Şimdi Ara

Trade Hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Hero onlineda NewKralll adındaki bir kişi Trade Hack yapıyor Pahalı bir itemi size ucuz Fiyattan satmak istiyor bana önerdigi +6 vio %24 sar idi karsılıgında ise +4 vio blademi ve 60m istedi
    ama birsekilde trade size gelmeden trade'i iptal ediyor ama siz tradede hala +6 Vio Blade'i goruyorsunuz
    Ve kendi itemlerinizi koyup OK lediginizde Sizin itemler gidiyor ama siz hic birsey almıyosunuz

Bu Forum Aracılıgı ile herkese ulasmak istedim NewKrall adındaki kişi ile trade yapmayın

İyi Gunler

Trade Hack

• wayy bende bugün hack yedim a......
    +5 vio axe i trade yapıcaktım karşılığında 80 lvl at koymuştum ok dediğimde herşey yıkıldı
    p ile başlıyodu adı siz bari oyuna gelmeyin
  • Evet arkadasım benide TTnetmi korudu ne tam trade yaparken baglamtı koptu dusutm tekrar oyun agirdigimde adamı bulamadım bir kac arakadasa sordum allahtan dusmusun yolsa seni soyackmıs dedi
    Bu adamın sabıkası cokmus NewKralll
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3Z4RC1

wayy bende bugün hack yedim a......
    +5 vio axe i trade yapıcaktım karşılığında 80 lvl at koymuştum ok dediğimde herşey yıkıldı
    p ile başlıyodu adı siz bari oyuna gelmeyin

dedigin adam piercingeyes00 benide hackledi şerefsiz herif

ard arda trade atarak oluo bu olay galiba biri size ard arda trade atarsa iptal edip kacın :D

• sultansof.... bilmem ne clanı bunu yapıyor dikkat edin,banada yapmaya çalışmışlardı benim clanım uyardı onlar hakkında
  • abicim adını hatırlamıyorum ama biri beni de iyi kekledi 55 level at yapmıstım ne güzel
    spirit spire de 70 level üstünde biriydi türktü ayrıca

atı ver sana bunu vereyim dedi bi baktım 100 level kaplan

üstüne kac para istiyon dedim ki o zamanlar 70-80m vardı allah'tan para istemez dedi de parayı yırttım

100 level kaplana adam 55 level atı vercek die sevindim bi de üstüne
    trade bittikten sonra bi baktım kaplan kasada yok... at gitti yani...

adam da tabii charm of return e bastı gitti....

üzerine bir bardak soğuk su içtim hepsi bu
  • o yöntem çok kolay ya hala nasıl yiyorsunuz -.-. bana ilk yaptıklarında çok şaşırdım çünkü bunu bulan bir türk idi.. sonra arkadaşlarla toplandık ve bizde keşfettik gayet basit bişey. yemeyin böyle basit numaraları

olay şundan ibaret değerli itemi koyduğunuz kareye hemen ardından başka item koyuyorsunuz üst üste geliyor onlar. sonra tradeyi kapatıyor adam tekrar trade attığında orda item gözüküyor... gerisi de gayet basit adam gördüğü için parayı atıyor.

sonrada bir relog yapıyorsunuz item de kurbanın itemide sizin kasanızda

bu adi yöntemi bulana kadar göbeğimiz çatladı ama başardık

Şerefsiz ilk bulan türk oyuncusunun 5-6 000 000 000'ı vardı 1-2 ay önce şimdi 10 000 000 000 olmuştur heraldi

yöntemi oyunu bırakan biri olarak bilin diye anlattım. eğer full güvenlik istiyorsanız şüphelendiğiniz an tradeyti kapatın bi daha tradeleyin ve itemi farklı yere koy diyin. tabi yapamıyacak sizde bb diyip yollarsınız>

iyi oyunlar

• way anasını yaw
    bi denemk lazım arkadaslarla yanyana gelip....
    bilgi için tesekkürler "OldStyle" eger bu iş tutarsa bundan sonra hiç bir Allah'ın kuluyla trade yapmam yaw....
  • parası olan zaten trade dümenini yemez.shop kurdurur :) yanaşmıyorsa ya parası yoktur item takasında para koyup almaya ya da dolandırıcıdır.bende zaten bug var mecburen shop kurduruyorum :)
    ama herkesi dolandırıcı kabul etmemek lazım.param yetmediği zaman özellikle bu gevurların bazısı direk diyo kolpa yapmam ben falan diye. 1 gold'tan satışa koyup veriyor itemini,aynı şekilde ben de 1 gold ile satışa koyup item takası yapıyorum ama işte Türk'ün Türk'e yaptığını başka kimse yapmaz,gevur bile adam oldu.bizimkiler hala dalavere peşinde.
  • en garanti olani pazar actiracan ordan alacan malzemeyi pazar acmiyorsa bilinki trade hack yapmak istiyor. bana da cok denediler ama cok sukur kanmadim hic birinde
  • bişi değil

ama alışverişlerin hepsi parayı al itemi götür olmuyor item takasları, para + item takasları oluyor bunların önüne geçmenin tek yolu var.. shop da değil..

Trade açcak koycak önce adam itemi sonra kapatcaksınız, Change the location of item diyin(itemin yerini değiştir) tekrar trade atcaksınız

item aynı yerde duruyorsa koşarak uzaklaşcaksınız her ne kadar +5 violet axenin sanalını bile 20me almak tatlıyken :P

Bide bu işi genelde yan charlarıyla yapıyor ve gerzek türk arkadaşlar içinde turk geçen veya sonunda TR olan nicklerle bu işi yapıp beni kudurtuyorlar..

adımızı çıkardılar herkez bizi şerefsiz biliyor sayelerinde..

bide bi gerzek vardı ben sövmüştüm türk kelimesi geçiyor adında diye adam bu defa KingofING adlı bi nickle ortaya çıktı

sayelerinde türküm diyince insanlar koşarak uzaklaşmaya başladılar..

E pesssss diyerek oyunu bıraktım tamamen..

Kolay Gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mary Jane -- 1 Ocak 2008; 15:57:08 >

• eheh benimde 1 yıl önce başıma gelmişti daha fixlememişlerse bu oyun oynanmaz. aslında bu oyun zaten oynanmaz cabal varken.
  • Bence 2moons varken
  • ya arkadaşlar 2 tane newkral var biri axe dieri blade hırsız olan hangisi 2 sidemi yoksa ?
  • newkralll ismi o scammerdir--- diğeri newkrall axe ci olan deil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alastiss

way anasını yaw
    bi denemk lazım arkadaslarla yanyana gelip....
    bilgi için tesekkürler "OldStyle" eger bu iş tutarsa bundan sonra hiç bir Allah'ın kuluyla trade yapmam yaw....

Aynen kimseyle trade felan yapmicam artık
  • Ya bu insanlar neden hala dAha scamm lanıolar anLamıyorum o kadar basit bişi ki siz once adamın koydugu iteme bakın üzerine başka iştem attığını gorun ondan sonra Shout tan

HEyyyyyyy ........... ScammeR Dont trade Him He's scammer !!! die bağırın
  • peki trade hack yapanların bi isimlerini liste olarak verebilirmisiniz?bide piercingeyes00 ben bu adamı tanıyorum bana hiç bişe yapmadı acaba ismine sinir olan oyuncularamı yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absinthe1912 -- 17 Ocak 2008; 19:37:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.