Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korsan cd yi takip normal format attim hocam

Recovery partitionlarina hic Zarar vermedim. Sadece c yi silip uzerine kurdum

Recoverylere dokunmadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 46petro kullanıcısına yanıt
    f9 la denediniz mi peki? cyi sildiyseniz yine zarar görmüş olabilir recovery çünkü recovery yazan yer boş çıkıyor bazen.boyutuna baktınız mı recovery ne kadardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

f9 la denediniz mi peki? cyi sildiyseniz yine zarar görmüş olabilir recovery çünkü recovery yazan yer boş çıkıyor bazen.boyutuna baktınız mı recovery ne kadardı

büyük ihtimalle öyle olmuş hocam, f9 f8 f12 hepsini yaptım fakat recovery ekranını alamadım
    salak gibi recovery yi dvd yede çekmemiştim, toshibayı aradım para istediler, bende gittim teknosaya, stand da duran benim benim modeli, 3 dvd aldım , orada recoveryi dvd ye kaydettim ,şimdi kuruyorum laptopa recoveryi

hocam siz 1 tb lık hdd yi nasıl iki parçaya böldünüz, ? bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet diyip ,öyle mi yaptınız,

Hayır sıfırdan kurdum ben :D o şekilde formatta böldüm ama yönettende oluşturuluyor tabi.Zekice hareket bende silmştim recovery i bundan önceli toshibada sağolsun burdan bi abim yolladı cd bana kurdum :D arızalı laptoptı adamlar recovery yok diye değiştirmemişlerdi sırf
  • toshiba servisi çok aşağılık,bunu daha 2 günde anladım, asus da böyle birşey yoktu, yapıp veriyorlardı eline , basit bi cd den yükleme işinde bile para koparmaya çalışıyorlar

hocam ben şimdi yönetten bölücem de, oldu da bir gün recovery atmam gerekti, D sürücüsü silinmeden nasıl recovery atıcaz, asus da ve packard bell laptopumda yapılıyordu çünkü
    Aynen beş para etmez bir servisleri var,ne teknik servisi ne de tnb.Atamazsın o şekilde hepsi gidiyor malesef.Önceden yedek alın d yi
  • hocam ben hala recovery dvd si olmadan , recovery atamıyorum
    bu aşağıdaki işlem recovery mi ?

F12 => HDD RECOVERY'i seçiyoruz = > mavi windows ekranı geliyor, SORUN GİDER'e basıyoruz => SIFIRLA

recovery bu mu hocam ?

recovery dvd'sini takınca ise ,bios dan pc yi dvd'den başlatıp, toshiba recovery wizard ı seçip ileri ileri falan yaparak atıyorum .bunun recovery olduğuna eminim fakat yukarıdaki ne,
    Yukarıdaki windowsun kendi kurtarma seçenekleri,sizin orayla ilginiz yok.Ordan sistemi geri yükleme ve başlangıç onarma işlemi yaparsıınız anca bir sorun çıktıgında o kadar hocam
  • hocam pes 2013 yükledim fakat ati ekran kartını görmüyor,,ekran kartını güncelledim fakat yüksek performans seçiyorum yine görmüyor
  • Herseyi hallettim

7200 rpm harddisk taktirdim , makine ucak gibi. Nazar degmesin 5400 le eziyetti hersey.

eskisi ne oldu,nasıl taktırdınız,servise mi taktırdırnız,ne kadar ücrete patladı size :D
  • duruyo eskisi hocam, servisde taktırdım ,garanti gitmiyor biliyosun hdd değiştirmede, 40 tl ödedim :D
    hdd kaça geldi :D 40tl fazlaymış.çok adiler ya yaptıkları hiç bişey biliyomusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

hdd kaça geldi :D 40tl fazlaymış.çok adiler ya yaptıkları hiç bişey biliyomusun

Hdd 200₺
    Aynen. Yapicak bisey yok. Ferrari aldik tuple mi gezseydik

hocam hdd hız testi yapar mısınız :D kaçmış okuma yazma hızı merak ettim
  • nasıl yapılıyor ?

WD BLACK 750 gb 7200 rpm ,ürün bu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46petro -- 11 Ağustos 2015; 13:48:42 >
    http://www.tamindir.com/as-ssd-benchmark/ bunun ile hocam bende alabilirim bakıyorm
    Keşke 7200 rpm + 8gb sshd alsaydınız daha iyi bir hamle olurdu hocam
  • HDD'yi nereye taktırdınız? Eksen Bilgisayar bana İSİS Bilgisayar'ın yetkili servis olduğunu söylemişti, orada mı yaptırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 12 Ağustos 2015; 15:36:15 >
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Zarar vermeme kosuluyla Heryerde taktirabilirsiniZ dediler. Ben toshiba kartal yetkili servisinde taktirdim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.