Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır hepsinde yok,bende hiç ses yok öyle problem yaşamadım
  • Çok şükür o ses benim cihazda da yok ...
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    Evet yeni sorunumuzu açıklıyorum hazır mısın
  • Lütfen açıkla çünkü hiçbir cihaz kusursuz olamaz..Eksilerini örtmeye çalışmadık hiçbir zaman..Eksik olan yanlarını eleştirip cihazı nasıl mükemmele taşırız derdindeyiz değil mi hocam ? Söyle bakalım yeni sorunumuz neymiş hocam?
    :D klavyede tuşlar silinmesinnnnnn
  • hocam.bu laptobun ekranı full hd mi ? teknosa sitesinde hd yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence elimizdeki hijyenliğe dikkat ederek kullanmalıyız..En olmadı servise gıcırından klavye taktırırız...

Arkadaşlar ekran FULL HD ...
    servis beleşe takmıyor onu :D
  • arkadaşlar zaten öyle çok büyük abartı bir ses değil gidip bakın avmlerde normalde duyulmaz kulağınızı bandrol olan kısıma mause nin sol kısmına koyduğunuzda yada çok sessiz
    bir ortamda dinlediğinizde ilk açılışta pc healt monitör simgesi saat olan kısma gelmeden hemen önce gelen bir ses daha sonrada çok seyrek aralıklarla devam ediyor bunu gidip
    avm lerde bulunan pclerde bile test edebilirsiniz saat olan yerde pc healt monitörün simgesi gelmeden hemen önce çıkar hatta pc healt monitör geldiğini göremeyebiliriz yukarı doğru olan ok a
    basarak simgeler gelmeye başlayınca çok dikkat edin ben 4 farklı avm de 8 farklı p50 ye baktım aynı
  • beyler temiz 2. elini buldum 2100 liraya alsam mı ki :D

• Snorlanx S kullanıcısına yanıt
    Garanti süresi 5 yıl mı ?
  • 2100 iyi fiyat bakmak lazım öneririm yani aynı fiyat a apple macbook air var fakat çok geride üstelik bunun inceliiğide çok çok iyi tavsiye ediyorum garantiye hiç bakmadım zaten garantilik bi durum oluşacağını sanmıyorum
    onu bilmiyorum dostum ama 5 aylıkmış.

• egemen1985mersin E kullanıcısına yanıt
    insan birazda korkuyor neden bu fiyata satıyor diye :)

Toshiba 5 yıl garanti kampanyasını 30 Nisan'da bitirdi..O halde 5 aylıksa 5 yıl olma ihtimali çok düşük..2100 güzel bir fiyat..Ram bile çok pahalılandı..Bu cihazdaki ram 16 gb ..Cihaz temizse alabilirsin hocam ...
    Adam temiz diyor harici klavye ve harici mouse ile kullanmş :) ama işte güvenemiyorum ki. Tavsiyen için çok tesekkurler bu arada :)

Biz arkadaşlarla bu cihaz hakkında daima olumsuz yönlü eleştiriler yapıyoruz..Kastımız tabiki de yok amacımız güzele herkes güzel der..Bu güzelin de kusurları varsa ki var..Bunu bulup alacak arkadaşlara ön fikir sunma niyetindeyiz..Ben şahsen özellikleri bir yana 5 yıl garanti olduğu için bu cihazı aldım..2020 demek çok iddialı geldi bana..Elden alma şansınız sanırım yok..Ürünün videosunu isteyebilirsiniz dilerseniz hocam..
    ben bi video çekmiştm ama b-pek güzel değil ya haha :D
  • Videonun içeriği ne hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdasokaqi -- 4 Mayıs 2015; 13:33:08 >
    Hocam garanti kampanyası Haziran'ın sonuna kadar uzatıldı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.