Şimdi Ara

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
15
Favori
45.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben win 10 yukledim acilis cok yavas gibi ayricada pc kisisel bir hata olstu deyip kendini resetliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recepdrvs R kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de oldu. 8.1'e göre daha yavaş çalışıyor. Ama ayarlarda 8.1'e bir ay içinde geri dönüş yapılabildiğini gördüm. Eğer dosyaları koruyorsa geri dönebilirim. Yeniden açılma sorunu Ekran kartı sürücülerinden kaynaklı. Bilgisayar açıldığında AMD ekran kartını devre dışı bırakıp, görev yöneticisinden de AMD ile alakalı 3 dosyayı kapatın. AMD'nin sitesinden windows 10 sürücüsünü indirip kurun. Ben bu şekilde sorunu hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Keşke 7200 rpm + 8gb sshd alsaydınız daha iyi bir hamle olurdu hocam

Oyle bi urun olsa , onu alirdim hocam, varsa da çok çok pahalı. Gerek yok 2 kat para vermeye

7200rpm zaten yeterince yetiyor , 13 saniyede açılıyor laptop. 7-8 saniyede kapanıyor.

• Benim ekranda ölü piksel gibi bir şey dikkatimi çekti son günlerde. Koyu renklerde sorun çıkartmıyor ama açık renk gösterildiğinde sanki 1 pikselden daha büyük bir alan ölü gibi.

Geçen gün servise uğradım göstermek için, saat biraz geçti neyse. Arkadaş baktı sağ olsun 5 taneye kadar birşey yapılamıyor dedi. Isınma sorunu için makinayı servise bırakınca teknik servis raporunda ekrandaki o sorun için de detaylı bilgi isteyeceğim. Hayırlısı..
  • Ürünü alır almaz samsung evo 250 gb ssd taktım açıkçası 4 saniyede açılıyor ve bu inanılmaz,çok memnunum,dvd den ses geliyor arada bir ama istediğim zaman seni çıkarıp yerine terabaytı bağlarım diye tehdit edince susuyor :) hayır susmuyor ama ben böyle düşününce rahatlıyorum. Açıkçası oyun performansını bilmiyorum çünkü aranje işlerinde kullanıyorum cubase 5.1 yazılımı kullanıyorum ve hiç kasılma yapmadan render alabiliyorum.Kasabilecek vst plug inlerini çalıştırdığımda da kasmıyor sanırım 16 gb ses edit işlemleri için oldukça iyi ama keşke 32 gb a kadar destekleseydi o zaman bi 5 sene + olurdu.
    Toshiba nın sitesinden 5 sene garanti kampanyasıyla 2020 ye kadar uzattım ama şirketlere pek güvenmem kullanıcı hatası diye ucu bucağı belli olmayan bi hayal dünyaları var bişeyler uydurup bana kaktırırlar diye telaşlanıyorum o sebepten orjinal hdd yi hiç bozmadan sakladım içinde win 8 yüklü hala ama ben win 10 kullanıyorum ve ssd ile inanılmaz güzel bi işletim sistemi oldu.

Bir aydır bulabildiğim tek eksi benim kullanım alanım içerisinde bataryası oldu,macbook gibi 8-9 saat giden bi external 12 hücre bataryası olsa hemen alıcam ama bulamadım içinizde bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim bi de keşke kolay değişebilen batarya olsaydı diyorum kasayı zırt pırt açmak hoşuma gitmiyor bu arada ssd takınca batarya ömrü 4 saatten 5-6 saate çıktı ama power saving modda yani ekran parlaklığını sıradan çinko karbon laptoplar gibi yapmanız gerek biliyorsunuz ekran diğer laptoplara göre acaip güzel bunun için parlaklık normalden baya bi yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chadoland -- 5 Eylül 2015; 14:20:30 >

• chadoland C kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun,bende düşünüyorum 120 gb intel ssd var taksammı takmasammı acaba,120 gb çok az :(
  • Arkadaşlar bundan 6 yıl önce toshiba vardı şimdi yine p50 b11 u bi pc buldum arkadaş 2800 civarında bi fiyata bırakıcak fakat bana asus ve dell de ısrar edenler var aynı fiyata daha yüksek özelliklere sahip bişi alabilirsin falan filan.Bu fiyata sizce başka pclere bakmalı mıyım var mı içinizde keşke başka marka model vs araştırsaydım diyen yoksa hiç kaçırmadan almalı mıyım ürün sıfır bu arada

• 128gb az gibi duruyor ama ben 250 gb aldım 168 gb boş duruyor ikinci hdd olarak harici kullanıyorum 1 tb orjinal hdd yedekte hazır duruyo çok lazım olursa caddy ile bağlarım bu arada 250 gb evo yu kliksadan aldım 5 sene garantili 350 liraydı laptopu da kampanyalı 3000 liraya aldım evet biraz pahalı olabilir ama 5 sene garanti kampanyasından dolayı aldım şuan 2020 ye kadar garantisi var hem laptopun hem ssd nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chadoland -- 6 Eylül 2015; 12:54:48 >
  • YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI?

Öncelikle herkese merhaba , ben yaklaşık 10 gün önce aldım bu laptopu ve bu sabah normal işlerimi yaptıktan sonra ( facebook twittter :D ) laptopu prizde takılı bıraktım ve dışarı çıktım. Geldiğimde laptop kendini uyku moduna aldığından heralde ( bilmiyorum ) kapalı gibi duruyordu.

Güç düğmesine bastım açılmadı.

Prizi kontrol ettim çalışıyor.
    Adaptör çalışıyor ( Şarj lambası beyaz - yani şarjı da full demek - )

Ama laptop çalışmıyor.... ÇALIŞMIYOR LEEEYN FAN GÖRÜNTÜ YANIP SÖNEN Bİ BELİRTİ FALAN YOK !!!!!!1 ŞARJ I BİTMİŞ GİBİ DURUYOR.

Ne yapmalıyım ( Viyana da yaşıyorum Türkiyeden bimeksden aldım 10 gün önce )

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

• laptop acılısı normal ama gorev cubugu ve program koselerı sıyah gorunuyor, bırden oldu , guvenlı modda baslıyor gıbı yazmıyo ama boyle oldugunu gorunce herhalde wındows 10 a gecmedım dıe oldugunu dusunup wınows 10 gectım o da ne ıllet seymıs , 5-10 foograf acınca kıtlenıyo hepsını kapatıo fotoların , kısaca bu sorunun ne oldugunu ve napmam gerekenı bılen Varsa sevınırım , format mı atmam lazım ? toshıba satellıte c50-a

TOSHİBA SATELLİTE P50-B-116 KULLANICI KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: bebece

Arkadaşlar bundan 6 yıl önce toshiba vardı şimdi yine p50 b11 u bi pc buldum arkadaş 2800 civarında bi fiyata bırakıcak fakat bana asus ve dell de ısrar edenler var aynı fiyata daha yüksek özelliklere sahip bişi alabilirsin falan filan.Bu fiyata sizce başka pclere bakmalı mıyım var mı içinizde keşke başka marka model vs araştırsaydım diyen yoksa hiç kaçırmadan almalı mıyım ürün sıfır bu arada

Yok mu arkadaşlar tavsiyede bulunabilicek pc alıcam bikaç gün içinde karar vermeliyim yardımcı olur musunuz?

• acil cevap bekliyorum arkadaslar

4 gün önce bimeks den 11u modelini aldım ancak karanlıkta film felan izlerken bu gözüme çarptı ne yapmalıyım.
  • cmszr09 C kullanıcısına yanıt
    Dostum hemen değiştir bimekse git,sana sıfır kutulu vermeleri lazım.Sonra tekrar kontrol et onlarda da olaiblir,genel olarak bu modelde böyle bir sıkıntı oluyor bazı modellerde.Bende de oldu sağ üst köşede,vatana götürdüm hemen değiştirdiler,sonra o dğeiştirdiklerinde de oldu gittim tekrar değiştirdiler toplamda 3 adet sıfır kutu açıldı benim için :) sonunda bir problem yok,alırken buna dikkat edin diye zaten yazmıştık geçmiş yazılarımızda.Sakın servise verilmesini vs talep ederlerse kabul etme,değişim iste
  • Merhaba P70 ile P50 arasında ne fark var. ASlında 17.3 almayı düşnüüyorum ama 15.6 da pişman olurmuyum. Windowsta yazılar çok ufakmı çıkar ?
  • Tamm dostum

• Arkadaşlar, sadece sol ön usb girişi çalışmıyor. Neden olduğu hakkında bir fikriniz var mı ?

Düzenleme : Açıp kapayınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meteormta -- 20 Eylül 2015; 1:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmszr09

acil cevap bekliyorum arkadaslar

4 gün önce bimeks den 11u modelini aldım ancak karanlıkta film felan izlerken bu gözüme çarptı ne yapmalıyım.

Aynı problem benim pcde de var bugün farkettim geri göndersem değişim yaparlar mı acaba ellerinde başka yoktu bu üründen napmalıyım?

• bebece B kullanıcısına yanıt
    aradan kaç gün geçti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

aradan kaç gün geçti ?

Yolladım ürünü tam 14 gün oluyo ayın 23 ünde doldu ama ürün elime geç ulaştı çarşamba elime geçmişti ben pazartesi gönderdim ürünü sorun olur mu?

• bebece B kullanıcısına yanıt
    ürünü yollamayacaktınız.ürünü aldığınız mağazaya götürüp değişim isteyecektiniz.sanmıyorum değiştireceklerini,tnb kadar rezil bir firma yok.Umarım çok bekletmezler.Akıbetini bizede bildirirseniz yardımcı oluruz
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.