|
Bildirim
|
Adamlar paylaş kazan ile milyonlarca lira dağıttı, trendyola laf söyleyen çarpılır. Millet eskiden birşey alacaksa ilk n11'e bakardı, artık trendyola bakıyor, domine ettiler piyasayı.
|
Evlere şenlik çekiniz var
Bizim de onda gözümüz var Belki biraz da üyeliğimiz var kullanmaya gelecez vallahi. peeeeh... şarkı sözleri de tırt zaten www.tırtingenyol.com |
yeni hesaplara devamlı 75/25
visa 100/40 uzun süredir alışveriş yapılmayan hesaplara 100/30-50/25-75/25 bayramda 300/100 - 100/50 ayda bir paylaş kazan ile 100 tl bu oranda kupon veren, para dağıtan başka site yok türkiye'de şu an. |
Ağırlıklı sahte ürünler satılıyor.
Sipariş iptal etme diye bir şey yok. Olumsuz yorumlar asla yayınlanmıyor, her şey 4,5 veya 5 yıldızlı. 100/40 kupon harici asla kullanmayacağım site. |
Onu da eline yüzüne bulaştırdı beceriksiz aptal site millete 4 yatırdı 50+ yapmamıza rağmen yatırmadı bana ve bir çok arkadaşımıza.
|
Millet birsuru sayıyor yok 100e 50 yok 50ye 90 yok yok 10a 30. Yahu bu kuponları ben niye hiç göremiyorum? Şu yorumları görünce acaba bunlar trendyol çalışanı mı diye düşünüyorum. Evde 4 kişiyiz. Hadi bana gelmedi ya otekilere?Üstelik sahte ürünleriyle harbiden copyol. Bosversenize.
![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 21 Eylül 2020; 0:48:19 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|