Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
340.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nén-El

Emperor Edition DLC'leriyle birlikte en son çıkan hali diye biliyorum ama dediğin gibi Steam'de sepete ekleyince Rome 2 TW olarak ekliyor. Sadece Augustus DLC'si ücretsiz gözüküyor. Bir kaşırıklık var gibi Steam'de.

Karışıklık yok sanırım diğer dlcler ücretli gene sadece Augustus campaign bedava sanırım ama modlarla açılıyordur DEI isimli modu öneririm oyun baya güzel oluyor.
  • Arkadaşlar PC kaldırmasına rağmen Harita modunda 20 fps alıyorum, muharebede 80'e kadar çıkıyor.

Herhangi bir ayarı yok mu bunun? Sistem: fx 6300, sapphire r7 265, 8 gb, 970a-g43
  • Orjinalmi oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrath of Sparta DLC sinde ki devletleri büyük sefer modunda oynayabiliyor muyuz ?
  • Sparta campaign alıp oynayan varmı arkadaşlar. Normal campaign ile farkları neler? Tavdiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim asker üretmeyle ilgili söyle bi sorunum var.

hangi binadan süvari hangisinden piyade hangisinden okçu vs asker üretiliyor anlamadım.işgal ettiğim yerlerde asker üretme binalarını geliştirmeye neredeyse en baştan başlıyorum. roma dan asker üretip göndermekte uzun zaman alıyor ki zaten komutansız askerler eski total war serilerinde ki gibi ilerlemiyor. bunu nası hallettiniz siz.

teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitroture

arkadaşlar benim asker üretmeyle ilgili söyle bi sorunum var.

hangi binadan süvari hangisinden piyade hangisinden okçu vs asker üretiliyor anlamadım.işgal ettiğim yerlerde asker üretme binalarını geliştirmeye neredeyse en baştan başlıyorum. roma dan asker üretip göndermekte uzun zaman alıyor ki zaten komutansız askerler eski total war serilerinde ki gibi ilerlemiyor. bunu nası hallettiniz siz.

teşekkür ederim.

Binanın üstüne gelirseniz sol tarafta bina ayrıntılarında görünür. ''Şunun üretilmesini sağlar:'' diye altında üretilebilecek askerleri yazar.
  • Arkadaşlar total war rome 2 de wrath of sparta ek paketini alırsak büyük sefer ve normal savaşta sparta ve atina açılıyormu?Yoksa sadece o görevdemi oynanabilir oluyorlar?
  • konu çok gerilere düşmüş. Bu aralar tekrar başladım bu oyuna. 3 4 sefer yaptım aslında zevkli oyun ama Medieval Total War 3 çıkmalı artık kaç senedir bekliyoruz. Şu bildiğimiz coğrafyada oynamak en doğrusu.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Usta warhammere bir suru dlc gelicek daha o 2 3 seneyi bulur cikicaksada.

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

çok gereksiz bir şey şu warhammer zaten hiç popüler bile olamadı. Medival Total War 3 çıksa ortalık yıkılacak. Millet savaş oyunlarından bıkmadan çıkartmaları lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

çok gereksiz bir şey şu warhammer zaten hiç popüler bile olamadı. Medival Total War 3 çıksa ortalık yıkılacak. Millet savaş oyunlarından bıkmadan çıkartmaları lazım artık.

Warhammer ve tarihi total warı ayrı ekipler geliştiriyorlar demişlerdi. Eğer doğruysa çıkacak yeni oyunun gecikmemesi lazım ama hala hiçbir şey açıklamadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Arkadaşlar total war rome 2 de wrath of sparta ek paketini alırsak büyük sefer ve normal savaşta sparta ve atina açılıyormu?Yoksa sadece o görevdemi oynanabilir oluyorlar?

Hayır. O ulusları açabilmek için Greek States Culture pack'e ihtiyacınız var;

store.steampowered.com
    Total War: ROME II - Greek States Culture Pack Steam'de
    http://store.steampowered.com/app/212301/?l=turkish

• Rome'da oynamak istediğim bir kaç campaign kaldı. Beraber co-op campaign oynayabileceğimiz arkadaşlar beni Steam üzerinden ekleyebilir;

steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198109831496

• Beyler merak ediyorum. Savaşlar oyunda maksimum kaç kişilik oluyor (savaştaki asker sayısı 20000 oluyor mu?)?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

Beyler merak ediyorum. Savaşlar oyunda maksimum kaç kişilik oluyor (savaştaki asker sayısı 20000 oluyor mu?)?

Bir taraf maksimum iki ordu sokabiliyor savaş alanına. Bir ordu 20 birimden oluşuyor. Bir birimde en fazla 180 asker oluyordu galiba. Yani bir tarafta en fazla 40x180 asker aynı anda savaşta bulunabiliyor. Düşman da aynı sayıda asker savaştırabiliyor. Eğer savaşa 40 birimden fazla asker getirmişsen savaş alanı dışında bekliyorlar. Birimlerin öldükçe birer birer giriyorlar eski Total War'lardaki gibi.
  • quote:

Beyler merak ediyorum. Savaşlar oyunda maksimum kaç kişilik oluyor (savaştaki asker sayısı 20000 oluyor mu?)?

Bir orduda en fazla 20 birim ve birim başına da en fazla 160 asker var. Hem yapay zekaya karşı, hem de multiplayer'da 4v4 savaşlar yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E0CFF67 -- 25 Eylül 2016; 16:08:10 >
  • Anlayamadım 40*180 mi, 20*160 mı?

• quote:

Anlayamadım 40*180 mi, 20*160 mı?

20*160. Dörde dörtte(4 vs 4) savaş yapabiliyorsunuz. Kişi başına 20 birim ve birim başına da 'en fazla' 160 tane askere sahip olabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E0CFF67 -- 25 Eylül 2016; 16:55:57 >
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.