< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trafik kazası
-
-
Geçmiş olsun öncelikle.
Sanayideki ustanın karşı tarafın sigortası ile anlaşması varsa ödemesini direkt ondan alır. Anlaşması yoksa parayı sizden alır veya tercihen paranın karşı tarafın sigortası tarafından size gönderilmesini bekleyip o şekilde sizden alır. Parçayı sigorta firması gönderiyorsa sadece işçilik ücreti kalır zaten. O fiyatı da sigorta firması belirliyor zaten.
Daha önce o bölgeden hasarı olunca değer kaybı alınamıyor.
-
Çok teşekkür ederim. Peki hasar kaydı tramerime ne zaman yansır? Hangi parçaların değişeceği vb. Bilgiyi kim belirler usta mı yoksa sigorta mı? Usta sigortadan bekliyoruz dedi çünkü. Ve son olarak süreci onlıne takip edebileceğim bir yer var mı? Bilginiz var ise cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler 🤗
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi parçanın değişip, onarılacağını sigorta eksperi belirler. Online olarak takip edeceğiniz bir yer yok malesef. Hasar kaydının tramere yansıması için dosyanın kapanması gerekir. Dosya kapandıktan sonra e-devlet üzerinde araç bilgilerinizin olduğu bölümden sigorta ve kasko sekmesinden hasar kaydınızı görebilirsiniz.
-
Tamamdır çok teşekkür ederim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun...
Kaza durumlarında tamir için seçilen yerin sigorta şirketleri ile anlaşması olup olmaması eksper atamasında, parçaların tedarik ve tamir sürecinde önemli faktör.Bazı durumlarda kasko üzerinden işlemlerin başlatılması tamir sürecini daha da hızlandırabiliyor.
Değer kaybı talep başvurusu işlemler bittikten sonra olacak diye biliyorum.
Yaklaşık 7 yıl önceki yine kusurumun olmadığı bir kazada aracımın tamiri yetkili serviste kasko üzerinden başlatıldı ve ben hiç bir ödeme vs durumu ile ilgilenmemiştim.
Önceki gün park halinde benim araca da çarptıklarından benim de başımda benzer durum var.Ptesi edevletten polis tutanağını alıp bir özel servise tamir için bıraktım. Aracım kaskolu olduğu için işlemler kasko üzerinden yapılıp kasko şirketi tarafından karşı sigortaya rücu edecek.
Axa sigorta online işlemlere girip dosya takip sayfası var.Ben oradan takip edebiliyorum.
Tamir sonunda sigorta tarafından hasar bedeli benim hesap üzerinden mi yoksa doğrudan servise mi yapılacak o konuda kesin bilgim yok.
-
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ödeme sigorta ve Servis anlaşmalı ise servise yapılıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ehliyetsizlikten ceza yiyen ehliyet alabilir mi
- kış lastiği kaç derecede takılır
- ceza tutanağı seri / sıra no alanı 10 karakter uzunluğunda olmalıdır
- anadolu yakası araba kullanma yerleri
- sıfır araç geçici ruhsat süresi doldu ne yapmalıyım
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X