trade hack dıe bi şey varmı silkroad bilen pm atabilirmi gereksiz bir topik değildir sanırım yinede kusura bakmayın
yok anam yok kahretsinki yok knight oyna sen
one yauwww .SAdece sro da trade patlatma var onuda biliyosundur herlade :D
ya adam soruo belkı ona karsı onlemını almak ıcın bu arada bır arkadasımız orda trade yı kervan bakımından anlamıs Trace yanı karsındakı player a bısey vererk alısverıs Neyse bende zamanında duydum oyle yok trade ile Yok stall acınca fln ama yınede onlemımı alıyorum Sende dıkkat et onlat trace atınca almıyorum verıcegı bısrsey varsa stalla koysun kardesım
eet bu aralar böle önlemler almak lasım bende oyuna girsem bende alcamda:P Oyun kafayı yedi zaten eskiden ne güsel oyun bomboştu şimdi.....
Ben böle bi şey duymuştum bi ara ama tam emin deilim genede önlemimi alıom bence sizde alın.
Arkadasımı ole hacklemısler onun ıddasına gore hıc yoktan charı gıtmıs En son oyunda bırısınden sılah almıs sonra oyundan cıkmıs Aksam eve gelınce gırmıs IPw emaıl fln yanlıs olmuyor kesın o traceden fln dedı ama tam olarak bılmıyorum ıste
exhange den hacklemişlerdir:
ah bi bilsem öle hackleniomu hacklendim bnde ama nası paranoyaklığım tuttu nerden hacklediler diye ordanda olabilir
BEN COK YAPTIM EZİKKEN SCAMAER-- DOLANDIRICI- LIK
quote:
Orjinalden alıntı: GlavieMaster**
ORADA KOSKOCA KNİGHT ONLİNE BÖLÜMÜ VAR HALA ŞAŞIRIONUS NEREYE TOPİK ACICAGINIZI AKLINIZ GÜCÜNÜZ İPNELİKTE BE YAA
YOK TRADE HACKMİŞ DAHA NELER OLSA NAPICAN MİLLETİMİ KEKLİCEN
NO ARGO
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme