< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekeli05 -- 25 Ağustos 2022; 1:49:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trafik kazası suc kimde acil yardımm!!
-
-
Pek uygulanmayan bir kural ama kavşağa geri geri girilmez.
-
Burda kusur kıme bulurlar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri gelen araç kusurlu. Gerekirse yardım alıp (yolu kontrol edecek biri) öyle manevra yapmalıydı. Tabi sokağın ters yön olmadığını var sayıyorum. Ters yönden girdiyseniz kusur size çıkar.
Geri gelen araba kusurlu. Siz normal yolunuzdasınız, kabahat diğer araçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sokak ters yön değildi
Geçmiş olsun.
Suç %100 geri gelirken çarpan araç sürücüsünde.
-
Birebir aynısı benim başıma geldi. Hanım park halinde geri gelirken sokağa girmekte olan araca çarptı. Kusuru kabul edip ona göre tutanak tuttuk.
Kırmızı araç kusurlu olmalı.
-
o beyaz clio aynısı bende vardı,3 4 sene önce sattım,şimdi doblo var 1 6..
clio az masraf cıkatmadı bana.. bu arabaların kronik sorunlarıyla gencliğim cürüdü arkadaş daha havuzlu villa verseler..
fransız arabasına binmem ben..
ama şaka maka bir yana az yakıyor,bide rampada geleni geçeni tokatlıyordu,keçi gibi tırmanıyordu,1 5 motor hakkını veriyordu..
-
Adam ne sormuş siz ne yanıt vermişsiniz.
Kusur kırmızı araca verilir
hocam dün alkolü fazla kaçırmışım kusura bakmayın aptalca hareketlerim olabiliyor istemsiz..
zaten bende clio yu suclamadım,duran arabaya çarpanda bir zahmet direksiyona oturmasın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrumidh2000 -- 21 Eylül 2022; 14:24:44 > -
Ne oldu durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X