Şimdi Ara

>>> TOYOTA VERSO <<< (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
24
Favori
132.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakan Bey doğru söylüyor.Tüpe gerek yok.2011 1.6 benzinli,şehiriçi dur-kalkta bile şu an 39-40 kuruşu geçmiyor.
  • arkadaşlar benim 2005 model 1.6 benzinli lpg li versom var.
    aracı alalı 2 ay oldu filtrelerini değiştireceğim acaba hangi marka filtre almalıyım
  • degerli forumdaşlarim
    bende yeni yilda babam ile birlikte 2006 veya o yas civarinda verso almayi planliyorum
    aslinda babama kalsa transporter/caravelle tarzi birsey istiyor.
    simdi size sorum su sekilde :
    bu arac ile caravelle arasindaki artı/eksi'ler neler acaba bu konuda pek bilgi sahibi degilim ilk aracim olacak allah kismet ederse insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en büyük fark
    verso hususi otomobil transporter ticari minübüs

verso şehiriçi rahatlıkla kullanılabilir ama ama transporter o konuda sıkıntılı

verso yakıt tüketimi olarakta transportere göre bayağı düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilay51 -- 12 Aralık 2013; 16:14:28 >
  • Versoda otobanda vs hız sınırı 120,digerinde 90.ticari araba ile istanbulda köprüden geçiş bile yasak (hangisi hatırlamıyorum). Verso ile ticarinin konforu karsilastirilmaz, birisinin tüm aksami azda olsa yük taşıma göre. En büyük fark bana kalırsa kimse 7_8 yaşında ticari arabayı temiz bulamaz, işin doğasına aykırı, adam is amaçlı aldığı araca Verso gibi bakmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için tesekkurler
    Pekii bu versonun yıllık masrafı nekadar tutar muayenesi vs..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAFAM KARIŞTI
    KISMET İSE YILBAŞINDAN HEMEN SONRA 2013 MODEL VERSO 1.6 ELEGANT SAHİBİ OLACAM.KAPORAYI VERDİM.
    AMA FORUMDA Kİ KONUŞMALAR KAFAMI KARIŞTIRDI.
    BENİM İÇİN ; LÜTFEN BİRİSİ ELEGANT I TAM OLARAK ANLATABİLİR Mİ ARTI VE EKSİLERİNİ
  • Artisi toyota olması,arıza görmeden yıllarca binersiniz, daha geniş olanı veya az yakani yoktur bu sınıf araçlarda. Eksisi otomatik e dizel olmaması.

• gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    başta tşk ederim.
    yalnız yorumlarda okuduğumda vitese geçmeme yada motordan ses gelme gibi sorunları okuyorum.bir de en çok kafama takılan yokuş çıkarken kamyonlar bile solluyor yorumları var.
  • Yok o kadar değil. Vitese geçmeme vs sorunu yok. Ama performanslı değil 1.6 MOTOR. Dizel motorlu olanı alabilirsiniz veya benim gibi yokuşu bir düşük viteste çıkarsıniz. Biz 7 kişi Full bagaj, klima sonda en ufak zorluk yaşamadan 5000 km yol yaptık yazın, sorun yaşamadım. 0-100 km yi bilmem kaç saniye diye ölcmedim ama:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay51

arkadaşlar benim 2005 model 1.6 benzinli lpg li versom var.
    aracı alalı 2 ay oldu filtrelerini değiştireceğim acaba hangi marka filtre almalıyım

temotomotiv den asakashi japon malı filtreleri güvenerek alabilirsiniz. 2008 verso aracım için kullanıyorum. memnunum. piyasadaki filtrelere 10 basar.
  • teşekkür ederim
  • Bende vites geçmeme problemi yok.
    3000 devirden sonra performanslı,yokuşa ağır girersen bayılıyor ama vites küçültüp bastınmı gidiyor.Yakıtı düşünmezsen sorun yok.
    Ben şehirlerarası yollarda araba full yüklü klima açık yokuşları 130km hızla tırmanıyordum.Sonuç itibarıyla yakıtım 32 kuruştan 40 kuruşa çıktı.Ağustos 2013`ten bahsediyorum.
  • arkadaşlar bende 2010 verso premium full özellikli diye aldım fakat cam modülü ve usb girişi bile yok sormak istediğim usb cahnger bağlayacağım cd changer girişi ve böyel bir cihaz bağlayan var mı cevaplarınızı bekliyrum
  • 2014 Toyota Verso 1.6 D 4D’nin seri üretimine başlandı

BMW motoru taşıyan ilk Toyota modeli olarak Verso 1.6 D-4D, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından üretilmeye başlandı.

Toyota’nın dizel teknolojisi ve yeni nesil çevreci teknolojiler konusunda BMW ile yaptığı iş birliği anlaşmasında ilk adım atılarak, dizel motor yelpazesini genişletecek yeni proje Toyota Verso’ya uygulandı.

Toyota’dan yapılan açıklamaya göre, Toyota ile BMW grubu arasında dizel motor tedarik anlaşmasının imzalanmasından 2 yıl sonra BMW motoru taşıyan ilk Toyota modeli olarak Verso 1.6 D-4D, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ tarafından üretilmeye başlandı. Böylelikle Verso modeli, 4 dizel ve 2 benzinli motor olmak üzere daha geniş bir ürün çeşitliliğine ulaştı.

Bu proje ile aracın mevcut konforu ve dinamik performansı korunarak, şanzıman ve araç elektroniğinin yeni motor ile birleşimi gerçekleştirildi. Verimliliği ve yakıt emisyonunu iyileştirmek amacıyla motor taşıyıcıları, çift ağırlıklı volan ve debriyaj baskı sistemi, yeni vites kutusu ve duruş-kalkış sistemi gibi parçalar yeniden tasarlandı ve geliştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Toyota Motor Europe (TME) Başkan ve Üst Yöneticisi Didier Leroy, “BMW grubu ile tarihsel iş birliğimiz 2 yıl önce başladı. Bu iş birliğinin ilk adımı olan dizel motorlu Verso projesinde, Toyota ve BMW çalışanlarından oluşan 200 kişilik büyük bir ekip görev aldı. Bu ekibin bütün üyeleri takım ruhu çerçevesinde yüksek verimlilikle çalıştı. Projenin her aşamasında gösterdikleri adaptif esneklik ve yüksek kalite performansı için tüm Toyota Türkiye çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim. İlk ortak projenin başarıyla tamamlanması, iş birliğimizin doğru bir karar olduğunun kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Toyota Türkiye Genel Müdür ve Üst Yöneticisi Orhan Özer de Toyota ve BMW iş birliğinin ilk adımı olan dizel motorlu Toyota Verso’nun seri üretimine başlanmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Toyota Türkiye olarak, bu zorlu projeyi yürütmek üzere seçilen ilk üretim tesisi olmanın gururunu duyuyoruz. Bugün TMMT’nin tarihi açısından önemli günlerden biri olup, Toyota’nın küresel başarısına katkıda bulunmak için gösterdiğimiz çabalar açısından da yeni bir kilometre taşıdır. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında üretimine başladığımız Corolla Sedan’ın yanı sıra, dizel motorlu yeni Verso’nun da müşteri beklentilerini karşılayarak, Türkiye’de ve diğer pazarlarda global Toyota satışlarını arttıracak önemli bir rol üstleneceğine inanıyorum.”

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, Sakarya’da bulunan tesislerinde, Verso serisini üreten tek tesis olmasının yanı sıra Haziran ayından bu yana yeni nesil Corolla’yı da üretiyor.

• Artık bunuda 120binden itelerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 motor dizel çıkınca baya uygun kampanya yapmışlardı eğer burdada lansman fiyatını uygun yaparlarsa alırım bunu. Hem dizel hem 1.6 hemde Verso

• Aynen
  • Değerli arkadaşlar BRC li 2010 premium versom 1 yıllık kayıt tuttum ve lpg tüketim ortalamam 9.78 lt/100 km oldu. 12000 km % 80 şehir içi kullanımı. Mekan Ankara ve güzergah oldukça rampalı. Kullanım yumuşak.Trafik yoğunluğu fazla değil. Benzin sarfiyatı ise toplam 400 tl.
    Ayrıca çözemediğim bir konu: Şoför kapısı camı hareket halinde az açıkken çıtırdıyor. Bilgisi olan varmıdır?
  • Standart o ses:) cam üstadın gotururseniz sesi kesiyor, benimde başıma geldi.
    Bu arada haftasonu ilginç bir olaya denk geldim. Adanada özel serviste bakıma aynı anda 2006-2007 2 Verso olarak girdik. Sorunlarimiz birebir ayniydi:kapı döşemesi, üst torpido gözünün kapağının kendi kendine kirilmasi(sıcak ortam ve Klima yuzunden), jant kapak sesi, on cam motor sesi.
    Ordan çıkınca far temizliği gittim temizlettim. Torpido kapağını gören far ustası ben bunu hallederim dedi, bende servise 200 TL vereceğime ustaya yaptirayim dedim. Bir saat uğraşıp yaptı usta, 50 TL Ye ilk günden sağlam oldu, kapağın kollarına isi ile tel gömdü her yönden, ustunude plastik yapıştırıcı ile kapadı. Tank gibi oldu.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.