Şimdi Ara

TOST [3.Bölüm Geldi [Fantastik Dizi] FİNAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Bölüm - İnsanların ellerinde dolaşmak , onların yiyecegi olmak nasıl bir duygu hiç düşündünüzmü.ALLAH öyle bir yaratmışki en güzel - en tatlı yeri insanlara yani size bırakmış.Hiç düşündünüzmü biz bunları yiyoruz acaba bunlar canlımı , asıl soru bunlar konuşabiliyormu diye hiç düşünmediniz dimi.Size en güzel kısmı kalıyor hep "TAT" alma kısmı.TOST olabilmem için kaşar - ve 2 adet TOST ekmegi gerekiyor.Daha fazla TAT almanız için ve biraz fantezi olsun diye peynir ve domates ekleyedebilirsiniz herşey size kalmış.Her neyse bütün macera o gün başladı büyük bir nakliyat olacaktı yetişmedigi için beni ve arkadaşlarımı kargo bölümüne götürdüler uçagın en arka kısmına koydular.Paketlenmiş bir şekilde insanların zevkinin esiriydik.Bir anda bir ses geldi insanları anlıyabiliyorduk.Bakmayın öyle elimiz - ayagımız yok ve konuşamıyoruz ama duyabiliyoruz.Kargo bölümündeyiz bir ses geldi "Bütün yolcular kemerlerinizi baglayın diye" ardından uçagın arka kısmı yani kargo bölümü koptu ve ben ve arkadaşlarım aşagıya düşüyorduk . . .

2.Bölüm - Kargo poşetlerinin içindeyiz etrafı göremiyorduk fakat düştügümüzü hissedebiliyorduk.Müthiş bir hızla yere çakıldık kargo poşeti o çarpma ile dagıldı bana özel paket ise saglamdı.Hareket etme yetenegimiz , ve görme yetenegimiz olmadıgı için birşey yapma şansımızda yoktu.Hani sizin şu bekleyipte , birşey yapmadıgınız ana "Sıkılıyorum" diyorsunuz o beni deli ediyor.Bize baksana kaderine yenik düşmüş , sadece o anı bekleyen bir insanın zevki için yapılmışız.Düştügümüz yer bir adaydı.İlk başta söylediklerimden göremedigimi düşünebilirsiniz fakat illa Göz ile görülcek diye birşey yok degilmi.Her neyse altımızdaki kumu hissediyordum.Etraftaki bagırma seslerini duyuyordum.Sıkılma olayını anlatmamın sebebi ıssız bir yere düşmüş olmamdı beni tüketmek isteyen birinin ne zaman gelecegini ve hayatıma son verecegini bilmiyordum.Aradan 2 hafta geçti ve uçaktan düşen kazadeler yanıma dogru geldi.Evet büyük bir macera beni bekliyordu . . .

3.Bölüm - Büyük bir ihtimal acıkmış ve beni yemek için gelmişlerdi.Başka bir önemli birşey olacagını zannetmiyordum.2 sevgiliden erkek olanı aldı beni.Böyle ıssız bir yere geldik sanırım kahvaltı yapacaklardı.Paketi açtılar ve beni yavaş - yavaş yemeye başladılar.Dişlerinin arasında küçülmeye ufalmaya başladım.Uzun bir yoldan geçtim ve büyük bir boşluga düştüm.Ateş kadar sıcak asit tarzı birşey beni dahada yaktı.Ertesi gün boşaltımdan beni dışarı attı.Ardından büyük bir patlama oldu.Zindan havaya uçtu megersem sevgililerde zebaniymiş.Bir anda herşey yok oldu derken uyandım.Kötü rüyaydı.

NOT : Saçma oldugu dogrudur bakış açısı diyorum ben buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan21 -- 21 Temmuz 2013; 0:06:28 >

• Herkes senarist olmuş. Bunu görselliğe dökün bakalım.
  • önlerden
  • Her sahurda tost yiyordum bulunsun sarar beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Herkes senarist olmuş. Bunu görselliğe dökün bakalım.

Ne alaka?

Saçma sapan şeylerin başına ''YENİ BÖLÜM GELDİ!!'' yazarak kendini senarist ilan edenler ne alaka olduğunu bilirler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka?

Saçma sapan şeylerin başına ''YENİ BÖLÜM GELDİ!!'' yazarak kendini senarist ilan edenler ne alaka olduğunu bilirler.

Bu konunu ilk mesajını okumadığım gibi diğerlerini de okumadım bilemiyicem.

Hocam kavganızı başka yerde yapsanız bu arada NOT'u okumadınız sanırım

• quote:

değil mi değil mi? insanlar hiç bir konuda şanslarını denemesinler.ot gibi yaşayıp gitsinler. arkadaşımız burada anonim olduğu bir yerde bir şeyler yazıp buradaki insanlarla yani aynı zamanda seninle paylaşmış. sen şimdi neden gelip adamın konusunu baltalıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçükken ben de böyle düşünüyordum, "ya yediğimiz şeylerin bir canı varsa?", diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

değil mi değil mi? insanlar hiç bir konuda şanslarını denemesinler.ot gibi yaşayıp gitsinler. arkadaşımız burada anonim olduğu bir yerde bir şeyler yazıp buradaki insanlarla yani aynı zamanda seninle paylaşmış. sen şimdi neden gelip adamın konusunu baltalıyorsun?

Hiçbir anlam ifade etmeyen, boş beleş şeyleri paylaşmasalarda olur dostum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ne büyüttünüz anlamıyorum gerçekten.Millet istedigini yapar sizde buna karışamazsınız.Burda kimse yanlış anlamasın taraf tutmuyorum fakat begenmedim de geç.Niye uzatıyorsun bu kadar ? Birde NOT'u okusaydın belki fikrini degiştirirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan21 -- 20 Temmuz 2013; 23:44:52 >

• quote:

quote:

quote:

sen bizim için çok şey ifade ettin sanki. adama bak. illa didişcek bir şey arıyorsun. bu foumda bi boş adamın tamam doğru diyorsun dediğini göreyim ya. hemen üste çıkma çabaları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen bizim için çok şey ifade ettin sanki. adama bak. illa didişcek bir şey arıyorsun. bu foumda bi boş adamın tamam doğru diyorsun dediğini göreyim ya. hemen üste çıkma çabaları.

TAMAM DOĞRU DİYORSUN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.