Şimdi Ara

TRABZON HALKI TERÖRİST AVINA ÇIKTI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
4
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Karadenizde teröristi barındırmazlar.

aynen
  • Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

İşte bu yüzden Karadeniz Bölgesi'nde terörist barınamaz.

• eksik kalsın trabzon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

Ya gerçekten gözlerim yaşardı, ağlıyorum gelişmeleri takip ettikçe, o yöreden insanlarla konuştukça. Helal olsun ya. Sahipsiz değil bu topraklar ?

+sonsuz.Helal olsun valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizli_beyto

ADANADAN TRABZON HALKINA SELAM OLSUN. HELAL TRABZON

Yinemi adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

Orijinalden alıntı: akdenizli_beyto

ADANADAN TRABZON HALKINA SELAM OLSUN. HELAL TRABZON

Yinemi adana

ehe ehe ehe sen ne komiksin ya çok güldüm ehe
  • bdp'liler Trabzon'da miting yapıyorlardı linç olmaktan son anda kurtuldular bir anda binlerce Trabzonlu toplandı emniyete sığındılar halk akşama kadar anca dağıldı.
    Akıllı olsunlar.......

• Konya,Trabzon,Tekirdağ,Çanakkale ve İzmirin çoğu bölgesinde halk yakaladımı dayaktan öldürmeden vereceğine inanmıyorum.
    Benim bildiğim sağlam iller bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

Türkiye'nin en delikanlı insanlarının bulunduğu şehir Trabzon'dur.

O yüzden hep kadınlar çalışır erkekler kahvede oyun oynar.

Nasıl bı dusunce tarzı bu anlamadım.NEE ALAKA yani.en kotu senın lafın dogru dahı olsa kadını mal gıbı evde saklıyan bı toplum deyıl ne kadar farklı dusuncelı ınsanda olsa ekmek yedıgı yere tukuren bı yer degıl senın yaptıgın gıbı yok trabzon yok dıyarbakır dakıler bole demektense turkıyeyı butun olarak goren 1 tanecık tasına bıle tapan bı halk var burada bılmeden konusmayın senın gordugun ınsanlar veya cevren kahvede takılıyor dıye herkesı ole sanma.

Bu benim düşünce tarzım değil gerçekler dostum. Yalansa yalan de. Git çay tarlalarına bak. Bir tane çay toplayan erkek varmı ? Git odun toplayanlara bak. Kütük taşıyan erkek varmı ?

İşte milliyetçilik bu yüzden tehlikeli. İnsanı hatalarını görmekten uzaklaştırdığı için. Bir anda insanı gaza getirdiği için.

Ben deli kanlıyım kem küm. E tamamda kadınları eziyorsun kardeş. Nasıl oluyor bu delikanlılık.

Önce aynanın karşısına geçecek ve kendine bi bakacaksın. Ben çokmu mükemmelimde başkalarını eleştiriyorum diye bi soracaksın önce.

Bu arada en çok tapusuz kaçak yapı yapan millet Trabzonlulardır. Kayıtlarla sabittir bu. İstanbulda mesela en çok kaçak bina Trabzonlulara ait. Buda herhalde milliyetçilik gereği böyle değilmi ?

Senin derdin milliyetçilikle herhalde ama bence fazla kurcalama o kısmı İnsanların yaşam tarzları,örf ve adetleri kendine hastır,ben şimdi doğudaki akraba evliliğini ve berdeli veya toplumdaki görücü usulü evlilikleri örnek veririm hiç çıkamayız işin içinden..

Eğer kadının çay toplaması ve erkeğin kahvede oturması milliyetçilik yüzünden oluyorsa doğudaki kadının ezilmişliği,10-12 çocuk doğurması (üstelik kimisini tarlada doğuruyor) üzerine kuma getirilmesi de mi milliyetçilikten? Demek ki senin dediğin şey toplum yapısı,yetiştirilme tarzı ile alakalı..Ha tabi milliyetçilik adı altında kafatasçılık doğru değil elbette ama Türkiye'de kadın her alanda eziliyor zaten,bu durum Trabzon veya milliyetçilikle alakalı değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

Ne conisi ne rusu pusu kurmasun pusu

Sakın böyle bi konu hakkında ismail türüt gibi faşistlerden alıntı yapmaya çalışma Karadeniz onurlu bir memlekettir,Karadeniz ismail türüt gibi sümüklülerin değil,MAHİR ÇAYAN, CiHAN ALPTEKiN, TERZİ FiKRi, HAKİ KARER, SiNAN KUKUL, FATİH ÖKTÜLMÜŞ, KAZIM KOYUNCU gibi delikanlıların memleketidir...

Hocam malesef o faşistlerin elinde ve ordakiler ismail türüt'ü seviyor

ısmail turut beni ilgilendirmez sakin olun lütfen.

• quote:

artik bicak kemige dayandi

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Trabzonda boş adam yoktur hepsinde en azından 1 tane tüfek kesinlikle vardır.

Trabzonluyum icerde bir adet Altay Silver Yari otomatik av tufegi + yaklasik 40 tane domuz dolmasi ve 30-40 tane sacma fisekleri ve 90-100 yillik Luger (Parabelli derler) cephanesiyle birlikte ve beyler burda 10 komsumuz var Kelesten tut Belcika 14 lusunden Desert Eagle bile var. Adami keseriz buraya terorist gelemez.

• @ keseriz buraya terorist gelemez.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

quote:

O yüzden hep kadınlar çalışır erkekler kahvede oyun oynar.

Nasıl bı dusunce tarzı bu anlamadım.NEE ALAKA yani.en kotu senın lafın dogru dahı olsa kadını mal gıbı evde saklıyan bı toplum deyıl ne kadar farklı dusuncelı ınsanda olsa ekmek yedıgı yere tukuren bı yer degıl senın yaptıgın gıbı yok trabzon yok dıyarbakır dakıler bole demektense turkıyeyı butun olarak goren 1 tanecık tasına bıle tapan bı halk var burada bılmeden konusmayın senın gordugun ınsanlar veya cevren kahvede takılıyor dıye herkesı ole sanma.

Bu benim düşünce tarzım değil gerçekler dostum. Yalansa yalan de. Git çay tarlalarına bak. Bir tane çay toplayan erkek varmı ? Git odun toplayanlara bak. Kütük taşıyan erkek varmı ?

İşte milliyetçilik bu yüzden tehlikeli. İnsanı hatalarını görmekten uzaklaştırdığı için. Bir anda insanı gaza getirdiği için.

Ben deli kanlıyım kem küm. E tamamda kadınları eziyorsun kardeş. Nasıl oluyor bu delikanlılık.

Önce aynanın karşısına geçecek ve kendine bi bakacaksın. Ben çokmu mükemmelimde başkalarını eleştiriyorum diye bi soracaksın önce.

Bu arada en çok tapusuz kaçak yapı yapan millet Trabzonlulardır. Kayıtlarla sabittir bu. İstanbulda mesela en çok kaçak bina Trabzonlulara ait. Buda herhalde milliyetçilik gereği böyle değilmi ?

Ulan sallıyorsun bari destekli salla bu kadar da olmaz sen karadenizi güzel Trabzonumu güneydoğu illeriyle karıştırıyorsun heralde.Ben Trabzonluyum sapına kadar Türk ve milliyetçi bi insanım.Benim babam 60 yaşında hala çay ve fındık bahçesinde çalışır kütük taşır ömründe kahveye gitmemiş adamdır.Ha dediğin gibi kadınları ezen insanlar da yok değil ama onlar türkiyenin hatta dünyanın her yerinde var buralarda da olması doğaldır.Trabzon insanını tanımadan bilmeden bi daha atıp tutma.Bizim için önce vatan sonra da Trabzonsporumuz çok değerlidir.

Trabzon Düzköyde ibretlik olay

Jandarma : operasyon başladı hadi evlerinize...

Köylü : uşağum sen yabancisun buralara sen otur biz hallederuk.

Trabzon Türkiyenin en delikanlı, milliyetçi ve teröre sıfır tolerans gösteren şehridir.Kısacası Trabzonun T'si Türkiyenin T'sidir.

• Faşit oluyoruz ya abi varsın vatan sevdalısıyım diye faşist desinler. buda edirneden şoparlar iş başında
  • Karadeniz'den kolay kolay zararlı adam çıkmaz.

Neden,Ulu Önderimiz tarafından Samsun'da başladı Kurtuluş Harekatı?Neden ilk genelge Havza'da yayınlandı?

Yine bir diğer efsane komutanımız,Pkk'nın korkulu rüyası ve leş serme ordinaryusü Osman Pamukoğlu da Sinop'ludur.
  • @ Bizim için önce vatan sonra da Trabzonsporumuz çok değerlidir.

• trabzonlu tanıdığımın son şehit olayından sonra anektodur. beyinleri farklı çalışsa da seviyorum karadenizlileri.

Trabzon Düzköy'de Ibretlik olay;
    Jandarma : Operasyon basladi evinize gidin...
    Köylü: Usagum sen yapancisun veya yenisun buralara ... Hele sen otur bakayum biz hallederuk... DAHA ÖLMEDUK UŞAĞUM.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.