Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: shener

Şu ekranı mat ekran yapıp, diğer özellikler aynı kalacak bir model çıkarsın 4000 TL feda olsun anında alırım ama bu ekran ile göz bozulur, gözlük gerekir...

Adamlar yapmıyor hiç bir mat modeline rastlamadım toshibanın ben oyuncu bilgisayarları qosmio bile parlak ekran,sanırım parlak ve canlı renk severlere hitab ediyorlar sadece

Var nasıl olmaz

http://www.toshibashop.com.tr/TOSHIBA-TECRA-A50-A-1EF-156-NOTEBOOK,PR-68103.html birtanesi bu sadece satellite serisinde yok henüz mat ekran.

i7 4 çekirdekli olsa bu fiyatı veririm ama 2 çekirdekli maalesef bu modeli de.

• Arakdaşlar, ben bu modeli almayı düşünüyorum ancak 29 Temmuz'da Windows 10 çıkış yapacak ve Win 10'lu yeni notebooklar stoklara girecektir diye düşünüyorum.
    Toshiba'nın Win 10'lu yeni modelleri çıkar mı acaba hemen Ağustos ayında? Bu konuda bilgisi olan var mı? Beklesem mi?
  • http://www.teknosa.com/urunler/800017451/toshiba-satellite-p50-b-116-notebook

Arkadaşlar ürün 2250 liraya düşmüş outlette çok kararsız kaldım

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-26ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w81-notebook.html

tam bu ürünü alıyorken toshibayı görünce acaba dedim ama ürünün ön kısmında çizikler var ne demek tam olarak çözemedim sizce alıp memnun kalmassam iade edip tekrar asus mu almalıyım ?

• Gakgosh23 G kullanıcısına yanıt
    Çizikler cihazın estetiğini ve görüntüsünü bozucu kusurlardandır..Sonuçta sağlam para sayıp 0 cihaz alıyorsunuz..Çizik almanız bir tercihtir fakat ben olsam almazdım..Ön kısmında tek bir kılcal çizik olsa çok küçük hadi belki diyebilirdim..Asus parça olarak evet iddialı yalnız kombinasyon olarak pek beğenmiyorum..
  • footbomer7 kullanıcısına yanıt
    Yeni modellerde W10 kesinlikle tercih edilecek..Fiyatları kabarık olur sonra zamanla indirime girer öylece alma şansınız artar.İşletim sistemi yeniliği dışında yeni üretimlerde farklı neler olacak bunu da bilmek gerek..Fakat ben bu cihazın hala arkasındayım..Çok keyifli bir laptop..
  • Asus ekran kartı ve işlemci olarak bizim laptop dan önde fakar,eksileri ekran full hd değil,ses sistemi rezalet zaten o kasaların ses sistemlerini biliyorum içine gömülü yapmışlar tiz falan duyamazsın borudan geliyor gibi ses kalitesi leş,malzeme kalite hissiyatı yaşamazsın asusta,sana sağlamlık bakımında güveni p50 kadar vermez.Harman kardon keyfini yaşayamazsın.Tabi ekonomiik durum önemli,outlet olana bir bakın temizse bence alınır,ayrıca alırsanız outlet i seri numarasını toshiba sitesinden sorgulatın cihaz daha önce garantiye gidip parçası değişmiş mi değişmemiş mi görün.Öyleyse eğer asus mantıklı.İyi forumlar.@Gakgosh23
  • sağ tarafda ki fan kısmı sizinde ısınıyor mu bide ekranın parlaklığını azaltabilir miyiz
  • Hocam fanında bi sıkıntı yok değil mi ısınması normal mi ? Ne yapabilirim bişey var mı azaltmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada nata vega vatan mağazasından alışveriş etmenizi tavsiye etmem ürünü 1 hafta gecikmeli yolladılar

• Bilenler aydınlatırsa sevinirim

• bana ekran kartı biraz düşük geldi ben beachmarkt testlerini falan araştrıdım ekran kartını kesinlikle nvidia istediğime karar verdim. şu modeli düşünüyorum .http://www.vatanbilgisayar.com/x70-notebook-core-i7-4700mq-240ghz-8gb-1tb-8ssd-173-3gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler fakat yorumlarda ısınma sorununa çok fazla değinmişler açıkcası biraz korktuğumu söylemeliyim. bilgisayarda benim için toshiba bir numara fakat böyle yüksek bir ücrete sorun yaşamak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanersamut

bana ekran kartı biraz düşük geldi ben beachmarkt testlerini falan araştrıdım ekran kartını kesinlikle nvidia istediğime karar verdim. şu modeli düşünüyorum .http://www.vatanbilgisayar.com/x70-notebook-core-i7-4700mq-240ghz-8gb-1tb-8ssd-173-3gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler fakat yorumlarda ısınma sorununa çok fazla değinmişler açıkcası biraz korktuğumu söylemeliyim. bilgisayarda benim için toshiba bir numara fakat böyle yüksek bir ücrete sorun yaşamak istemiyorum

Laptop da ısınma sorunu yok hocam,ekran kartı ile ilgili sıkıntıda yaşamadam güncel oyunlarda rahat oynuyorum.sizin baktıgınız modelde güzel tabi ama 16 gb ram ve işlemcisi 4710HQ olsaymış güzel olurmuş ayrıca ekran kartını araştırın eski model olabilir ondaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeGood

Hocam fanında bi sıkıntı yok değil mi ısınması normal mi ? Ne yapabilirim bişey var mı azaltmak için

Isınma yok hocam,siz bilgisayara dikkat edin açık programlara vs.en ufak bazı açık programlarda bazen laptop fanı hızlanmaya başlayabiliyor ona dikkat et.Isınma sorunu yok yani size bunu söyleyim abartılıysa servise gösterin bir derim yinede.Bu nata vega ankarada dimi ikeanın orda otobüs son duraklarının oradakinimi diyorsunuz?abidinpaşa sanırım oralar
  • quote:

quote:

bana ekran kartı biraz düşük geldi ben beachmarkt testlerini falan araştrıdım ekran kartını kesinlikle nvidia istediğime karar verdim. şu modeli düşünüyorum .http://www.vatanbilgisayar.com/x70-notebook-core-i7-4700mq-240ghz-8gb-1tb-8ssd-173-3gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler fakat yorumlarda ısınma sorununa çok fazla değinmişler açıkcası biraz korktuğumu söylemeliyim. bilgisayarda benim için toshiba bir numara fakat böyle yüksek bir ücrete sorun yaşamak istemiyorum

Laptop da ısınma sorunu yok hocam,ekran kartı ile ilgili sıkıntıda yaşamadam güncel oyunlarda rahat oynuyorum.sizin baktıgınız modelde güzel tabi ama 16 gb ram ve işlemcisi 4710HQ olsaymış güzel olurmuş ayrıca ekran kartını araştırın eski model olabilir ondaki.
    l
    bir kaç siteden baktım genelde garanti yerlerden. media markt teknosa ve vatan. nvidia istediğim için 2 seçeneğim oldu. teknosada gtx670m vatanda ise gtx770m var. 670 m almam ama 770m gerçekten çok iyi. 17 inch olması çok büyük bir artısı. toshiba olması zaten en büyük artısı. 3 gb ekran kartı . ram sonrada toshiba servisini arayıp ekletebileceğimi düşnüyüorum aynı şey ssd içinde geçerli. malum asus servisi yapıyorsa toshibada yapar. fakat yorumlardan korkutğumu söylemliyim. pc 3800. az para değil hocam. tek bir pc alma hakkım var alayım ve uzun yıllar götürsün beni istiyorum . işlemcisi benimde dikkatimi çekti fakat pek seçenekte yok. ne yapmalıyım

• mamak nata vega hocam evet açık fanın çalışması % kaç genellikle sizin bide cpu falan lol oynarken fan ısınıyor normal halde sorun yokta bide fişe takılı duruyor sürekli sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeGood

mamak nata vega hocam evet açık fanın çalışması % kaç genellikle sizin bide cpu falan lol oynarken fan ısınıyor normal halde sorun yokta bide fişe takılı duruyor sürekli sorun olur mu ?

Fişe takılı duruyorsa %80 batarya dolum ayarını aktif edin,pek sıkıntı olmaz bende öyle kullanıyorm
  • quote:

quote:

quote:

l
    bir kaç siteden baktım genelde garanti yerlerden. media markt teknosa ve vatan. nvidia istediğim için 2 seçeneğim oldu. teknosada gtx670m vatanda ise gtx770m var. 670 m almam ama 770m gerçekten çok iyi. 17 inch olması çok büyük bir artısı. toshiba olması zaten en büyük artısı. 3 gb ekran kartı . ram sonrada toshiba servisini arayıp ekletebileceğimi düşnüyüorum aynı şey ssd içinde geçerli. malum asus servisi yapıyorsa toshibada yapar. fakat yorumlardan korkutğumu söylemliyim. pc 3800. az para değil hocam. tek bir pc alma hakkım var alayım ve uzun yıllar götürsün beni istiyorum . işlemcisi benimde dikkatimi çekti fakat pek seçenekte yok. ne yapmalıyım

Qosmio da güzel tavsiye ederim 16 ya çıkarırsınız ram i sonra,işlemcide aman aman bir fark yok alınabilir yinede

• o ayar nerde var bulamadımda
  • HopeGood H kullanıcısına yanıt
    onu bende bulamadım şuan benimde %100 de çalışıyor biri yardımcı olursa güzel olur bende kaybettim yaptığım yeri
  • fanda sizin bi sıkıntı var mı CPU İLE FAN %KAÇLARDA ÇALIŞIYOR OYUN FALAN OYNARKEN VE EŞDEĞERİ İŞ YAPARKEN ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.