Şimdi Ara

Toshiba-A500-19W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sipariş Kodu : 125031131
    Teknoloji : Intel Centrino 2 Teknolojisi
    İşlemci : Intel Core 2 Duo P8700
    İşlemci Hızı : 2,53 GHz, 3 MB L2 1066 MHz
    Bellek : 4 GB
    Ağırlık : 2,76 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 1 GB (Max 3310 MB Paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 16"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : A500-19W
    Ekran Özelliği : HD LED
    Grafik Tipi : Nvidia GeForce GT 230M
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion
    Menşei : İthal
    Sabit Disk : 400 GB
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : Var
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

Arkadaşlar bu laptop hakkındaki görüşleriniz nedir.Birde fiyat olarak nerelerde ucuza bulunabilir.?

• yardımcı olabilecek yok mu?
  • birde bu nun L505 10z ile farkı nedir benim dikkat ettiğim kadarı ile 19 w daha iyi gibi geldi led ekran 16'' ekran 4 usb vb.ama fiyatı daha ucuz teknosada...Yorumlarınzı bekliyorum.
  • bu cihazı kullanan kimse yok mu arkadaşlar???
  • Belki Ekran Kartından puanı düşer. Genelde 10/9 cihaz. Ram ler ddr3 işlemci P8700,Fırewıre var,ekra 16.
  • kardesim bnde bu toshıba a500-19w alcam cok arastırdım we kesın karar werdım onu alacam donanımı ve görünüşü gayet ıyı daha almadım ama eqer butcen 2.bın tl cıvarıysa kacırma derım aldıqında pişman olmucaqını dusunuyorum
  • kardesım forumları gezerken tesaduf gordum de yardımcı olayım dedım
    yennı uye oldum ınsallah doru yere yazıyorumdur urunle ılgılı son duurmunu bılmıyorum ama ben yaklasık 1.5 ay once aldım ve cok ıı makına bu makınayı alırken dıger urunlerıde cok arastırdım alacaksan al derım yanı rahatlılkla
  • arkadaşlar merhaba
    bende bir dizüstü almak iiçn bugunlerde araştırma yapıyorum araştırma neticesinde toshiba a500-19w ürününü almaya büyük ihtimalle karar vermiştim ki bu ses sorunu yazıları aklımda soru işareti bıraktı açıkçası. siz kullanan arkadaşlardan bu ürün hakkında ki yorumnlarınız nedir? genel olarak autocad gibi uygulamalarda kullanacam.
  • ürün güzel bende de var urunden yana biraz canım sıkıldı 3 kez değişim oldu.
    google A500 W19 CIZIRTI YAZIN ne demek istediğimi anlarsanırız.

ben 3 kez değişim aldım.çok şükür iyiyim.
    ürünun ses kartında win 7 ile ilgili bi uyumsuzluğun var ama henuz bir guncelleme çıkmadı.

korkmadan alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkorkmaz_eem

arkadaşlar merhaba
    bende bir dizüstü almak iiçn bugunlerde araştırma yapıyorum araştırma neticesinde toshiba a500-19w ürününü almaya büyük ihtimalle karar vermiştim ki bu ses sorunu yazıları aklımda soru işareti bıraktı açıkçası. siz kullanan arkadaşlardan bu ürün hakkında ki yorumnlarınız nedir? genel olarak autocad gibi uygulamalarda kullanacam.

Kardeşim o cızırdama bende de vardı ama Toshiba'nın resmi sitesinden en güncel ses driverını indirdim sorun düzeldi.Onun dışında oldukça kaliteli notebook.
  • toshibanın sitesi batsın :D

www.realtek.com dan downloads, high definition audio software, ordan seçip next de, orda işletim sistemine uygun olanı indir, 1. de kur, yeniden başlat, açılınca tekrar kur tekrar yeniden başlat (2 kere kur yani res atıp) :)
  • meraba bahsedilen güncelleştirmeyi yaptım ve cızırtı ortadan kalktı fakat bilgisayarda sessiz bir ortamda hoparlörlerden çok tiz ince hafif bi ses duyuuluyor bazen keslilip tekrar başlıyor bu konuda ne yapabilirim acaba :S
  • merak etme o herkeste vardır, çünkü harddisk in ince sesi, hep var ara sıra gidiyo dimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefaayvaoglu

merak etme o herkeste vardır, çünkü harddisk in ince sesi, hep var ara sıra gidiyo dimi :)

aynen öle pek takılacak bişey değil ama yinede bi soruuym dedim :)
  • :), sevindim ya sorununun çözülmesine, ara sıra kontrol et o sitey, ciddi bi değişim oldu bende. cızırtı yoktu ama netleşti :)
  • bi de şu yavaş açılma probemi var başlangıçtaki toshiba programlarından sanırım ilk açılıştan sonra performans çok ii ama ilk açılış yavaş :S
  • olsun olsun, bir4inin kapatınca biri gidiyor, boşver, temproyu bide information falan var onları devre dışı bırak yeter :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.