Şimdi Ara

toyota kullanıcılarına bir sorum var ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Toyota Corolla 1.33 Comfort modelini bayisinden 0 olarak almayı planlıyorum.
    Siz toyota sahiplerine bir kaç sorum olacak.
    -Öncelikle araç tercihim için yorumlarınız nelerdir ? Artı ve eksileriyle yardımcı olursanız sevinirim.
    -Aracın kampanyalı liste fiyatı şu an 40.900 tl görünüyor.Bayiye,aracı satın almak için gittiğimde bu fiyat üzerinden indirim alabilir miyim ? Cevap evetse,bu indirim ne kadar olur ? (Nakit parayla almayı düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubatheenforcer -- 12 Haziran 2012; 2:01:20 >

• Ben 8 yıllık bir benzinli 1600 cc Corolla kullanıcısı olarak arabamdan menunum. Çok şükür..Fiyat konusu bayillere göre değişiyor. Farklı yerlerden fiyat almaya çalışın...Uygun fiyat alırsınız...karar sizin.. Servisleri çok tuzlu hal aldı...Artık gitmiyeceğim...Saygılarımla..
  • Sağolun cevabınız için.Toyota'nın kalitesi tartışılmaz bence.
    Ancak aklıma takılan konu,1.33'lük motor bu araçta herhangi bir rahatsızlık hissettirir mi ? Çekiş vs gibi konularda.

Bir de yakın zamanlarda araç alan arkadaşlar bu bayideki indirim olayı nasıldır anlatabilir mi ? Kampanyalı fiyat yazdığı için çok fazla indirim yapmazlar gibi geliyor bana.
  • yeni nesil araçlarda kesinlikle motorun küçüklüğünden yana sıkıntı yaşamazsın kardeşim. 1.3 motor olduğuna göre sanırım dizel. eğer dizel ise hiç bir problem yaşamazsın. toyota corolla var bendede doğrusu çok kaliteli ve anlatamadığım bi hoşluğu var arabanın. sanki oyuncak araba gibi çok sevdiriyor kendisini.

tek bir kusuru var. toyotadan önce opelim vardı. opel çok dinamik bir araba ama toyota birazcıcık daha sakin sürüş aracı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.