Şimdi Ara

Torment 1 de zorlanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da dediğim gibi Torment 1 de Adria yı öldürdükten sonraki bölümlerde zorlanıyorum. Karakterim:
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Elgitaro-2561/hero/20970229

Sizce bu zorlukta oynamam normal mi? Yoksa 1 alt zorlukta mı oynamam gerekir? Karakterim hakkında önerilerde bulunabilir misiniz? Bi türlü güzel item düşmedi :((

• setin çok kötü dps yerlerde soketsiz silah kullanılmaz oyunda...Bulamiosan artık itemlere soket açanliosun soket aç öle kullan...İtem kasmak içinde Normal zorlukta bounty yap 30 tane kasa biriktir hepsini birden aç -3-5 legent çıkıo kasarkende çıkıo öle öle yaparsın setini...

Ben bile arda oynuyorum normal bounty itemlerimin hepsini normalden yaptım... Cain set yap %50 mf veriyor daha çok şansın oluyor legendery düşürmek için aşşada benim profilde var... T 2 den sonrası için setim farklı yaklaşık 1M DPS m oluyor bufsuz onları giydiğimde....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/CFH-2541/hero/2718871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 7 Nisan 2014; 14:41:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

setin çok kötü dps yerlerde soketsiz silah kullanılmaz oyunda...Bulamiosan artık itemlere soket açanliosun soket aç öle kullan...İtem kasmak içinde Normal zorlukta bounty yap 30 tane kasa biriktir hepsini birden aç -3-5 legent çıkıo kasarkende çıkıo öle öle yaparsın setini...

Ben bile arda oynuyorum normal bounty itemlerimin hepsini normalden yaptım... Cain set yap %50 mf veriyor daha çok şansın oluyor legendery düşürmek için aşşada benim profilde var... T 2 den sonrası için setim farklı yaklaşık 1M DPS m oluyor bufsuz onları giydiğimde....

Ne yaptıysam DPS'i çıkaramadım. Hikayeyi merak ettiğimden direk hikaye modunda başladım ama item düşmedi hiç. Bu bounty dediğiniz şey adventure mod da mı çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robomatt -- 7 Nisan 2014; 14:51:28 >

• hocam sen bu gear la tabi zorlanırsın bak benim crusader 6m unbuffed toughness ve 275k unbuffed damage ile t1 de sağlam dayak yemiştim elite lerden şimdi 5m toughess ve 345k damage var unbuffed bazen acayip acayip affixli elite ler gelmediği sürece rahat farmlıyorum
  • Gear berbat biliyorum ama bişey düşmüyorki hikaye modunda. Dehset kasıyorum öldürmek için Torment 1'de herkesi. Nasıl iyi gear bulacağım bilemiyorum. Şu bounty olayını deneyim bir de.
  • robomatt R kullanıcısına yanıt
    Evet adventure mode'da çıkıyor.

DPS'ini artırmak için %CritChance, %CritDamage ve %AttackSpeed olan item'ları bulmaya çalış. Eğer üzerinde Mystic abla'dan değişim yapabileceğin güzel bir item bulursan bu yazdıklarımı roll atmaya çalış. Tabi sağlam malzeme yiyor, haberin olsun. Intelligence'in senin için vazgeçilmez olduğundan bahsetmiyorum bile

Torment1'de sorunsuz ilerlemek için ;

1. Damage en az 300-350k olmalı.
    2. Resist all 600 ve üzeri olmalı
    3. Yukarıdaki özelliklerin yanına olabildiğince vitality 'de olmalı eşyalar üzerinde.
  • Peki şimdiki gear la hangi zorluk derecesinde oynamam gerekiyor? Ben direk Torment'te iyi itemlar düşer diye düşünmüştüm, bu yüzden oradan başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • robomatt R kullanıcısına yanıt
    Legendary her zaman iyi demek değildir. Çoğu zaman rare item'lar legendary'den daha fazla DPS kazandırır sana.. Hatta socket'siz legendary çoğu zaman çöptür (Özellikle chest ve weapon'da)

Benim şahsi fikrim, hem hikayeyi kolay şekilde görmen, hem düşecek güzel item'lar toplaman için master'da ilerlemen. Yukarda bahsettiğim özelliklere yaklaştığında Torment1'de rift farmlamaya başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeside -- 7 Nisan 2014; 15:28:09 >
  • Deeside kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Deeside. Dediğin gibi master dan devam edeceğim.
  • Bu damagele tormentin bir ya da iki altında oynaman lazım senin.
  • quote:

setin çok kötü dps yerlerde soketsiz silah kullanılmaz oyunda...Bulamiosan artık itemlere soket açanliosun soket aç öle kullan...İtem kasmak içinde Normal zorlukta bounty yap 30 tane kasa biriktir hepsini birden aç -3-5 legent çıkıo kasarkende çıkıo öle öle yaparsın setini...

socketi tam olarak nerden açıyoruz itemlere, bilgilendirirsen sevinirim.

• Evet soket nerede açılıyor? Bende bilmiyorum.
  • Mystic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Mystic

mystic derken? socket için yazmadın sanırım?
  • Soket mystic'ten açılıyor,enchant ile gelebilecek şeylerden biri soket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Soket mystic'ten açılıyor,enchant ile gelebilecek şeylerden biri soket.

bu mystic tam olarak nerde? ve enchant ile gelebilecek şeylerden biri soket tam olarak ne demek? açıklarsan çok sevinirim, mâlum oyunda daha 3. günüm
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    mystic ve encantı buldum fakat nasıl socket açılacak onu hala bilmemekteyim
  • quote:

Hocam soket yeri nerden ve nasıl açılıyor bi türlü bulamadım dostum bi yardımcı olabilirsen sevinirim..

• Beyler silahı enchant sekmesinde gösterilen yere koyduğunuzda aşağıda belirli statlar çıkıyor. Bu statların sağında soru işaretleri mevcut. O soru işaretine basarak atıyorum 111 dex 'in nelere dönüşebileceğini ve hangi aralıklarda olabileceğini görüyorsunuz. Gerekli materyal ve ücreti verdiğinizde o listedeki iki stattan rastgele iki tane önünüze sunuyor. Bir stat üzerinde oynama yaptıktan sonra başka bir stat daha değiştiremezsiniz.

Örnek vererek açıklayayım: 100 dex i %5 chc yaptım atıyorum. Sonra ya şu %5 IAS güzel değil değiştireyim diyemiyorsunuz. Değiştirdiğiniz %5 chc üzerinden tekrar değişiklik yapıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

quote:

Hocam soket yeri nerden ve nasıl açılıyor bi türlü bulamadım dostum bi yardımcı olabilirsen sevinirim..

öncelikle 70 LVL olman lazım sanırsam act 5 te ilerleyip görevleri yaptıkça geliyor Mystic demircinin tam karşısına(act V te) Geldikten sonra Mystic i 12 lvl yapman lazım.... Mystic e tıklayıp ilk seçenekte ki boşluğa silahını koyarsan silahin belli özeliklerin aşşasında sıralandığını görüceksin. O özeliklerin yanında yukardaki arkadaşında söyledği gibi soru işaretine tıkladığında o özeliğin yerine gelebilcek yani değiştirebileceğin özelikler görüceksin...Şöle bi durum var mesela attack sepped ini değiştiriceksin soru işartine tıkladın ordaki özeliklerde soket var.Değiştir diosun başka özelikler gelio soket yok, o zman silahı mysiticin açtığı kutudan çıkarıp tekrar koyman lazımki tekrar rolle öyle öyle soketi buluna kadar rolliyceksin.... Ama gidip de mesela %130 experice for mosnter kill değiştirmeye kalkarsan soru işartine bastığındada görüceksin o özlği iptal edip soket açamazsın her özelliğin rollenmesi değişiktir denedikçe anlarsın zaten....

Mesela amulet düştü üstünde int yok ben int eklemk istiyorum vitality yerine... aynı mantıkla o şekilde diğer itemlerinide rolleyeblirisin tabiki gerekli meteryallerin varsa....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.