Şimdi Ara

TRABZON HALKI TERÖRİST AVINA ÇIKTI ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
4
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Bırakın allah aşkına kaç yıldır doğuda gönüllü koruculuk yapan yaparken şehit olan adamları kimse övmüyorda 40yılda bir böyle olay gören trabzonu övüyorsunuz.Sanki cepheye savaşmaya gidiyorlar.

40 yılda bir olur çünkü Karadeniz insanı adamdır. oraya teröristi sokmaz. Girenin de ne olduğu ortada. Dikkat edin yıllardır Karadeniz bölgesinde ufak tefek olaylar olur ama cevabını devletten önce halk verir. Kavrayamadığınız nokta bu. Kimisi ölen teröristin cesedini isteyip törenle uğurlarken, karadeniz insanı adamı öldürür, cesedi denize atar yine de vermez.

Siz doğu hakkında ne biliyorsunuz?Trabzon'da çoğu insanın silahı var.Oradaki terörist olayları ve potansiyeli g.doğudakinin binde biri olamaz.Doğudaki Türk halkına sor bakalım kaçı pkk yı destekliyor.Size televizyonlarda anlatılan "100 binlerce gösterici" durumu yok doğuda.Gördükleriniz en fazla 1000 kişilik gruplar.Pkk silah zoruyla dağa insan kaçırsın, halka her türlü baskıyı ve eziyeti yapsın sonra o halkan direniş bekle.Şaka mısınız siz?Rambo mu bu halk?Devletin koruması olmadan ne yapacak oradaki halk?Doğuya gidin insanlara bakın.Vatan sevgisinde senden benden daha iyidirler.

Türkiye topraklarının her köşesinde yaşayan her Türk vatandaşı aynı ölçüde vatanını sever.Eğer karadeniz üzerinde de dünyanın en güçlü devletlerinin planları olsaydı o zaman kıyaslama yapardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 27 Haziran 2012; 20:36:20 >

• Önce vatan sonra Trabzonspor..Bunlar için canımızı veririz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

Faşit oluyoruz ya abi varsın vatan sevdalısıyım diye faşist desinler. buda edirneden şoparlar iş başında

• quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Önce vatan sonra Trabzonspor..Bunlar için canımızı veririz..

senin babanin ismi huseyin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Bırakın allah aşkına kaç yıldır doğuda gönüllü koruculuk yapan yaparken şehit olan adamları kimse övmüyorda 40yılda bir böyle olay gören trabzonu övüyorsunuz.Sanki cepheye savaşmaya gidiyorlar.

Ne yalan söliim amcamım biri "A*ina kodumun o**spisu!" dediğin de koptum.

• Helal olsun TRABZON'A
  • Seviyorum yaşadığım şehri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Senin derdin milliyetçilikle herhalde ama bence fazla kurcalama o kısmı İnsanların yaşam tarzları,örf ve adetleri kendine hastır,ben şimdi doğudaki akraba evliliğini ve berdeli veya toplumdaki görücü usulü evlilikleri örnek veririm hiç çıkamayız işin içinden..

Eğer kadının çay toplaması ve erkeğin kahvede oturması milliyetçilik yüzünden oluyorsa doğudaki kadının ezilmişliği,10-12 çocuk doğurması (üstelik kimisini tarlada doğuruyor) üzerine kuma getirilmesi de mi milliyetçilikten? Demek ki senin dediğin şey toplum yapısı,yetiştirilme tarzı ile alakalı..Ha tabi milliyetçilik adı altında kafatasçılık doğru değil elbette ama Türkiye'de kadın her alanda eziliyor zaten,bu durum Trabzon veya milliyetçilikle alakalı değil..

Ooooooo sağlam oturtma yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

İşte bu yüzden Karadeniz Bölgesi'nde terörist barınamaz.

+1 aynen Karadenizliler güzel,iyi insanlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzimliBirisi -- 27 Haziran 2012; 21:05:45 >
  • Trabzon terör illeti yüzünden çok şehit vermiş bir ilimiz.. İnşallah hainleri bulurlar

• quote:

Doğudakilere bir kuruş para verme ertesi gün askere silah doğrultur..Hakkari'de askerlik yaptığım sırada yoltiminde bir korucuya rastlamıştım aynen söylediği şuydu gündüz asker olarak yanımdasın ya gece gece ben kime emanetim dedi ve tabik teröriste yardım edeceğim diye ekledi.
  • quote:

quote:

Bu videoyu Forumdaki sempatizanlar izlesin.
    Özellikle beni Mersin tarsusa Çağıran @rd@
    Ve "doğuda bu konuştuklarının aynısını konuşsan dayaktan öldürürler."diyen achilles 97 nickli 15 yaşındaki ergenliğe yeni girmiş velet.
    İbret alın !

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Çılgın Doğuyor

quote:

Belirteyim karadenizliler türktür.Kafkas türkleridir.Bazıları karadenizlilere türk demiyor o yüzden demek istedim yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

quote:

quote:

Belirteyim karadenizliler türktür.Kafkas türkleridir.Bazıları karadenizlilere türk demiyor o yüzden demek istedim yanlış anlaşılmasın.

Ahıska Türkleri değil miydi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR.

quote:

quote:

hamsi beyinliler , o grup pkklı değil. o grubun ismi tayad biraz araaştırın öğrenin cahil faşistler.

edit imla

Akşam yemeğinde yürek mi yedin sen ?

• HAZIRLIKLAR TAMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muavinkonsolos -- 27 Haziran 2012; 20:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

quote:

quote:

Ahıska Türkleri değil miydi hocam ?

Ahıska değil.En azından biz değiliz.Ahıskalı arkadaşlar var Azerbaycan'dan.En azından lazlar kafkasyadan gelme türklerdir.Kıpçaklar vs onlarıda katabiliriz.Hepsi türk soyudur

• quote:

quote:

quote:

hamsi beyinliler , o grup pkklı değil. o grubun ismi tayad biraz araaştırın öğrenin cahil faşistler.

edit imla

laflara bak hakaret etmeden 2 kelimeyi bi araya getirip konuşabilir misin acaba? çok şeyler söylemek isterdim sana ama ben ne söylersem söylim sen beyinsiz olduğun için anlamicaksın o yüzden gereksiz yere banlanmaya gerek yok.

• 1- Samsun
    2- Trabzon
    3- Aydın
    4- İzmir

Açık ara Türkiye'nin en milliyetçi illeri.
    O açıdan haberi görünce şaşırmadım, terör falan barınamaz buralarda; adamın g...tünden kan alırlar kan
  • quote:

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=i-xBO99O5z8

edit imla

Farketmez, tayadlılara da olur Tayakadınlılara da.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.