Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (395. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
45
Favori
340.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende de sıkıntı var rome2totalwar oynuyorum 5dk sonra masaüstüne atıyor yardımcı olursanız sevinirim
  • Gelen oyun Atilla ,Avrupa Hun İmparatorluğunu konu alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirinbaba -- 10 Kasım 2014; 9:28:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Gelen oyun Atilla ,mOĞOL istilasını konol alıyor.

Ne alaka ? Moğollar 1200 'lerde var oldu Attila ve Avrupa Hun Devleti ise 430-450 yılları arasında. Şöyle bilip bilmeden konuşmayın ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 13 Ekim 2014; 17:33:18 >
  • Beyler tw serisin de ne zaman indirim olur acaba ? Iki hafta oncekini kacirdim da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trololasf

Beyler tw serisin de ne zaman indirim olur acaba ? Iki hafta oncekini kacirdim da.

bence indirime girmesini bekle. Total War serisi belli aralıklarla indirime giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Beyler tw serisin de ne zaman indirim olur acaba ? Iki hafta oncekini kacirdim da.

bence indirime girmesini bekle. Total War serisi belli aralıklarla indirime giriyor.

Peki ne araliklarla oluyor indirim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Peki ne araliklarla oluyor indirim ?

belli olmaz ama çok da uzun sürmüyor. mesela Total War serisi Steam'de indirime girdiyse, 1 ay sonra Gamersgate veya GMG'de indirime girebiliyor. kesin bir tarih vermek doğru olmaz.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForçaAyrton -- 25 Ekim 2014; 10:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba

Gelen oyun Atilla ,mOĞOL istilasını konol alıyor.

• oyunu alıcamda mağazalarda total war rome 2 emperor edition ve total war rome 2 olarak 2 tane oyun görünüyor emperor edition 70 lira, normal rome 2 80 lira ne farkları var bunların ?
  • patates5 kullanıcısına yanıt
    Allah allah fiyat farkı olmaması lazım. Hangi mağaza öyle fiyat vermiş. Emperor Edition'ı al hem daha ucuz zaten. Aralarında bir fark yok. Diğerini de alsan Steam'e kodu girince otomatik olarak Emperor Edition olarak güncellenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

benim de kaynağım yok ama gözlemlediğim kadarıyla
    kargıcılar için okçular, atlı okçular, sapancılar
    filler için ateşli oklar
    savaş arabası için süvariler
    atlı okçular için de hafif atlılardı.

Kargıcılar için saydığın menzilliler ya da bir birimle önden oyalarken arkadan fillen dalarsan da etkili.
    Filler için ateşli oklar, ateşli ciritler aynı anda yoğun sapancı okçu atışları da etkili deliriyorlar. Kargıcılar da fillere ulaşınca çok etkili. Libya piyadeleri lejyoner tarzı birimler de arkadan kovalarken mızraklarını fırlatırlarsa illaki fil öldürüyor(kaçarken fark ettim)
    Savaş arabasına bence atlılar çok zarar vermiyor, kargıcılar ve menzilli birimler daha etkili, piyadelerde yetersiz kalıyor. Filler de etkili savaş arabalarını kaçırtıyorlar.
    Atlı okçular için hafif atlı ağır atlı karışımı saldırmak lazım, hafif atlılar hafif zırhlı olduğundan atlı okçular püskürtüyorlar ağır atlılar da yavaş kaldıklarından yetişemeyip yoruluyorlar ama ok atışından etkilenmiyorlar fazla, en iyisi hafif atlıyla yakalayıp savaşa sokup
    ağır atlı veya fillen de yetişip işlerini bitireceksin ya da gene menzilli atlı birimle halledeceksin ya da okçu kullanacaksın.

ya da 8 tane falan mancınık varsa yeterli okçu ve piyadeyle etrafına vaziyet al mancınıklar hepsini halletsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Bu kargıcılar nasıl birşey arkadaş almışlar 5 metre sopayı gelene geçene takıyolar. Bunlara karşı en etkili millet hangisi ve hangi birim sizce ? Birde bi arkadaşım çoklu savaşlarda tüm sermayesine menzilli süvari alıyor başka birim almıyor. Savaşın sonuna kadar bekleyip zaten yorgun ordulara saldırıp savaşı kazanıyor. Bu dediğim 2v2, 3v3 savaşlarda oluyor. Bu uzun menzilli süvarilere nasıl önlem alabilirim yada savaşı nasıl kaybetmem ? Taktikler gelsin

Nomadic pack teki milletleri seöip Menzilli süvarilerle 20 birimlik ordu yapıyordum bende ama Ermeniler çok zorluyordu beni o katafaraktlar okla okla ölmez kargıcıları mızrakçıları da çok ok bitiyordu sonra atlılar etkisiz kalıyor kargıcılara karşı. Ermenistan selevkoslar veya kartacanın da orduları başarılı olur sırf atlı süvarileri olan ordulara karşı. Kargıcılara selevkoslarla iki taraftan aynı anda fille saldırırsan panik olup dağılıyorlar ya da önden piyade ile tutup arkadan fille vuracaksın.
  • Mükemmel strateji oyunudur tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar acilen yardım talep ediyorum. Total War oyununu yeni keşfettim ve sevebileceğim bir oyun olacağını düşünerek Total War Rome 2 oyununu sürekli kullandığım bir torrent sitesinden indirdim. Farklı isimlerde ve farklı boyutlarda bu oyundan değişik değişik çok vardı. Ben de pek anlamadım ama sanırım hepsini içinde kapsayan 25 gb boyutundaki "Total War Rome II - [SteamRip]"ismindeki olan oyunu indirdim. Oyunu kurduktan sonra bi açtım ki oyun tamamen bulgarca mıdır rusça mıdır nedir. ne yaptıysam menüden ingilizceye çevirme işini bulamadım. Daha sonra oyunun türkçe yamasını arayım türkçe yapıyım dedim onu da yapamadım. Bu kadar oyunu boşuna indirmiş olmak istemiyorum. Lütfen yardım edin. Oyunu nasıl türkçeleştireceğim. En azından nasıl ingilizceye çevirebilirim. Oysa çok sevebileceğim bir oyun olduğunu düşünerek hevesle indirmiştim. Acil yardım!!!
  • arkadaşlar sparta ile oynuyorum ancak o kadar yer,aldım ancak hala maksimum 4 general yapabiliyorum.Su an boşta 1 şehir var generalsiz,atinayi da almak istiyorum ama olmuyor şehri komutansiz bırakmak.Acaba bug mu,?

• General üretimi sınırlıdır. Belli sayıda yer kontrol ettikçe imperium seviyesine artar 2 general daha izin verir. amiral çıkarabilirsiniz ya da 1 ordu ile bir kaç yakın şehri korumalısın.

• Ben bu oyunun videosunu izlemiştim strateji oyun hastasıyım özellikle ortaçağ bu oyunda adamlar kendi kafasına göre mi saldırıyor ? Bır de bizim kontrol ettiğimiz bır adam var mı mount and blade deki gibi?
  • Arkadaşlar oyundaki chatten "takıma" nasıl yazıyoruz bilen var mı ? hep görüyorum hala bulamadım nasıl olduğunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwait

Ben bu oyunun videosunu izlemiştim strateji oyun hastasıyım özellikle ortaçağ bu oyunda adamlar kendi kafasına göre mi saldırıyor ? Bır de bizim kontrol ettiğimiz bır adam var mı mount and blade deki gibi?

Oyun Turn based strateji üzerine kurulu.Lakin eğitmiş olduğun askerler ile gerçek zamanlı savaşabiliyorsun lakin mount and blade gibi bire bir kontrol edemiyorsun.Ünitelerin bölük halinde saldırırBir bölükte 160 ila 120 arasında (pc ayarında bu sayı azaltılabilir) değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.