Us Psn 14.99 $ rahat olum bizde de maksimum 35 tl olur. Ama ben 29.90 bekliyorum fiyatı. Ne zaman guncelleniyo bu tr Psn bilen var mı? Amerikalılar coktan oynamaya başladı oyunu yahu :)
Oyunu PC de bitirdim. Şunu söyleyebilirim. Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan birisi. Yani oyun oyun içindir diyenlere göre yapılmış. bir el Call of Duty attıktan sonra dinlenmek için oynuyorum. Eskiden hastasıydık böyle platform oyunlarının. off off
Benim notun 95/100
amrika psn e bugün çıkmış, ancak avrupa psn e yıl sonuna sarkabilir demişler. oyun sitelerinde yazıyor. hay allahım ya 40 yılda bir oyun bekliyorum, çımamak için direniyor umarım çıkar bugün..
oyun çıkmayacak galiba arkadaşlar. oyunun sitesinde çıkış tarihleri şu şekilde;
PC & Mac (released on 7 December 2011) XBLA worldwide (to be released on 21 December 2011) PSN NA (to be released on 20 December 2011) PSN EU (TBD 2011) Linux (2012)
Gerçi psn de güncellenmedi, hala umut var ama az. bari demolar falan gelse.
us psn den almanın yolu var mı acaba? kredi kartını kabul eder mi? öyleyse tr psn için beklemenin bi luzümu yok.
çok güzel duruyor oyun. ilkini de oynamamıştım. eskiden blizzard ın lost vikings diye bir oyunu vardı mantık onun aynısı sanırım:D
Avrupa çıkışı patladı maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
Avrupa çıkışı patladı maalesef.
Güncellendi mi store ?
us psn den almaya çalıştım ama hata veriyor. çok bekledim bu oyunu hala bekletiyorlar yahu. hayır us psn e çıkmasa neyse diyeceğim toplu ertelenmiş.
Ama us'a çıkıp tr'ye çıkmaması ne demek ya. hayret bişey
yarın gelir bu oyun tr psn e
bölümsonucanavarına göre yapımcı açıklama yapmış özür dilemiş, bizde bilmiyoruz ne zaman gelecek falan demiş. Anasını satiyim bizde adamlara para kazandıralım diye beklliyoruz. hayret bi olay ya, protesto edip almayacaksın anasını satayım.
Acaba dil seçenekleriyle ilgili bir şey olabilir mi ki? Hani Türkçe gibi dilleri eklemek için bekletiliyor olabilir mi? Sonuçta Amerika'da tek dil var.
Rayman: Origins oyununda online co-op yok! Sadece Local(yani aynı ps3 üzerinden 4 kişiye kadar) co-op oynanabiliyor.
Oyun sadece TR psnde ertelenmedi arkadaşlar EU yani avrupa psnlerin hiçbirinden indirilemiyor. Tabi amerikada yayınlanıp avrupada yayınlanmaması da ayrı bir konu. Güncelleme geldimi acaba belki güncellemeden sonra koyarlar?
Demo US PSN de
Umarım Mortal Kombat Arcade Kollection'a benzemez.. 2-3 ay bekletmez
Niye çıkmadı anlayamadım. Önümüzde ki hafta çıkar inşallah.
arkadaşlar beraber almak isteyen varsa ben de varım +1
demosunu bitirdim, çok tatlı bi oyun gerçekten, Türk psn e gelse de alsak
Oyunu çok övüyorlar denemek lazım
Avrupa PSN de gecikeceği söylenmişti zaten. Yeni yıla kalabilirmiş.
Az önce demosunu oynadım tek kelimeyle mükemmel. Gerek oynanabilirlik, gerekse grafik tasarım ve sesler harikaydı çok hoşuma gitti ancak gel gelelim TR PSN'e hala gelmedi.