Şimdi Ara

TR PSN CARD ÇIKTIMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar arkadaşlar acaba TR PSN CARD çıktımı ? yAda nezaman çıkacak bu konu hakkında bilgi almak istiyorum birde istanbul avrupa yakasında SONY store varmı varsa link alabilirimiyim herkese iyi forumlar

• Çıkmadı, çıkacağını da pek sanmıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Çıkmadı, çıkacağını da pek sanmıyorum açıkçası.

o zaman kredi kartı olmadan tr psnden alışveriş yaPamıcakmıyız yakında RED DEAD IN ZOMBİ MODU GELECEK onun için heveslendik tr psn card a

başka türlü nasıl alışveriş yapabiliriz acaba psn storeden tr olarak ?
  • arkadaşlar, ben türkiye psn ye üye oldum.
    ama amerika yada ingiltere psn lerde daha çok içerik var mıdır?
    yoksa tüm herşey aynı mı türkiye psn de?
  • Şuan için fazla icerik yok ama gittikçe gelişiyor yakında diğer ülkeler gibi zengin olacaktir
  • Kredi kartı yoksa bir seçenek daha var,UK PS Store dan PSN kartı alarak indirebilirsin.
  • Bence kendine ait sadece Psn de kullanacağın bir kredi kartı al.Aman ha sıkıştığında kullanim falan deme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 23 Ekim 2010; 21:04:57 >
  • Ne zaman çıkacağı şu an için belli değilmiş.
  • Çıkmadı.Çıkmasına da gerek yok zaten.Kredi kartı ile alışveriş yapabilirsin.
  • Çıkmasına gerek var. Herkes kredi kartı kullanmak zorunda değil. Ayrıca bankalar kredi kartı aidatı, hesap işletim ücreti gibi saçma sapan şeylerden para kesiyor. Bankalara hiç güvenmiyorum.
  • Sony Türkiye açıkladı. Saçma sapan vergilerden dolayı fiyatının uygun olmayacağını, Türkiye'ye maalesef getirmeyeceklerini söylediler.
  • çıkmadı
  • Umarım çıkar.
  • Bir arkadaş da çıkıp ''GittiGidiyordan Best Seller,güvenilir bir satıcıdan UK veya US psn card alabilirsin'' dememiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Sony Türkiye açıkladı. Saçma sapan vergilerden dolayı fiyatının uygun olmayacağını, Türkiye'ye maalesef getirmeyeceklerini söylediler.

TR PSN olduğu gibi TR PSN CARD da çıkar yakında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Bir arkadaş da çıkıp ''GittiGidiyordan Best Seller,güvenilir bir satıcıdan UK veya US psn card alabilirsin'' dememiş..

Adamın zaten kredi yok internet üzerinden alamazsa nerden alıcak ?

Düzeltme : Havaleyi unuttuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 23 Ekim 2010; 22:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

Sony Türkiye açıkladı. Saçma sapan vergilerden dolayı fiyatının uygun olmayacağını, Türkiye'ye maalesef getirmeyeceklerini söylediler.

TR PSN olduğu gibi TR PSN CARD da çıkar yakında..

Belli olmaz ama Sony Türkiye'nin açıklaması bu yönde.
  • kredi kartını al çöz işini =) PSN kart için açıklama gelmedi muhtemelen çıkmayacak açıklama o yöndeydi en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 23 Ekim 2010; 22:53:04 >
  • bende seninle aynı durumudayım fakat bir sanal kart çıkarttırdım ve şu an rahatça kullanıyorum. Daha güvenli. Yükle parayı, sonra kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightSLayer

bende seninle aynı durumudayım fakat bir sanal kart çıkarttırdım ve şu an rahatça kullanıyorum. Daha güvenli. Yükle parayı, sonra kullan

sanal kartı nasıl çıkartcaz kimle irtibate gecmem lazım bırde sanal kart için illa kredi kartı lazımmı sanal karta sadece 20 tl yukleyıp kullana bılırmıym bana 1 yardımcı olurmusun dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.