Şimdi Ara

TOPTAN TONER KALİTE DRUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TORO MARKA DRUM 2612A 3 TL/ 540A 5 TL/ 285A 3 TL / VE DİĞER MODELLRİMİZ İÇİN SİTEMIZI ZIYARET EDINIZ
    WWW.TONERBORSASİ.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonerborsasi.com -- 2 Ocak 2014; 0:37:22 >

• tonerborsasi.com T kullanıcısına yanıt
    siteye ulaşılasmıyor
  • uyarınız ıcın teşekkur ederım

sıkıntı göremedım sıtede şimdi girdim

http://www.tonerborsasi.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonerborsasi.com

uyarınız ıcın teşekkur ederım

sıkıntı göremedım sıtede şimdi girdim

http://www.tonerborsasi.com/

belkide sunucuda bakım yapıldığı zamana denk gelmiştir.ben de şimdi giriyorum.belkide sunucuda bakım yapıldığı zamana denk gelmiştir.ben de şimdi giriyorum.
    TORO MARKA DRUM IN ÖZELLİĞİ VE AYRICALIĞI NEDİR ACABA ?
    PİYASADA OKADAR ÇOK DRUM VARKİ İLK DOLUMDA PATAK VERENİNDEN TUT YÜZEYSEL KAPLAMA DRUMLARA ATIK DRUMLARA İNCE BİR KAT ATILAN DRUMLARA KADAR DAHA NELER NELER. DRUMLARINIZ KAÇ DOLUM GARANTİLİ VE B SÖYLEDİKLERİMDEN Mİ
  • toro drum toro marka tonerlerın ımalatında çınde kullandırdıgımız kalıtede drumdır ki 100 bınlerce toro toner satıldı piyasaya %1 bıle ıade gelmedı gerıye..

aynı tonerın drum ını satıyoruz..bınlerce dolumda kullandık kendımız bızzat...piyasadakı drum lardan ıade geldı bu dramlardan yıne %1 gelmedı dersek doğru olur..
    ....
    kalıtelı baskı ıcın ortalama 2 dolum oluyor tabı toz kalıtesı onemlı ıyı tozla 3 dolum bıle olabılır...kendi dolumlarımızda 2 cı dolum rahat

yapılıyor..denemek için yoğun kullandığınız drumlardan azda olsa alıp deneyebılırsınız ..bahsettıgınız urunlerden kesınlıkle değil..ama tabiki şunuda

unutmamak lazım kı orjınal drum performansını hıcbır muadıl dramdan beklememk lazım..adı üstünde kalıtelı muadil .netice itibari ilel 3 tl ye alınan drum

hakettiğinden fazlasını verıyor dolumcuya .saygılar tekrar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonerborsasi.com -- 10 Ocak 2014; 19:40:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.