Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açıkçası ben bu fiyata bu performanstan memnun kalmadım bu yüzden satmayı planlıyorum acaba ederi ne kadardır?
    EDIT: Formatladım tertemiz
  • Arkadaşlar 2 marka arsında kaldım sizce hangisini alayım toshiba satellite p50-b-116 mi yoksa asus g550jk-cn234h mı?
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness_97

Arkadaşlar 2 marka arsında kaldım sizce hangisini alayım toshiba satellite p50-b-116 mi yoksa asus g550jk-cn234h mı?

Dostum asus modelinin tek artısı ekran kartı,o da hemen hemen toshibadaki ekran kartıyla eş değer.Eğer aşırı nvidia fanı değilsen tabiki toshiba ekran kalitesinde, malzeme kalitesinde,hoparlörlerde ve stabillikte ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: figment

Teşekkür ederim.

Rica ederim
  • Teşekkür ederim ozaman toshiba 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toshibadan da bu şekilde bir cihaz bekliyoruz.

http://www.hizlial.com/msi-pe60-2qe-095tr-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb128ssd-2gb-gtx960m-156-windows-81-notebook/10789778

yeni işlemcisi ile bu vihaz çok tutar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

toshibadan da bu şekilde bir cihaz bekliyoruz.

http://www.hizlial.com/msi-pe60-2qe-095tr-i7-5700hq-27ghz-16gb-1tb128ssd-2gb-gtx960m-156-windows-81-notebook/10789778

yeni işlemcisi ile bu vihaz çok tutar...

Hocam cihaz güzel ancak fiyat olarak çok pahalı bu yeni işlemciyide yeni gördüm bunların 4 ile başlayanlardan farkı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murtaza-musti

Bilgisayarımla sorunlarım var hemde fazlasıyla;
    1. si Çok ses yapıyor fanı ağlıyor gibi
    2. si Klavye ışıkları kontrolümü kaybettim açık ve kapanmıyor
    3. sü Ekran kartı gtx850 gibi bi model sanıp aldım ki alakası yok
    4. sü Lol'de eskiden kasma yapmazdı 160-120 arası fps ile oynuyorum fakat donmalar yaşıyorum
    4. Gta 5 indirdim (torrent) çok kez fakat hiç birisini çalıştıramadım ama bakıldığında sistem gerekesenimleri fazlası ile yeterli
    5. si ise ısınıyor
    Birde arkadaşlar tam dolu şarj seviyeniz ile ne kadar gidiyor sizinkiler benimki 30 dakka falan fakat yüksek performansda herşeyi
    Touch pad arasıra tutukluk yapıyor korkuyorum bu sorunlardan nasıl kurtulurum arkadaşlar o kadar para verdik yardımcı olur musunuz.
    Birde cihazın f4 tuşu geldiğinden beri arızalı çalışıyor fakat diğer tuşlar gibi değil içindeki sistem çalışmıyor yumuşak fakat garanti için değmez diye düşündüğümden göndermedim
    Onun dışında bilgisayar hafif bir darbe aldı çantasından çıkarırken garanti yardımcı olur mu bu konuda?
     TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ

Bu söylediklerinizin çoğuna garanti bakmaz,ücret ister.Çünkü cihazı kozmetik açıdan berbat etmişsiniz sonuçta darbe almış,lolde donmayapıyorsa laptop darbe aldığında hdd ye hasar vermiştir ve oyun o bozulan hdd sektörüne gelince donma yapıyordur.Ekran kartından olsa donma değil kasma yapar.F4 tuşu içinde garati dışı işlem yapılır,çünkü siz aldığınızda götürseydiniz sıkıntı olmazdı.Yumuşaksa içine sıvı girmiş diyebilirler.Zaten toshiba servisleri kalitesiz,üstüne bu sorunlarda çıkınca çok zor garantiye girmesi.Siz yinede götürün ne diyecekler.

• Merhaba bende Toshiba p50 b 116 kullanıcısıyım.
    Toshibadan indirimle 2700e aldım 3400 gibi bi fiyatı vardı..Şuan dier web sitelerinde 4000 küsüre kadar çıkmış.

Sorum şu sağ alt tarafta dokunmatik klavye çıkıyordu ve bende buna gıcık olmuştum.
    Dokunmatik klavyenin ordan kalkması için ayarları biraz kurcaladım.
    Bu sırada klavyenin ışıkları yanıyordu fn+ z tuşlarına basılınca ışık kapanıyor tekrar basılınca ışık açılıyordu.
    Ben bu ışıklarıda kapatmıştım.

Şuan bu ışıkları açmak istiyorum ancak beceremiyorum fn+z işe yaramıyor.Bu konuda fikri olanların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolping -- 26 Temmuz 2015; 16:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Hayırlı olsun,desktop assist e girin,sonra sistem ayarlarından klavyeye girin oradan özel işlev moduna tıklayarak standart f12 modunu seçin düzelier.Ne kadara aldınız ayrıca :)

Melih bey bu yazınız benim klavye ışık ayarlarımın çözümü oldu teşekkür ediyorum :)

7 sayfayı okumak yerine direk sorunu yazmıştım.Sonra başa dönüp okumak istedim ama beyin error verirken yazınıza rastladım çok saolun
  • GuNTiS kullanıcısına yanıt
    Asus 550jk modeli bende mevcuttur üründen memnun kalmadıgım için toshiba p50 b116 aldım.Asustaki fan sesi berbat toshibada yok demesekte dikkat çekici değil
  • Tekrar merhaba, bir kaç gün geçirdikten sonra ufak sorularım olacak sizlere;

-Klavye alt ışıkları yansa da Fn tuşu yanmıyor sizde de böyle mi (alttan ışık geliyor hafif ama Fn yazısı aydınlanmıyor)?
    - Ofis uygulamalarında CPU sıcaklığı 50-55 derece civarlarında geziyor, normal midir?
    - İlk kez alüminyum kasa kullanıyorum sanırım o nedenle ama, sol taraf epey soğukken sağ taraf ılık ve bazen epey sıcak. Almadan önce tek tereddüt ettiğim nokta hava çıkışının sağda olması idi, mouse da o tarafta ve elime epey üflüyor sıcak sıcak. Bu havalarda çok da çekilir bir şey değil =) Bunlar ofis uygulamalarında ( söylemek istediğim oyun oynamıyorum, oyun zamanında olan bir durum değil) normal midir?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bu arada windowa 10 güncellemesi ile ve directx 12 ile ekran kartı performansının %400 oranla artacağı söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Bu arada windowa 10 güncellemesi ile ve directx 12 ile ekran kartı performansının %400 oranla artacağı söyleniyor

bende windows 10 performansı nasıl olur diye merak ettim. Sormaya geldim :D:D

Geçen var mı arkadaşlar, durum nedir ?
  • windows10da dakika başı mavi ekran alıyorum rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: KutsalPortakalWes

windows10da dakika başı mavi ekran alıyorum rezillik

İlk günden sorunlar çıkmasını bekliyordum ama mavi ekran biraz ağır kaçmış sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteormta

quote:

Orijinalden alıntı: KutsalPortakalWes

windows10da dakika başı mavi ekran alıyorum rezillik

İlk günden sorunlar çıkmasını bekliyordum ama mavi ekran biraz ağır kaçmış sanki.

amd ekran kartında sorun var. pc açılıyor 1dk sürmüyor pat mavi ekran internal power error.pcyi kullanmak icin catalsy center ı ve ekran kartı driverini sildim.mavi ekran almıyorum böylelikle ancak hd graphics kullanıyorum

• allah aşkınabiri 8.1e nasıl döncepimizi yazsın 2 gündür sinirden titriyorum hala mavi ekran satıcam kurtulcam bu takozdan

• KutsalPortakalWes K kullanıcısına yanıt
    Bende söyledim bu laptopa bu markaya bu uyduruk ekran kartı yakışmıyor. Ama maalesef insanlar harika mükemmel diye kandırılarak bu laptopu alıyorlar. Bazıları 3000 tlye bu kadar olur diyor. Sanırsınki bu Laptop piyasaya 3000 tl'den çıktı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.