Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Performans olarak kullanıcının anlayacagı bir fark yok.Zaten çok hardcore kullanıcıysan gidersin msı ya da gigabyte alırsın 5.000 tl lere,3.000 tl ye bana laptop göster daha iyi diyebileceğin.Eğer ekran kartı isteseydik gider 2.600 tl ye monster alırdık sırf ekran kartı için :) Yetersiz fakat kime göre yetersiz?Tabiki 5.000 tl lik modellere göre yetersiz ekran kartı var,ama 3.000 tl ye satın aldıysan bu laptop ı yetersiz dememek gerek,fiyatı kadar yeter demek gerek.notebookcheck sitesinde de zaten GeForce 840 M ve GeForce GTX 850 M arasına denk gelen ekran kartından bahsedilmiş.
  • Güzel kardeşim toshiba gibi bir markaya bu ekran kartı yakışmıyor. Ben de senin gibi toshiba hayranıyım. Beni başka marka fanı sanma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 22 Temmuz 2015; 1:03:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshiba nvidia ekran kartlı laptop çıkarmaz bunu beklemeyin adamlar sürekli amd ile çalışıyorlar bu konuda.
    Toshiba sadece mat ekran neden çıkarmaz bu satellite serisinde onu anlamış değilim.
    Biz oyuncu bilgisayarı aramıyoruz iş bilgisayarı arıyoruz ve grafik kartı bence gt 750 seviyesinde olsa bile yeter bana tabi mat ekran 128gb ssd + 1tb disk de olsa tadından yenmez.
  • shener kullanıcısına yanıt
    Forumda konusu var win 10luların bazıları nvidia ekran kartlı çıkacakmış .

• quote:

Orijinalden alıntı: shener

toshiba nvidia ekran kartlı laptop çıkarmaz bunu beklemeyin adamlar sürekli amd ile çalışıyorlar bu konuda.
    Toshiba sadece mat ekran neden çıkarmaz bu satellite serisinde onu anlamış değilim.
    Biz oyuncu bilgisayarı aramıyoruz iş bilgisayarı arıyoruz ve grafik kartı bence gt 750 seviyesinde olsa bile yeter bana tabi mat ekran 128gb ssd + 1tb disk de olsa tadından yenmez.

http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-p50-core-i7-5500u-24ghz-8gb-1tbsshd-4gb-156-w81-notebook.html p50 nin nvidia modelleri var,bu modeli dün incelemiştim kasa olarak s serisne benziyor,ama kasa olarak bizim modeller daha sağlam duruyor.

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    Toshiba hayranlığı ile ilgisi yok ki,adamlar fiyatı kadar laptop toplamışlar ekran kartını nvidia yapsalarhttp://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-p50-core-i7-5500u-24ghz-8gb-1tbsshd-4gb-156-w81-notebook.html böyle olur.Adamlar dengeli bi sistem yapmış bence 3000 bandında sana harman kardon,aliminyum gövde ve baya kaliteli bi ekran sunmuş :D nvidia fanısınız belli ama kullanmadan anlayamazsınız amd de candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Forumda konusu var win 10luların bazıları nvidia ekran kartlı çıkacakmış .

Tam olarak nerede bahsediliyor acaba, nerdeyse 1 yıla yakın laptop bakıyorum istediğim gibi birşey ha çıkacak ha çıkacak derken alamadım içime sinmedi hiçbiri, toshiba almak istemem de beklememe yol açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Hocam harikasın bu Laptop yeni mi çıktı? Bu Laptop tam aradığım özelliklere sahip sayende öğrenmiş oldum çok sağol

Bunda da işlemci sıkıntı ama ekranı mat olsaydı alabilirdim yine de benzer bir ürün hp de var ve ekranı mat ekran ve bence bu ürünle yarışır 850 ekran kartı var o ayrı ama aralarında fiyat farkı da var doğal olarak.
    ekranı bizimkilerle aynı
  • Bizim laptopta extralar varken bu cihazda extralar göremedim..Sadece ekran kartı ve işlemci model serisi fark ediyor..Bence 'AMD Ekran Kartı ' ideal bir seçim olabilir 3.000 TL fiyat aralığı için..Laptop piyasasına göre bizim cihaz gün geldi 2750 'ye kadar inmişti..İlk hedef alacağımız ürün + alternatifleri belirleyip indirime girmesini beklemek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

ekranı bizimkilerle aynı

bu cihazı aldırıp mat ekran lcd taktıracaklar en sonunda bana olacağı bu:)
  • quote:

quote:

ekranı bizimkilerle aynı

Ya boşver napacaksın mat ekranı,canlı renkler varken :D güneşi önüne alırsın olur biter valla matları ben sevmiyorm ya
    Kardeş işlemci ve ram hariç oldukça iyi bir laptop.

• quote:

quote:

quote:

ekranı bizimkilerle aynı

Ya boşver napacaksın mat ekranı,canlı renkler varken :D güneşi önüne alırsın olur biter valla matları ben sevmiyorm ya

parlak ekran yalnız oda ışığında da parlar ve kendini görebilirsin

• Bugün Teknosa ve bimekste yakından inceledim ve dedim ki adamlar taş gibi bilgisayar yapmışlar. Metal kasa ekran canlılığı bana tamam dedirtti. Ama Aklımda bi soru var şu ana kadar 4 farklı markanın notebook kullandım hepsi plastik malzeme idi. Şimdi soru komik olabilir ama bu bilgisayarda klavye kullanırken fazla ısınmada avuç içi metal kısma deyince herhangi bir sicakliktan dolayı rahatsız edici durum varmı.
    Lütfen gülmeden cevap verin :)))
    Bir de bu parlak ekrandan dolayı evde ışıkta kullanırken ekranın tam karşısına geçince kendimizi Görüyor muyuz ?
    Yakında aranızdayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 22 Temmuz 2015; 22:25:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan_n kullanıcısına yanıt
    Çok zorlarsanız sağ tarafı yani fan bölgesinden ziyade sağdaki metal boş alanda ısınma oluyor,klavyede yazmaya engel ısınma olmadı hiç bende.Parlak ekranda ışığı kısarsan tabiki görürsün kendini ama ekran full aydınlanmada kendini görmen zor :D çünkü göremiyorsun,kısıkta da görmesi zor çünkü ips panelin etkisi var ,hiç ips panel kullanmayan arkadaş bunu zor anlar sıkma o konuda kendini
  • Notebookta ips kullanmadım şahsen ama 23' asus monitorum ips ve mat gayet de güzel bir ekran, genelde oyuncu odaklı notebook yada monitorler parlak led ekran olur.
  • Arkadaşlar merhaba, ben de bugün bu modelden aldım ve aranıza katıldım. Burada okuduğum bilgiler çok yardımcı oldu. Tüm paylaşım yapanlara teşekkür ederim.

Bir soru sormak istiyorum, şu an ilk şarjı bitmek üzere. Bitince notebooku kapatıp 7 saat şarj etmem gerekir mi? Siz neler yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figment -- 24 Temmuz 2015; 21:34:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: figment

Arkadaşlar merhaba, ben de bugün bu modelden aldım ve aranıza katıldım. Burada okuduğum bilgiler çok yardımcı oldu. Tüm paylaşım yapanlara teşekkür ederim.

Bir soru sormak istiyorum, şu an ilk şarjı bitmek üzere. Bitince notebooku kapatıp 7 saat şarj etmem gerekir mi? Siz neler yaptınız?

Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramıza,hayır gerekmez şehir efsanesi o olaylar,normal kullanımına devam edebilirsin
  • Arkadaşlar Asus N550JK ile Toshiba arasında kaldım. Asus'un ısınma problemi gözümü korkutuyor. Toshiba'nın ısınma ve fan sesi için ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.