Şimdi Ara

Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için) cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
18.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar bu telefonu kullanan yada goren duyan varmi daha once ?

Yaşli biri icin alacagim fakat goruntude ve işlev konusunda olumlu bir izlenim versede pek yorum bulamadim.

Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Tesekkurler

Buldugum bir kac fotograf ve video asagidadir.

http://m.youtube.com/watch?v=vAeJzJjNF1I

Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker369 -- 24 Aralık 2015; 22:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up şarj girişi ve kulaklık girişi nasıl kullanan bilen var mı alo demelik telefon arıyorum
  • sarj girişi usb girişli. ama bu telefon tam bir yaşlı ve çocuk telefonu. + radyosunun olması da güzel .

tuşları her bastığında numarasını söylüyor. o yüzden normal bir kullanıcı için sinir bozucu olabilir.

ben performansını beğendim. kullanan dedem de memnun.
  • Yaşlılar ve çoçuklar için ideal bir telefon.
    İçi dışı plastikten yapılmış.
    M1 ve M2 kısayol tuşlarını hızlı arama için kullanabiliyorsunuz.Arka tarafında acil arama tuşu var 5 tane numara tanımlanabiliyor.
    Daha önceden hazırladığınız acil smsi gönderiyor.İstenirse bu bu tuş iptalde edilebilir.
    Aynı şekilde arama yapmak için rakamları yazarken okuma özeliğide kapatılabiliyor..
    Tuş kilidi otomatik ve manuel olarak düşünülmüş..El feneri tuşu gibi sürgülü düğmesi var..Her şeyi düşünmüşler..
    Mini usbden şarj ediliyor..
    Telefonun ömrü ne kadar olur bilemiyorum..
    Şarjı hiç konuşmadan 4-5 gün dayanıyor. Diger türlü 2.5 gün civarı dayanıyor.
    Fiyat olarak en ucuz bulduğunuz yerden alın..
    Ben 2 adet aldım..
    Yerli üretim Ankara firması diye biliyorum..Teknik servisi İstanbul'da...Desteklemekiçin yine alınır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan34 -- 30 Ocak 2016; 19:36:45 >

• An itibari ile telefon geldi. Karşıdan ses gelmiyor. Benim sesim gidiyor. UCUZ ETİN YAHNİSİ demiş atalarımız.
  • ben telefonda henüz sorun yaşamadım. ses problemi . 2 milyar vereceğiniz telefonda da olabilir. hemen genellemeyelim. değişim talep edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam menu turkce olarak secilebiliyor mu?
    Bu arada ses problemi deyince esime yakin zamanda sony xperia c5 aldik. sesi karsi tarafa anlasilmaz sekilde gidiyor bazen.
    bu hata bazen oldugu icin de degisim ya da arizali urun olarak kabul edilmedi.
    Bu telefon yaslilar icin cok iyi gibi.
  • türkçe menü yanlış hatırlamıyorsam seçiliyor. dedeme almıştım ben yabancı yazıyor ile alakalı herhangi bir şikayetle gelmedi.
    şuan hala kullanıyor.
  • Tamam sagolun hocam gittigidiyorda yorumlari okudum turkce menu varmis..
    sagolun..
  • Kalite olarak nasıl kullananlar biraz yorum yapabilirler mi ?
    Rehber nasıl numara kaydetme arama vs malum nokia/samsung kalıplaşmış şekilde alıştığımız kullanım bu üründe nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

Kalite olarak nasıl kullananlar biraz yorum yapabilirler mi ?
    Rehber nasıl numara kaydetme arama vs malum nokia/samsung kalıplaşmış şekilde alıştığımız kullanım bu üründe nasıl ?

hocam bir kaç kurcalama ile çözüyorsun. yılların verdiği alışkanlık ile nokia daha rahat gelebilir tabi. ama bu da çok komoplike değil.
    kaliteyi bilemiyorum. elde yokmuş gibi duruyor. oyuncak gibi yani. hiç fazlalık gibi durmuyor. olumlumu olumsuzmu onu bilemeyecem. ama kullanan dedemden bir şikayet gelmedi henüz.
  • ben kayinpeder icin almistim. bence yaslilar icin gercekten kullanisli.. fiyati da ucuz. 80 lira civarina aliniyor.
    daha once de kayinpedere kayinvalideye teyzeme enisteme de nokianin telefonlarini almistim. navigasyon tuslari cerceve seklinde olunca zorlandilar.
    parmaklari ince olmayinca tusa tam basamiyorlar..
    en kolay kullanisli olani bu cikti.
    malzeme kalitesi dusuk. ekran goruntusu 3 satir. mesaj okurken harfleri buyutemiyorsun. ama telefonla arama ve cevaplama icin cok kolay kullanimi var.
    eski nokialar gibi ustte iki tus var. bunlar ile rehbere ya da ayarlara giriliyor. asagi yukari cikmak yani navigasyon icin kocaman iki tus var
    arama icin ve kapatma icin iki ayri koca tus var..
    o yuzden yaslilara ideal olmus.
    yanda bir adet fener tusu, bir adet de tus kilidi var
    ben gittigidiyordan aldim.
    icinden yedek pil cikti. uzerindeki orjinal pili ile kendi kendine kapaniyordu.
    pili degistirince bu sorun duzeldi.
    bana gelen urun su:
    https://www.youtube.com/watch?v=vAeJzJjNF1I

bu telefonlarin kotulugu telefon rehberi kalabalik ise bulmakda zorlaniyorlar.
    anneme iphone 4 aldim. yenilenmis telefonlardan.
    rehberi ne kadar dolu olsa da aradigini bulmasi kolay oluyor.
    bir kac deneme yanilma ile su an rahat kullaniyor.
    arada ekran karisti dedigi vaki tabi de..
    kapat ac yapinca duzeliyor.
    o da gayet memnun. rehberi kocaman yazili yapabiliyorsunuz.

• Merhaba,

Kullanım kılavuzu ararken bu konuya geldim. Daha sonra tesadüfen kutusunu bulunca kılavuz da elime geçti.Belki ihtiyacı olan olur diye kılavuzu tarayıp atıyorum.

Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu Torch A2 (yaşlı ve çocuklar için)  cep telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 18 Aralık 2016; 22:32:46 >

• önerir misiniz?
  • 2018 yılı itibariyle torch markası bitmiştir! Telefon 5. Ayında arızalandı, garanti belgesindeki üretici telefonu kapalı, müşteri merkezi telefonu kapalı, internet sitesi açılmıyor, internette şikayetten geçilmiyor.... Yaşlı anneme tuşları/numaraları büyük diye mecburen almıştık başka bir telefon düşünün, kesinlikke torch almayın. Biz dolandırılmış olduk bari siz kanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 12 Haziran 2018; 10:43:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.