Şimdi Ara

Torment zorluğuna daha erken erişebileceğiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • " Eğer Reaper of Souls Betasını ya da 2.0.1 Test sunucusunu deneme şansı bulduysanız Diablo III'e yepyeni bir zorluk sistemi geldiğini farketmişsinizdir. Bir önceki zorluğu bitirmeden yenisine geçemediğimiz eski sistemin üzerine çizgi çeken Blizzard, Reaper of Souls'da üç tanesi arasından istediğimizi seçebildiğimiz 5 seviyeli bir zorluk sistemine geçmeye karar vermişti. Bu plana göre başta kapalı olan iki zorluktan ilki 60. seviyeye, ikincisi ise 70. seviyeye ulaştığımızda açılacaktı. Ancak Reaper of Souls'u ve 2.0.1 yamasını test eden oyuncuların 60. seviyede açılan Master zorluğunu fazla kolay bulması sonucunda Blizzard da planlarında değişiklik yapmaya karar verdi. Böylece hem daha zoru seven oyuncuları tatmin etmek, hem de Reaper of Souls eklentisini almadan da sınırlarını zorlamak isteyen oyuncuları gücendirmemek için şimdiki Inferno seviyesinde olan Torment zorluğunu 60. seviyeye çektiler.

Blizzard Topluluk Yöneticilerinden Lylirra'nın yaptığı açıklamaya göre bu gelişmeyi bir sonraki Test Suncusu güncellemesinde deneme şansına erişeceğiz. Tek yapmamız gereken herhangi bir karakteri 60. seviyeye taşımak ve Act IV'ü en az bir kere bitirmiş olmak."

Torment zorluğuna daha erken erişebileceğiz!

• PTR'de patch sürümü 2.0.0 görünüyor. Yenisinin ne zaman geleceği halen belirsiz sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedgehog! -- 16 Ocak 2014; 9:57:30 >
  • kardes betada eski heromuzla oynayamıyormuyuz.Bende dün indirdim crauseder alacaktım alamadım ve sıfırdan char acıyorsun baya sıkıcı yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

kardes betada eski heromuzla oynayamıyormuyuz.Bende dün indirdim crauseder alacaktım alamadım ve sıfırdan char acıyorsun baya sıkıcı yani ?

eski karakterinizle oynayabilirsiniz. Sağ üst köşede Kopyalanması gereken serveri seçip oynuyorsun
  • şu resmin biraz daha büyüğü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu resmin biraz daha büyüğü yok mu

işte :  Torment zorluğuna daha erken erişebileceğiz!
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    daha açıklayıcı oldu
  • erişmez olaydık denedim torment 6 zorluğunu en uyuz mob için bile 2-3 dk yarasa çevirdim
    güle oynaya kestiğim WD yalan oldu :(
  • PTR güncelledim ama hâla torment zorluk seviyesine giremiyorum sıkıntı nerede acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Act 4 ün son görevini tekrar yap. Yani Diablo yu öldür master zorlukta ondan sonra açılır Torment.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Act 4 ün son görevini tekrar yap. Yani Diablo yu öldür master zorlukta ondan sonra açılır Torment.

teşekkürler hocam :)

Edit: peki bu yeni skilleri açmak için ne yapıcaz :D ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankafly -- 18 Ocak 2014; 3:24:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethisagol

quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

kardes betada eski heromuzla oynayamıyormuyuz.Bende dün indirdim crauseder alacaktım alamadım ve sıfırdan char acıyorsun baya sıkıcı yani ?

eski karakterinizle oynayabilirsiniz. Sağ üst köşede Kopyalanması gereken serveri seçip oynuyorsun

tesekkurler dostum aksam bı deniyeyim olmazsa tekrar rahatsız edicem seni :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.