Şimdi Ara

TRINE 2 (Ana Konu) ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe gelirse süper olacak. GTA 5 de türkçe olsun.
  • Turkiye Store'a geldigi anda almak istiyorum, kardeslik arayan
  • Kardeşlik varda oyun yok.
  • Hem görsel hem de oyun anlayışı açısından Trine 2 son dönemin en iyi arcade oyunlarından birisi. XBLA ve Amerikalı PSN kullanıcılarının çoktan tadına baktığı oyun, dağıtımcı Atlus ve yapımcı Frozenbyte arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu Avrupalı PSN kullanıcıları için halen gelebilmiş değil.

Durum hakkında açıklama yapan taraflar, bu gecikmeden ötürü Avrupalı PSN kullanıcılarından özür dileyerek en kısa sürede oyunun dijital markette yer etmesi için çalıştıklarını açıklayarak, bu sürede oyunun hayranlarından sabretmelerini istedi. Gröünüşe göre Avrupalı PSN kullanıcıları bu güzel oyundan bir süre daha mahrum kalacak.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 22 Ocak 2012; 11:19:31 >

• Haaalamı gelmedi yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Hem görsel hem de oyun anlayışı açısından Trine 2 son dönemin en iyi arcade oyunlarından birisi. XBLA ve Amerikalı PSN kullanıcılarının çoktan tadına baktığı oyun, dağıtımcı Atlus ve yapımcı Frozenbyte arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu Avrupalı PSN kullanıcıları için halen gelebilmiş değil.

Durum hakkında açıklama yapan taraflar, bu gecikmeden ötürü Avrupalı PSN kullanıcılarından özür dileyerek en kısa sürede oyunun dijital markette yer etmesi için çalıştıklarını açıklayarak, bu sürede oyunun hayranlarından sabretmelerini istedi. Gröünüşe göre Avrupalı PSN kullanıcıları bu güzel oyundan bir süre daha mahrum kalacak.

kaynak

Birde dil paketi için bekletiliyor deniliyordu başlıkta :) Türkçe gelmeyecek bence Trine 2 ye Ps3 de

• Türkçe gelmezse biz de protesto edelim.Türkiye'den kimse almasın bak o zaman nasıl türkçe yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Türkçe gelmezse biz de protesto edelim.Türkiye'den kimse almasın bak o zaman nasıl türkçe yapıyolar

Ben alıcam valla Türkçe olsun olmasın
  • oyundan haber varmı?
  • arkadaşlar trine 2' yi gamepad ile oyniyim dedim fakat x y axis ters taraflara gidiyor (sağ jostick).ayarlardan düzeltiyorum fakat kabul etmiyor düzeltince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

oyundan haber varmı?

Beklemedeyiz.Perşembe günü psn update olacakmış.Belki update'den sonra eklenir.
  • Bizde beklemedeyiz bir türlü gelmedi.
  • Bugüne bekliyoruz artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliemrah

arkadaşlar trine 2' yi gamepad ile oyniyim dedim fakat x y axis ters taraflara gidiyor (sağ jostick).ayarlardan düzeltiyorum fakat kabul etmiyor düzeltince.

oyun ps3 e daha çıkmadığına göre pc de oynadığınızı var sayıyorum. Pc de kaliteli (70-80 tl ve üzeri) joypadiniz yoksa bu tip sorunlar bazı oyunlarda çıkıyor. bende de aynısı başka bir oyunda olmuştu. windows/system/ xinput_dll (yada benzer şekilde bir dosya ismi) bir dosyayı elinizdeki joypadi çalıştıracak dll ile değiştirmeniz gerekiyor. ben logitech f310'a ait (internetten bulup indirdim) dll ile değiştirmiş, kontorland joypadimi sorunsuz kullanmıştım.

Bir ara elimde ps2 guitar hero gitarı vardı, onun pc de çalışabilmesi içinde bazı dll (internetten bulunma) leri ekliyorsun windows systeme, tecrübe ile sabit.

windows 7 ultimate kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 1 Şubat 2012; 9:12:43 >

• Bugünkü güncelleme ile yine gelmedi Store'a.
  • quote:

quote:

arkadaşlar trine 2' yi gamepad ile oyniyim dedim fakat x y axis ters taraflara gidiyor (sağ jostick).ayarlardan düzeltiyorum fakat kabul etmiyor düzeltince.

oyun ps3 e daha çıkmadığına göre pc de oynadığınızı var sayıyorum. Pc de kaliteli (70-80 tl ve üzeri) joypadiniz yoksa bu tip sorunlar bazı oyunlarda çıkıyor. bende de aynısı başka bir oyunda olmuştu. windows/system/ xinput_dll (yada benzer şekilde bir dosya ismi) bir dosyayı elinizdeki joypadi çalıştıracak dll ile değiştirmeniz gerekiyor. ben logitech f310'a ait (internetten bulup indirdim) dll ile değiştirmiş, kontorland joypadimi sorunsuz kullanmıştım.

Bir ara elimde ps2 guitar hero gitarı vardı, onun pc de çalışabilmesi içinde bazı dll (internetten bulunma) leri ekliyorsun windows systeme, tecrübe ile sabit.

benim sistem windows vista .yanlız seninde dediğingibi benim kol biraz dandik tasconun ucuz gamepadlarinden.onun dll dosyasınıda bulamadım şimdi napıcam.

• quote:

quote:

quote:

benim sistem windows vista .yanlız seninde dediğingibi benim kol biraz dandik tasconun ucuz gamepadlarinden.onun dll dosyasınıda bulamadım şimdi napıcam.

logitech'in kileri bulursanız sorunsuz çalışacağı kanaatindeyim.. bahsettiğim dosyanın yanında bir de emülatör programı gibi bişey var. ben şimdi googledan araştırdım, bulamadım. elimdede yok, olsa size gönderirdim. windows7 olan sistemi kullanmıyorum artık, winxp olan başka bir sistem kullanıyorum.

• arkadaşlar hala türkçe yama gelmedimi ?
  • quote:

quote:

quote:

Vista'dan hemen kurtulmanı tavsiye ederim.Windows tarihinin en rezil işletim sistemi.Windows7'ye geçtik kuş gibi hafifledik.

• İnternet üzerinden psn card satışı yapan bir site buldum.20 $ 'lık us psn card'ı 24 $ 'a satıyorlar.Paypal ile aldım.Alım sırasında mesajlamı aranarakmı teyid edilmemi istediklerini sordular.Mesaj seçtim.2 dakika sonra telefonuma bir parola geldi.Gelen parolayı hesabıma girdim.Yaklaşık 15 dakika kontrol ediliyor mesajı verdi ve psn card'ın seri numarasını bana yolladılar.Bende paşa paşa us psn hesabıma girip Trine 2'yi indirdim.İlgilenenlere duyurulur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.