Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 tp-link UH720 2 Hızlı Şarj Portlu USB 3.0 7-Portlu Hub Satın Al 20 Temmuz 2022 19:19 1 1 tp-link UH720 2 Hızlı Şarj Portlu USB 3.0 7-Portlu Hub Ürünü 2019 yılında ofiste kullanmak için satın aldım. Bir süre kullandıktan sonra pandemi dolayısıyla ofisler kapatıldığından beri kullanmıyorum, kutusunda duruyor. Ürünün kutusu, belgeleri, faturası mevcuttur. Ürünün piano black olan üst kısmında kılcal çizikler vardır, fotoğraflarını ekledim. Enerjisini bilgisayardan değil kendi adaptöründen alıyor. Kesinlikle kopma, kesilme yapmaz.USB 3.0 bağlantı noktaları, USB 2.0'dan 10 kat daha hızlıdır ve 5Gbps seviyesine kadar aktarım hızları sunar7 veri aktarımı bağlantı noktası sayesinde cihaz değiştirmeye gerek kalmazİki özel 2.4A şarj bağlantısı, her türlü mobil cihaz için gerekli akımı sağlayabilir. Hızlı şarj destekler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 649 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çok Temiz iPhone 12 Mavi 64Gb - 8 ay daha garantili Logitech MX Master 3 Kutulu+Faturalı - 22 ay daha garantisi var Plantronics Blackwire 3225 USB-A UC Skype/Teams Sertifikalı tp-link UH720 2 Hızlı Şarj Portlu USB 3.0 7-Portlu Hub