüştüm(sorunun 8pini takmamak olduğunu da orada öğrenmiştim) yani ısrarcılık niye, belli ki beceremiyorsun. Buradaki arkadaşlara ricam bu gibi insanlara hiçbir konuda yardımcı olmayın, duymak istediğini söylemediğiniz sürece boşa kafa patlatmış olursunuz.

1 kelime bile yardımcı olasım gelmedi, zira karşımda kaskafa ve cehaletle direnen birisi var.
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    DONANIMSEVER. - Sizi ciddiye alıyorsam "Cevapla" butonuyla haberdar ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.