Şimdi Ara

toshiba G710 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konfigürasyon konusunda ben hiç sorun çekmedim. Benim Telefonun menüsünde ConfigTR diye bir klasör var. Onun içinde de Avea, Turkcell ve Vodafone konfig ikonları yer alıyor. İlgili ikona tıklayınca sorunsuz bir şekilde tüm ayarlarını yapıyor. MMS gönderip almayı hiç denemedim. SMS gönderirken bazen zorlanıyor.

Ben mail ve cepten forumları gezmek için kullanıyorum.
  • @abdullaho

o dosyaları upload eder misin işiize yarar belki bizimde.
  • Başlata basinca çikan menülerin orada yer aliyor. fabrika ayarlarina döndürdüğümde dahi orada duruyor. telefonu bir teknoloji mağazasindan 10 gün önce aldim. telefon konusunda acemiyim. sadece opera mini kurdum. o dosyalar telefonun neresinde kayitli, nasil gönderilir bilmiyorum. ithalatci firmadan isteseniz daha iyi olur.
  • Selamlar,
    Telefondaki interneti dizüstüne nasıl aktaracağımı sormuştum çok basitmiş. Telefonun menülerinde interneti paylaştır var usb kablosunu taktıktan sonra onu seçip bağlan diyosunuz pc'niz internete bağlanıyor. Dağ başından bağlandım güzel bir imkan.
  • Merhaba :D
    ben msn yi sadece bilgisayara bağlııyken açabiliyorum. turkcell kullanıcısıyım. msn yi açarken düşünüyo düşünüyor ama beceremiyor. aynı sorunla karşılaşan var mı?
    normalde nimbuzz kullanıyordum ama o da bu aralar hata veriyor açmıyor.
    acil yardım bekliyorum
  • BEN BENDEKİ G710 U SATIŞA ÇIKARDIM İLGİLENENLERİN DİKKATİNE
    http://forum.donanimhaber.com/m_41364297/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41364297
  • merhaba arkadaşlar, telefon şu anda hepsiburada.com da 259 TL ye satılıyor. bazı yerlerde de 220 TL civarına satılıyormuş, almayı düşünüyorum. vodafone cepnet paketini de alacağım, ancak bir endişem var, kullanan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. forumlarda bazı kimseler kulaklık sesinin çok az geldiğini, bazı kimseler de bir problem yaşamadıklarından bahsetmişler. işin aslı nedir?
  • cepnet paketi ile kullaninca muhteşem bir şeye dönüşüyor. opera mini kurdum.haberleri cepten takip ediyorum. msn ve mail olayida çok güzel.

pda msn mail forum ve haberleri takip etmek için tavsiye ederim. yalniz telefon olarak kullanişli değil. kulakliğini hiç kullanmadim. ama normalde de sesi az çikiyor. birine telefon acinca konuşmayi ben bitiremiyorum. illa karşi tarafin telefnu kapatmasi gerekiyor. smsleri cani isteyince gönderiyor. arada kilitlenip kaliyor. küçük I harfi yok. dikkat edersen i kullanmak zorunda kaldim.

pda olarak benden 10 puan ama telefon olarak 2 puan alir.
  • g710 u aldım, kulaklık sesi eski telefonuma göre daha az olsa da sıkıntı yaratacak derecede değil. en büyük endişem buydu. genel olarak ve fiyatına oranla telefon güzel. ben de sizin gibi opera kurdum, mail ayarlarımı yaptım, pili 2 gün gitti. ilk izlenimlerim gayet olumlu.
  • Merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza katılacağım gibi o nedenle birkaç sorum var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Herhangi bir soruya verilen bir cevap bile çok yardımcı olabilir.

1. Bluetooth 1.2 imiş, eski versiyon. bu veri alış verişinde zorluk çıkartıyor mu, tecrübeleriniz nelerdir? Ne kadar hızla çalışıyor? kullanım mesafesi nasıl?

2. Windows mobile 6.1, 6.5 kurulabiliyor mu?

3. Şarz durumu nasıl? E-bay'den pil alacak arkadaşlar vardı, alabildiler mi? aldılarsa şarz şimdi nasıl gidiyor?

4. konuşurken sesi için az geliyor deniyor, sizce nasıl?

5. Program çeşitliliği nasıl? verim alabilyor musunuz?

6. fotoğraf çekimi, video çekimi nasıl? örnek koyabilir misiniz?

7. Cihaz ile ilgili aklınıza gelen herhangi bir sorun var mı?

8. Sizce dış görüntüsü nasıl? kasası sağlam mı?

9. USB 1.1 deniyor, doğru mu?

şimdiden çok teşekkür ederim. Ben de aranıza katılmayı ümit ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnız Kovboy -- 5 Ekim 2010; 1:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnız kovboy
    Merhaba arkadaşlar,

ben de aranıza katılacağım gibi o nedenle birkaç sorum var, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1. Bluetooth 1.2 imiş, eski versiyon. bu veri alış verişinde zorluk çıkartıyor mu, tecrübeleriniz nelerdir? Ne kadar hızla çalışıyor? kullanım mesafesi nasıl?

3. Şarz durumu nasıl? E-bay'den pil alacak arkadaşlar vardı, alabildiler mi? aldılarsa şarz şimdi nasıl gidiyor?

telofonu ne kadara alacaginiz sorayim onelikle ben 3 ay kadar once forumdan takas yoluyla aldim bu cihazdan sifirdan farksizdi klavye falan gayet guzel cihaz ancak 2 3 gun sonra mesaj atmama sorunu basladi smsi yaziyordum gonder tusuna bastigimda hicbisey olmuyodu delirtti beni ne yapsam duzelmesi neyseki takas yapdigim arkadas acok kaliteli biriydi ki ucreti karsiligi iade ettim cihazi ve e 63 aldim.sadece sunu solicem e 63 le g710 karsilastirirsam esekten inip arap atina binmis gibi oldum:-)yani kisacasi bu cihaza 250 civari bi para vereceksen ve illa wm isletim yuklu bi cihaz olucak demiyosan imkaninda varsa 100 tl ekleyip stoklar tukenmeden bi e63 al cok cok daha iyi derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

quote:

Orijinalden alıntı: yalnız kovboy
    Merhaba arkadaşlar,

telofonu ne kadara alacaginiz sorayim onelikle ben 3 ay kadar once forumdan takas yoluyla aldim bu cihazdan sifirdan farksizdi klavye falan gayet guzel cihaz ancak 2 3 gun sonra mesaj atmama sorunu basladi smsi yaziyordum gonder tusuna bastigimda hicbisey olmuyodu delirtti beni ne yapsam duzelmesi neyseki takas yapdigim arkadas acok kaliteli biriydi ki ucreti karsiligi iade ettim cihazi ve e 63 aldim.sadece sunu solicem e 63 le g710 karsilastirirsam esekten inip arap atina binmis gibi oldum:-)yani kisacasi bu cihaza 250 civari bi para vereceksen ve illa wm isletim yuklu bi cihaz olucak demiyosan imkaninda varsa 100 tl ekleyip stoklar tukenmeden bi e63 al cok cok daha iyi derim.

Merhaba,

öncelikle cevabınız için sağolun, ben telefonu bir arkadaşın arkadaşından almayı düşünüyorum 100 tl civarı..

Şimdi bir baktım da E63'de güzelmiş fiyatı da iyiymiş fakat ben daha önce MPX 200 kullandığım için Windows Mobile olsun istiyorum. Mpx'çilerin vazgeçemediği birşey olsa gerek bu :)

• benim yukarida yazdiğim yorumum aynen geçerli. G710 u pda amacli kullaniyorum. opera mini yükledim, cepten haberleri ve forumlari takip ediyorum. msn ve mail olayida güzel oluyor.

cep teli olarak kullanişli değil. cani isteyince sms gönderiyor. birine telefon açtiğimda illa karşi tarafin görüşmeyi sonlandirmasi gerekiyor. geçen gün sucuyu aradiğimda karşi taraf bir türlü telefonu kapatmayinca kilitlendim kaldim. herkesede telefonu kapat diyemezsiniz. bluetooth, ve kamerasini hiç kullanmadim. usb versiyonunun ne olduğunuda bilmiyorum. verdiğin paraya değiyor. ne kadar ekmek o kadar köfte. 100 liraya bulduysan kacirma derim.
  • 100 liraya bulduysan tabiki al benede telefondan ne beklediğine baglı yani ama 100 tl gibi bir rakam söz konusu olunca fazla irdelemeye gerek yok
  • ben sadece rahat msj yazmak istiyorum 170tl goldda nasıl sizcce
  • mesaj konusunda problem yaşayabilirsin. qwerty klavyesi var ama nedense mesajlari her zaman gönderemiyor. insan sinir krizi geçiriyor. msn için kullanmayi düşünürsen gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quicksand

ben sadece rahat msj yazmak istiyorum 170tl goldda nasıl sizcce

dostum cihaz mesaj yollamıyorki rahat mesaj yazasınbenimkinde bu sorun vardı yukardada anlattım insana cinnet gecirtiyor resmen 3 gün içinde uzaklaştırdım cihazı kendimden dayanamadım
  • arkadaşlar merabaa...Sizlerden birşeyler isteyebilirmiyim.Ya bendede bu telefondan var ne bluetooth la birşey aktarabiliyorum nede pcden.Birde pc kurulum cd im yok benim ondan olabilrmi??Netten çok araştırdım ama driverinida bulamadımm...yardım ederseniz çok sevinirim..
  • Arkadaşlar selam,
    Bende bu telefondan var 2. el aldım ancak garantili.
    Telefona bazen bir durum oluyor ve o durumdayken karşı taraf aradığında ona çalıyor görünmesine rağmen ben de hiç bir tepki görünmüyor. Arayan kişi aradım neden açmadın diyor ben de yoo aramadın ki diyorum :). Ayrıca bu gerçekleştiğinde pil hızla tükeniyor. Kapatıp açılmadan ve ya gsmi kapatıp açmadan kesinlikle düzelmiyor. Teleservise verdim. Yeni yazılım yüklenip verildi. Aynı şey tekrar etti dün. Bu durum telefonun iadesine kadar gider. Söylemek istediğim bence bu telefonlarda genel bir problem var böyle birşey size de oluyor ama farkedemiyor olabilirsiniz. Google da arattığımda şikayetvar sitesinde aynı problemi yaşamış birinin şikayetiyle karşılaştım. Bilgilendirmek istedim. İyi günler.
  • ARKADAŞLAR BENDE TOSHIBA G710 WİNDOWS MOBİLE 6 TÜRKÇE VAR EVDEKİ MODEME NASIL BAĞLANICAM BİLMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ BİDE ŞARJI 1 GÜN GİDİYOR TEKNİKSERVİCE YOLLADIM 7-8 SAATİ 11 SAATE ÇIKARABİLMİŞLER NEYAPMALIYIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.