Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingilzcem orda yazanları cevircek kadar iyi degil ne yazıkki :S ayrıca dedigim gibi artık hic yanmıyor pc yi yenı actıgmda bile umarım bu yaznlar çözüm olur arstrmalarınız için tesekkurler
  • recepdrvs R kullanıcısına yanıt
    O zaman çevireyim.
    Bilgisayarda fare imlecini sağ alt köşeye getirin. Açılan yerden "Ayarlar"a tıklayın ve ardından "Bilgisayar ayarlarını değiştir"e tıklayın. Güncelleştirme ve Kurtarma'nın ardından Kurtarma sekmesine gelin. Gelişmiş başlangıç bağlığı altında bulunan "Şimdi yeniden başlat"a tıklayın. Bilgisayar açıldığında farklı bir arayüz gelecek, oradan "Sorun gider"e tıklayın. "Gelişmiş seçenekler"e ve ardından "UEFI Bellenim ayarları"na tıklayın. Bu noktadan sonra sanırsam sadece İngilizce olan BOIS ayarlarına yönlendirileceksiniz.
    Açılan BIOS ekranından POWER MANAGEMENT sekmesine gidin. Burada karşılaşacağınız KEYBOARD BACKLIGHT CONTROL MODE (Change to [TIMER]) ayarında BACKLIGHT LIGHTING TIME seçeneğine gelerek F5 tuşuyla süre azaltma, F6 tuşuyla süre azaltma olarak istediğiniz sürece ayarlayın. Daha sonra F10 tuşuna basarak ayarınızı kaydedin.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Merhaba adım Tolga ! Gün itibari ile bende p50 b116 sahibi oldum. Cihaz önceden de gördüğüm gibi çok güzel . Tasarımı harikaa . Severek aldım . klavye ışığı 10 sn sonra sönüyor. 1 dakika sonra sönme durumu olabilir mi ? . Mcafee yi kaldırmak istiyorum birde . Nasıl kaldırabilirim ? Program kaldırda göremedim .
  • merhaba beyler toshiba p50 b 116 adlı ürünü aldım. 2968 tl ye vatandan. Sorularım oldukça yazarım. Çok güzel bir bilgisayar donanımları tam istediğim gibi.

Her laptopta olduğu gibi bunun da klavyesi kirleniyor. Uzun süre oynayınca elimiz terliyor o zaman da klavye kirleniyor. Harici klavye ile oynamayı sevmiyorum. Çözüm önerisi olan ?
  • hakanpekmez7 H kullanıcısına yanıt
    Parlak renkli bir klavye düzeneğine sahip donanımda kesinlikle harici klavye kullanmanızı öneririm..Başka bir alternatif bence yok...
  • sevdasokaqi kullanıcısına yanıt
    silinmiyor sanırım bu klavye
  • Kabartmalı bir klavye türü de olsa kesin silinir demek doğru olmaz ama yine de hariciyi daha çok tercih ediyorum hocam..
  • arkadasım yaptıgın ceviri için tesekkurler gercekten işime yaradı 15 yazıyodu orda 16 yaptım şimdilk bi skıntı yok gibi emeğe saygi eline saglık hocam :d
  • Önceki sayfalarda bazı arkadaşlar bir ay önce 2700 tl ye aldıklarını yazmış ancak şimdi interne bakıyorum 3400 tl
    bir ayda bu kadar fiyat artışı normal mi arkadaşlar?
    vatanda 3400, bimekste 3250
    almayı düşünüyordum ama şaşırdım açıkçası...
  • alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    Şuan vatandaki satılan modellere baktım bu modelin bir üst modelini satıyorlar fakat pek farkı yok sanırım sadece işlemci bir tık önde
  • Şu ekranı mat ekran yapıp, diğer özellikler aynı kalacak bir model çıkarsın 4000 TL feda olsun anında alırım ama bu ekran ile göz bozulur, gözlük gerekir...
  • İnternet satışı dışında hangi mağazalarda bulabilirim bi türlü çıkmadı arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

Şu ekranı mat ekran yapıp, diğer özellikler aynı kalacak bir model çıkarsın 4000 TL feda olsun anında alırım ama bu ekran ile göz bozulur, gözlük gerekir...

Adamlar yapmıyor hiç bir mat modeline rastlamadım toshibanın ben oyuncu bilgisayarları qosmio bile parlak ekran,sanırım parlak ve canlı renk severlere hitab ediyorlar sadece
  • İnternet satışı dışında hangi mağazalarda bulabilirim bi türlü çıkmadı arıyorum
    Yok mu bilen

• Hanqi maqazada satıldıqını bilen yoq mu

• HopeGood H kullanıcısına yanıt
    Teqnosa ve vadana baqtın mı?
  • Baktımda yok stokta yok falan yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeGood

Baktımda yok stokta yok falan yazıyor

var nasıl olmaz daha bugün gördüm izmir de,bakmayın sorun siz mağazadakilere
  • Tamam eyv en iyisi mağazayı aramak teşekkür ettim

• ya arkadaşlar şu an teknosa stoklarında yok bir tek samsunda varmış gelmesi 3 günü bulurmuş yetkili oyun için onu alıcağına asusun bi markasını önerdi bunu al daha iyi dedi sizden bi fikir almak istedim.sonuçta forumun 6 sayfasınıda okudum p50-b-116 benim kafama fazlasıyla yatmıştı ama asus un N550JK-CN168H modeline bi bakarmısınız. asus 200 tl daha pahallı o sorun deil ama özellik veya ısınma yönünden önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.