Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
319.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar problem durup dururken çözüldü komiktir akşam kapadım sabah açtığımda wireless çalışıyordu...
  • Yaklaşık bir senedir A200 1Ah kullanıyorum.3-4 ay vista ile kullandım fakat xp ye döndüm sanırım ısınma vistadan kaynaklanıyor.Normal kullanımda makine buz gibi adeta oyunlarda (her bilgisayarda olduğu gibi) buda ısınıyor tabi oda gayet doğal sanırım.Birde Mavi ekran hatası almadığınız sürece ısınmadan dolayı bir problem olucağını zannetmiyorum.
  • Arkadaslar 1ah modelını kullanıyorum bunun webcamı sureklı hata verıo bırınız yardım etsın lınk verın yazı yolllayın kaynak gosterın cozelım suınu pls
  • Locked by another application hatası mı veriyor web camin?
  • şu hotfix mi ne onu ındırdım bır oncekı sayfada aarkadaslar rapid lınk vermıs ordan gecersız faln dıo yah
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedfellow

Arkadaslar 1ah modelını kullanıyorum bunun webcamı sureklı hata verıo bırınız yardım etsın lınk verın yazı yolllayın kaynak gosterın cozelım suınu pls

Şuana kadar vistada çözene pek rastlamadım.Fakat ben xp kullanıyorum kamerada herhangi bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor
  • Arkadaşlar,
    Toshiba A200-1VL laptop bilgisayarım var. Yüksek çözünürlüklü handycam'den, mini DV'ye kaydettiğim görüntüleri A200 bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bu amaçla her iki ucu 4 pinli bir DV kablo (IEEE 1394 kablo) satın aldım ve kamerayı bu kablo ile bilgisayara bağladım. Ancak kamera bilgisayar tarafından tanınmadı.

1- Aynı sorunu yaşayan var mı? Sorunu çözenler nası çözdüler?
    2- Capture için ayrıca bir capture card mı kullanmalıyım? Laptop'un içinde bu işi gerçekleştirecek donanım yok mu?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,
    Toshiba A200-1VL laptop bilgisayarım var. Yüksek çözünürlüklü handycam'den, mini DV'ye kaydettiğim görüntüleri A200 bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Bu amaçla her iki ucu 4 pinli bir DV kablo (IEEE 1394 kablo) satın aldım ve kamerayı bu kablo ile bilgisayara bağladım. Ancak kamera bilgisayar tarafından tanınmadı.

1- Aynı sorunu yaşayan var mı? Sorunu çözenler nası çözdüler?
    2- Capture için ayrıca bir capture card mı kullanmalıyım? Laptop'un içinde bu işi gerçekleştirecek donanım yok mu?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Harici herhangi bir parçaya ihtiyacınız olmadığını söylemeliyim. Kamerayı tanımama olayı belki ürünü gerekli konuma getirmediğinizdendir. Kamera çalışır vaziyette ve oynatma modunda olması gerekiyor genellikle. Elinizdeki ürüne özel farklı bir durum olabilir.

Ekstra olarak capture işlemi için bir program kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ulead Video Studio bu iş için gerçekten kullanışlı.

Ürün tarayıcılar ve kameralar klasörü altında gözükmeli. Bağlantıyı ve kamerayı kontrol ederek lütfen tekrar deneyin.

• Yanıt için teşekkürler. Dediklerini zaten yapmıştım, ama maalesef laptop kamerayı IEEE 1394 üzerinden görmüyor. Kamera üzerinde play moduna getirdim, menüsünden de kitapçığında belirtilen ayarları uyguladım. Ama olmadı. Laptop'da sorun olmayacağına göre ya kablo sorunlu, veya kamerada bir sorun var. Anladığım kadarıyla A200, PCMCIA Capture kartı kullanılmadan da kullanılabiliyor.
  • Tabiki herhangi bir pcmcia karta ihtiyacınız yok. Bu durumda ya firewire portunuz arızalı yada kablonuzda sorun var. Kameranın portu üzerinde de bir arıza olabilir.

İmkanınız varsa kamerayı farklı laptop da deneyin.
  • ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR;

Toshiba Satellite A200- 1UB Notbook aldım vista yüklü idi. uzun bir uğraşdan sonra xp yükleyebildik driverlerinide yükledim yanlız bir sorun var.

Bluetooth' u açamıyorum ,etkinleştiremiyorum driverleri yüklü fakat nasıl etkinleştireceğim düğmesi falanmı var? daha önce hiçde kulanmadım Bluetooth 'u nerden yapacağız bu işlemi?
  • kablosuz bağlantıyı açtıktan sonra sağ alt tarafta bluetooth ambleminin ortasındaki kırmızı yer beyaz olur.O zaman bluetooth aktif demektir.Oraya sağ tıklayıp 'wireless file transfer' bas gelen kutucukta alt tarafta etrafında bluetooth'u açık olan aletleri gösterir onlardan istediğini seçip istediğin dosyayıda üst kısma sürükle ve yolla butonuna tıkla!!İşte bu kadar:P
  • bizim a-200 lerin 64bit driverlarını nerden bulabilirim?
  • bide daha önce 64 bit vista ultimate kuran varsa izlenimlerini paylaşırsa çok iyi olur...herkese iyi forumlar
  • Arkadaşlar bir sene önce a 200 1 ah ı 1699 + kdv ye almıştım o zaman dolar 1 30 du ve 250 ytl lik indirimle 2450 ytl ye almıştım neyse 2gün önce fiyatlara baktığımda a 200 1 ah ın fiyatını 2496 ytl olarak gördüm bir yanlışım mı var yoksa bu alet değer kaybetmiyor mu :)
  • ben benim a200-1ah satıyorum gayet temiz daha 1 sene garantisi var ilgilenen olursa pm yoluyla ulaşabilir bana
  • Biraz basit bir soru olacak ama... Ben de bir 1AH kullanıcısıyım ve bir harddisk daha eklemek istiyorum. Acaba içinde ekstra hdd için yer ve sata portu var mı?
  • merhaba arkadaslar, bende yaklasık bir yıldır satellite a200 1ah kullanıcısıyım
  • benim sorum hakkında bilgisi olan yok mu?
  • merhabalar kuzenımde vl olandan var t7300 ıslemcısı olan . vısta yuklu ancak xp yuklemek ıstıyoruz ama kuzenımın bı arkadası xp drıverları olmuyor drıverları tanımıor fılan demıs. bu laptopu xp olrak kullan var mı ve drıverlarda ne tur sorunlar yasanmakta,xp drıverları nereden bulabılırım yardımcı olursanız sevınırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 7 Ekim 2008; 21:26:45 >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.