Şimdi Ara

Triger değişiminden so

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi Günler Kolay Gelsin. Aracım 2008 Model GOLF 5 1.6 +LPG
    *
    Aracımın TRİGER SETİNİ Değiştirdim + Devirdaim Pompası ile beraber
    *
    Ondan Sonra Olanlar*
    1-Araçta çekiş sorunu yaşadım sanki biri arabayı arkadan çekiyormuş gibi zorlanıyordu,sonra LPG Ayarı yaptırdım dediki bunun ayarları çok açık kim açtı bu kadar dedi ve ben sadece oraya gaz ayarı yaptırdığım yer ? Gaz ayarından sonra aracın çekişi düzeldi ama gene için rahat değil sanki aracım değişti gibi geliyor bana.

2- Aracımda 2. Viteste ve 3. Vites 2bin Devirde sürekli hareket ederken farkedilen Ben sağ köşede duyuyorum sanki Pervane sesi gibi 'TIR TIR TIR' duyuyorum

Sonra Ustaya tekrardan gittim Dedim SENTE Ayarı mı tutmadı felan dedim bakalım hemen dediler ama ben takmadan 3 kere kontrol edip öyle taktım dedi ama genede bakalım dedi sonra sağ taraftan kaldırdılar TRİGER KAYIŞININ OLDUĞU Kapağı söktüler sadece yanda gözüken tekeri çevirip çevirip baktılar düzgün dediler ben hala tatmin olmadım düşük dedim sonra Hem PC'ye bağladı hemde Sürüşe çıktık 2 usta birde ben PC'de hiç bir hata gözükmüyor gayet normal dedi ama onlara bir türlü o sesi duyurtamadım arada geliyor bende tam o sesi duyamıyorum bazen ama yeri yakaladım sizce neden olabilir ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• muhtemelen sente ayarı tutmamıştır. aracı sert kullanmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.