Şimdi Ara

Trabzonspor Şampiyonlar Liginde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten Trabzon böyle bir durumda Şampiyonlar ligine katılabilir. Başka türlü mümkün değil. Böyle federasyona böyle şampiyon.
  • tabi yaa tühh başkanla kouşalımda 3-5 şike ayarlasın zaten neceremiyor sizin gibi profesyonel değil. Şike ayarlasında şampiyonlar ligni hakedelim. Size göre şikeyle uğraş manyalar hak etmiyorya :))))
  • ne adamlarsınız yaa telefın kayıtlarına aiz ydırımın fedarasyondn kendi istediği hakemi ayarlama konjşmları düşmedimi? Googleye yax sana tüm scr sini versin. Medyayı sadece ligtvden takip etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

ne adamlarsınız yaa telefın kayıtlarına aiz ydırımın fedarasyondn kendi istediği hakemi ayarlama konjşmları düşmedimi? Googleye yax sana tüm scr sini versin. Medyayı sadece ligtvden takip etmeyin...

Şu zırt pırt kesilip montaj haline getirilen konuşmalardan mı bahsediyorsunuz. Ha evet. Onu ben de yapıyorum. Değişik kayıtları bir araya getirip komik konuşmalar yapıyorum. Millet çok gülüyor youtubede.
  • millet istediğini yapıp gülsün...

eğer 30 kişi hapisteyse ve bazılarının fenerbahçe ile doğrudan ve diğer çoğunun fenerbahçe ile dolaylı alakası varsa demek ki gerçekten bir suç var ortada...

1-2 bilemedin 3 kişiyi haksız yere içeri alırlar...30 kişiyi aynı anda değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Şu zırt pırt kesilip montaj haline getirilen konuşmalardan mı bahsediyorsunuz. Ha evet. Onu ben de yapıyorum. Değişik kayıtları bir araya getirip komik konuşmalar yapıyorum. Millet çok gülüyor youtubede.

süpersin arkadaşım... ne yazık ki hala gözleriyle görmeden bazı şeylere inanan insanlarımız var...
  • bizim kontenjandan katildi fln diyosunuzda trabzon icin, sanki 20 puan farkla sampiyon oldunuz 2 li averajla sampiyon oldunuz ayni puandasiniz hasbel kadel yarim puan kaybetseniz ztn sampiyon trabzondu. sampiyonlar ligi trabzona gokten inmis gibi davranmayin, hepimize yakisan trabzonu ve tum turk takimlarini desteklemektir avrupada.
  • tabi ki tüm Türk takımlarını ülke dışında destekleriz,kazanmalarını isteriz ama uefanın sıfır tolerans diye feneri almayıp,aynı soruşturmada ismi geçen ve başkanının yurt dışı yasağı bulunan(uefa karar aldığında başkanın daha yasağı sürüyordu.) takımı almaları akıllara değişik sorular getiriyor.
  • Adalet yerini buldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.