Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyunu çok övüyorlar denemek lazım

Live'dan al kanka ne olacak. Benim yerimede oyna. Bu arada Live'dan msj attım, bak bakalım. :)
  • Bakalım bu hafta çıkacak mı? hevesim kırıldı psn e gecikince
  • Amerikan store'da mevcut alabilirsiniz. Bu arada ne ilginctir ki Oddworld: Stranger's Wrath gibi bir saheserden bahseden yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Amerikan store'da mevcut alabilirsiniz. Bu arada ne ilginctir ki Oddworld: Stranger's Wrath gibi bir saheserden bahseden yok

bende epeydir alayımmı almıyayım mı diye duşunuyorum cok merak ettigim bir yapım aslında nasıl guzel mi?Garfikler filan nasıl
  • quote:

Amerikan store'da mevcut alabilirsiniz. Bu arada ne ilginctir ki Oddworld: Stranger's Wrath gibi bir saheserden bahseden yok

american psn store dan alınamıyor diye biliyorum. kredi kartı problemi çıkıyormuş. deneyip alamayanlar var. yanlış mı biliyorum?
  • Hangi oyundan bahsediyoruz? =)

Trine 2 de, Oddworld de mukemmel oyunlar. Oddworld eski bir oyunun HD hale getirilmis hali, bunu goz onunde bulundurun alirken. Onceki Oddworld oyunlarini da oynadiysaniz, dunyasini az cok biliyorsaniz, alacaginiz keyif katlanacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

quote:

american psn store dan alınamıyor diye biliyorum. kredi kartı problemi çıkıyormuş. deneyip alamayanlar var. yanlış mı biliyorum?

Ben bir cok alisverisimi PSN kartlariyla yaptigim icin problem olmuyor.
  • quote:

Hangi oyundan bahsediyoruz? =)

Trine 2 de, Oddworld de mukemmel oyunlar. Oddworld eski bir oyunun HD hale getirilmis hali, bunu goz onunde bulundurun alirken. Onceki Oddworld oyunlarini da oynadiysaniz, dunyasini az cok biliyorsaniz, alacaginiz keyif katlanacaktir.

eski oddworld ler 2 boyutlu idi bu ise 3 boyutlu grafikler ne alemdedir diye duşunuyorum birde o 2 boyutun atmosferi bozulmuşmudur diye duşunuyorum.Trine 2 psn turliyeye ne zaman gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Hangi oyundan bahsediyoruz? =)

eski oddworld ler 2 boyutlu idi bu ise 3 boyutlu grafikler ne alemdedir diye duşunuyorum birde o 2 boyutun atmosferi bozulmuşmudur diye duşunuyorum.Trine 2 psn turliyeye ne zaman gelecek?

Eski Oddworld'ler dedigin Abe's Odyssee ve Abe's Exodus bu oyundan farkli; Stranger's Wrath sadece ilk Xbox'a cikmisti ve cok begenilmisti, oyun FPS platform tarzinda ve cok eglenceli.

• Konsolüssü incelemesi
    http://www.konsolussu.com/2011/12/trine-2-video-inceleme/

Merlininkazanı incelemesi
    http://www.merlininkazani.com/Trine_2-oyun_videoinceleme-47304p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 27 Aralık 2011; 21:09:29 >
  • tr psn e geldiğinde almak isteyen olursa kesinlikle alabiliriz ortak olarak. İlkinden çok daha güzel ve oturmuş görünüyor oyun. Birde 11 altın trophysi var diye gördüm alınması için ayrı bir neden daha :)
  • trine 2 ne alemde arkadaşlar? işteyim psn e bakamıyorum. Çıkarsa haber ederseniz sevinirim.
  • US PSN hangi bankanın kredi kartlarını kabul ediyor? Bilen var mı? Ya da US PSN den oyun almamızın yolu nedir?
  • oyun avrupalı ancak avrupa dışındaki her yerde çıktı , avrupada halen çıkmadı.
    üstelik frozenbyte yılbaşına sarkabilir demişti şu an nezaman çıkacağını bizde bilmiyoruz diyorlar.
    bu hafta da yalan olacak gibi.
    şeytan diyor idir pc de oyna..
  • Sanki böyle bir gecikme payday:the heistde de olmuştu. Amerikada çıkmış Avrupada 2-3 hafta geç çıkmıştı geç çıkmasının nedeni olarakta Avrupadaki oyuncular için dil seçeneklerinin hazırlanmasıydı. Bu hafta veya önümüzdeki hafta gelir artık umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

US PSN hangi bankanın kredi kartlarını kabul ediyor? Bilen var mı? Ya da US PSN den oyun almamızın yolu nedir?

Kredi kartı ile PSN Card satan yerlerden 10 veya 20 dolarlık kart alıp US hesaptan redeem ederek oyunu alabilirsiniz.
  • Hala gelmedi değil mi Avrupa bölgesine. Üstelik Steam Türkçe dil yamasını da yayımlamış..
  • Hala bir haber yok beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Hala gelmedi değil mi Avrupa bölgesine. Üstelik Steam Türkçe dil yamasını da yayımlamış..

Ne yani türkçe mi gelecek psn'ye şimdi bu oyun.Eğer öyleyse oleeeey diyorum başka bişey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Orijinalden alıntı: nlp

Hala gelmedi değil mi Avrupa bölgesine. Üstelik Steam Türkçe dil yamasını da yayımlamış..

Ne yani türkçe mi gelecek psn'ye şimdi bu oyun.Eğer öyleyse oleeeey diyorum başka bişey demiyorum.

Kesin bir bilgi yok ne Starhawk için ne de Trine 2 için.

Eskiden Studios 23 açıklardı ama artık onlardan da ses çıkmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.