Şimdi Ara

Toshiba Laptop - Recovery Sorunu -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toshiba Satellite L675-119 Laptop'um var. Üzerinde gelen orjinal win7 home premium işletim sistemini 1 senedir sorunsuz bir şekilde kullandım. Geçen sabah Windows Desktop görüntülenecekken öyle kaldı, bir türlü açılmadı. Güvenli Mod'da da açamadım.

Her neyse garantisi devam etmekte olduğundan Bilgisayarı aldığım dükkana götürdüm. Benim düşüncem Ekran Kartı problemi gibi donanım sorunu olduğundandı. Fakat dükkan çalışanı benim bilgimi almadan laptopa kopya win7 ultimate sürüm yüklemiş. D sürücüsüne dokunmamış. Bilgisayarın RECOVERY DVD'si yoktu, hiç olmadı. D: sürücüsünde Klasörü bulunuyor. F8 tuşuyla laptop açılırken D: sürücüsündeki Recovery klasöründeki sistem ile tekrar yükleme yapılabiliyormuş, fakat benim laptopumda çıkan menü'de böyle bir seçenek çıkmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben bilgisayarımı ilk aldığım duruma getirmek istiyorum. Recovery DVD'si gerekli ise de nasıl yüklemem gerekiyorsa yardımcı olursanız sevinirim.

• yardımcı olabilecek birisi yok mu acaba?
  • Eğer hdd den recovery yapmak istiyorsanız :

diskten recovery yapmak için f8 ile açılış menusune girdikten sonra en üstteki bilgisayarı onarı seçin. kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra karşınıza çıkan menu de en alttaki Toshiba Recovery i sçin. kurulum başlayacaktır. C sürücüsü tamamen silinir. D deki bilgileriniz kalır.

Ancak bazı modellerde Rocoverye 0 bazıılarıbda ise 11 ile çalışıyor onlarıda dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 14 Ekim 2011; 22:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.